Güzellik & Bakım Yüzünüzde gamzeniz var mı? Edameda06Fenomen Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 67 Yüzünüzde gamzeniz var mı? Ya da başka bir yerinizde jsjsj#EdamedaBeauty 💄💅 Yüzünüzde gamzeniz var mı? Cevapla 74 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 851 cevap paylaştı. Evet tam dudağımın yakınında gülümser gülümsemez beliriyor minik 2 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 332 cevap paylaştı. Yüzümde gamzem yok bildiğim kadarıyla herhalde olsaydı 26 yıl içinde fark ederdim olmasını ister miydim sanırım istemezdim 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 8 ay Gülümserken bazen yanağımda böyle hafif. Bir de çenemde. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 5,1b cevap paylaştı. hayır yok çok zorlarsam gülerken belli belirsiz bir tane var gibiydi 😂 1 0 Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% 8 ay Kirli sakal dan belli olmuyor çenede hafif var 1 0 Yorumla
m PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Evet, çenemde ve yanağımda gamzelerim var. Çok beğeniyor, seviyorum. 1 2 Yorumla Dördüncümurat4 8 ay Çenede yanak ta gamzeler 😯 gamzende yüzün var desene 🙃🤣 Yorumla PolyannaLisa 8 ay Ahahha evet biraz öyle Yorumla
Kemtemin_ Takip Et Bilge Yaş: 100 , eic 100% 8 ay Yok galiba. Yüzümü tanımadığımı farkettim 😂 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 8 ay Yüzümde yok, başka bir yerimde varsa bilmiyorum 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 585 cevap paylaştı. Kaşımın üstünde var kaşımı çattığımda çıkar 😂 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 53 , eic 97% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 593 cevap paylaştı. çenemde alttan yukarı doğru çizgi halinde bir gamze var şayet gamze ise? 1 0 Yorumla
m Amanoof Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Vuuu bu eski Victoria mankeni çok severim. Evet var sağ yanağımda 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Var sol yanğimda iki gamzem var sağ yanağimda bir tane belimde de gamze var bir şey eksikliğinden oluyormuş amatam hatirlamiyorum 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Gamze kim tanımam 😂 1 10 Yorumla IAmarPresterAen 8 ay Benim gamzem gizli çözersen sen çözersin pom görürsen sen görürsün bu gizem çözülmeli 😂 Yorumla Edameda06 8 ay Bilemiyorum Altan 🤣 Yorumla IAmarPresterAen 8 ay Bilmen lazım Hülya bilmen lazım 😂😂 Yorumla Edameda06 8 ay 😂 😂 Yorumla IAmarPresterAen 8 ay Bilince ara beni biliyorum biliyorum de bana 😂😂 bu araba çarpınca görüyorum görüyorum sahnesi gibi bir an olmalı Yorumla Edameda06 8 ay 🤣 Bilince haber ederim xd Yorumla IAmarPresterAen 8 ay Bende bilmiyorum bana da göster yerini evet 😂 Yorumla IAmarPresterAen 8 ay Haber bekliyorum 😂 Yorumla Edameda06 8 ay 😂 Bekle Yorumla IAmarPresterAen 8 ay Bekleyommm hommm😂 Yorumla
Gamzesumeyra Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% 8 ay Benim çizgi şeklinde ya çizgi şekline olan yok mu çok gülmek gerekiyor bir de 0 0 Yorumla
Adsız11111111 Takip Et Xper 1 Yaş: 18 8 ay Yok keşke olsa çok istiyorum gamzesi olanları da çok kıskanıyorum😖 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 330 cevap paylaştı. Yok ama çok isterdim olmasını 😂 1 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 21 , eic 98% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 960 cevap paylaştı. Dudak çukurları gamze sayılırsa var🙄😂 1 0 Yorumla
KuasarMeta Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 93% 8 ay hayır yok olması bana göre kendimde farklı dururdu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Evet tam dudağımın yakınında gülümser gülümsemez beliriyor minik
Yüzümde gamzem yok bildiğim kadarıyla herhalde olsaydı 26 yıl içinde fark ederdim olmasını ister miydim sanırım istemezdim
Gülümserken bazen yanağımda böyle hafif. Bir de çenemde.
hayır yok çok zorlarsam gülerken belli belirsiz bir tane var gibiydi 😂
Kirli sakal dan belli olmuyor çenede hafif var
Evet, çenemde ve yanağımda gamzelerim var. Çok beğeniyor, seviyorum.
Çenede yanak ta gamzeler 😯 gamzende yüzün var desene 🙃🤣
Ahahha evet biraz öyle
Yok galiba. Yüzümü tanımadığımı farkettim 😂
Yüzümde yok, başka bir yerimde varsa bilmiyorum
Kaşımın üstünde var kaşımı çattığımda çıkar 😂
çenemde alttan yukarı doğru çizgi halinde bir gamze var şayet gamze ise?
Vuuu bu eski Victoria mankeni çok severim. Evet var sağ yanağımda
Var sol yanğimda iki gamzem var sağ yanağimda bir tane belimde de gamze var bir şey eksikliğinden oluyormuş amatam hatirlamiyorum
Gamze kim tanımam 😂
Benim gamzem gizli çözersen sen çözersin pom görürsen sen görürsün bu gizem çözülmeli 😂
Bilemiyorum Altan 🤣
Bilmen lazım Hülya bilmen lazım 😂😂
😂 😂
Bilince ara beni biliyorum biliyorum de bana 😂😂 bu araba çarpınca görüyorum görüyorum sahnesi gibi bir an olmalı
🤣 Bilince haber ederim xd
Bende bilmiyorum bana da göster yerini evet 😂
Haber bekliyorum 😂
😂 Bekle
Bekleyommm hommm😂
Benim çizgi şeklinde ya çizgi şekline olan yok mu çok gülmek gerekiyor bir de
Yok keşke olsa çok istiyorum gamzesi olanları da çok kıskanıyorum😖
Yok ama çok isterdim olmasını 😂
Yanaklarımda ve çenemde var
Dudak çukurları gamze sayılırsa var🙄😂
Var ama çok belli değil
hayır yok olması bana göre kendimde farklı dururdu