Soruyu kaydırırken üstteki soruyu okudum altta kaşın saçın tek görünüyordu ıyy cellata benziyor dedim Hakkını helal et ama tam bakınca kesinlikle senin ruhun bile duymadan özür diledim😂 Ne diyorum ben yaa neyse toprağım iyi olmuşsun maşallah barekallah😇
Oha kaç kişinin fotoğrafını kullanıyorsun 😂 seni bir dava etseler hapistesin
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben Ali arkadaşım Ünal dan bu hesabı iki gün önce aldım. Artik burayı kullanmadığını söyledi. Zaten hesabın asıl sahibi bendim. Onun için davalık bir durum yok. Senin yüzünden bıraktı burayı zaten sen şu mardinli kız değil misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ikincisi daha iyi
1 fotoğraf iyi
2 ci saç iyi
Yani 2 saçla 1 fotoğrafı çekmeniz gerekiyordu
Çok fotoğrafım var atsam sığmaz o derece. Ama anladım ben demek istediğini yinede teşekkür ederim :)
Anladım öyle 🙂
Rica ederim
🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼
Soruyu kaydırırken üstteki soruyu okudum altta kaşın saçın tek görünüyordu ıyy cellata benziyor dedim
Hakkını helal et ama tam bakınca kesinlikle senin ruhun bile duymadan özür diledim😂
Ne diyorum ben yaa neyse toprağım iyi olmuşsun maşallah barekallah😇
Bide bizim coğrafyacıya benziyorsun
Bence kısa güzel. Erkeklere kısa sac yakistiriyorum ben.
Teşekkürler
Onemli değil
Tamam
Oha kaç kişinin fotoğrafını kullanıyorsun 😂 seni bir dava etseler hapistesin
Ben Ali arkadaşım Ünal dan bu hesabı iki gün önce aldım. Artik burayı kullanmadığını söyledi. Zaten hesabın asıl sahibi bendim. Onun için davalık bir durum yok. Senin yüzünden bıraktı burayı zaten sen şu mardinli kız değil misin?
Süper kurgu beğendim. Netflixe sunabilirsiniz bence 😌
İkimizi ayrı ayrı görüntülü ararsın kurguyu bizzat görürsün 😂 Bırakma sebebi sensin yemin ederim ne yaptiysan artık çocuğa
Hiçbir şey yapmadım 😃 sadece ondan hoşlanmadım. Mecbur da değilim 😌
Çocuk son 2 yıldır ilişkiye kapalıydı ilk defa birinden hoşlandım dedi sana yürüdü oda artık naptiysan hayata küstü 😂
Hiçbir şey yapmadım diyorum halen naptıysan diyorsun🙄
Dinlemeden etmeden engel attı dedi bana
Oturup beni mi konuştunuz cidden🤦🏽♀️
Daha farklı hava katmış.
Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum
Rica ederim 🙃 şu altta gereksiz varlığın biri burnunu yaptır yazmış buradan ona sallayayım içim rahat etsin herkes aynı olmak zorunda mı
Ben karar veremedim kafam karıştı galiba oyumu... 1 nolu fotoya veriyorum.
Afferin böyle hoş olmuş
Tamam artık sen nasıl istersen öyle takılcam böyle iyimi
Kendine göre
E peki
senin profilin farklıydı bu farklı bir kisi kim bu
Alttaki biraz uzun saç daha iyi
Yanlari gidince güzel durmuş
Altta ki her türlü akar
Burnunu saçın bile kurtarmamış. d
Hacı kısa saç efsane yakışmış
Çok iyi
Teşekkürler
Senin her halin iyi
Teşekkür ederim bayan gizli merak etmedim değil yani şu an 😄
Tanışmıyoruz moralin yerine gelsin diye dedim 😂 bu arada üstteki fotoğraf cok iyi saçını hep öyle yapmalısın bence
İyi tamam bazı yılan arkadaşlarım var gizliden söylüyorlar çünkü ondan dolayı sordum. tesekkur ederim güzel yorumun için 🌼🌸
Bisey degismemis 🤨🤔
Emin misin :))
Kestirmiş halin
Kısa
İkisi de oldukça iyi
Teşekkür ederim nihan
Rica ederim
🌸🌼🌸
Kısa.
Teşekkürler.
Burnunu yaptir
Kısa saç