Kadınlarda tüylenme sorunları genel olarak hormon bozuklukları ile ilişkilidir. Kadın toplumunda hormon bozuklukları % 5-10 arasında görülmektedir. Hiperandrogenemi denen hormon bozukluğunda erkeklik hormonlarının artışına bağlı olarak tüylenme, akne (sivilceler) sebore (ciltte yağlanma) ve adet düzensizlikleri görülebilir.
Hemen hormon bozukluğu deyip kendinen iğrenme tabi de normal şeyler insanların tüylenmesi hem onlar şeftali tüy. Ama tabi hormon düzensizliği olabilir adetin 2. Gününde hormon testi yaptır.
Günaydın.. Her ihtimali göz önünde bulundurarak doktora gitmeniz gerek. Çok fazla değil normal olan. Yas ilerledikçe azalma ihtimali var. Doktora gitmeyi ihmal etmeyiniz.
Yoo herkeste var bebek tüyü bende de var ben hiç almam daha çık çıkar diye bak gratiste kaş usturasi var onla alabilirsin çok guxel alıyor beb korktuğum için almiyorum
Yumuşacık görünmeyen minik tüyler bile rahatsız ediyorsa erkek olsan napcaktın acaba tüm yüzüne boğazına yayılan yoğun ve sert kıllarla nasıl yaşardın merak ediyorum
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erkek olsam doğal derdim de kız olduğum için kötü görünüyor
len o kadarı normal sen sakallı kız görmemişsin 😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunda ne var saçmalama beeeee bırakın şu takıntıları
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
değil benım pcos var gıdımda felanda var olsa boyle olmaz ayva tüyü normal alma
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
kendinden iğrenmek için sebep yok bir çok kişide var o hormonlukla bir alakası yok göz kapağı ve dudaklarmız tüm vücudumuzda zaten kıl kökü bulunur, çok rahatsız olursan iple alabilirsin ama herkeste olan bir durum sıkıntı etme yani