Dövme yaptırmayı düşünüyorum, bakımı zor mu? Nasıl yapılır?

Dövme yaptırmayı düşünüyorum, bakımı zor mu? Nasıl yapılır?

Benimde 3 tane dövmem var belirli aralıklarla yaptırmıştım. Dövme sanatçınızın dövmenizi sarmak için kullandığı orijinal bandaj var, dövmeniz tamamladıktan sonra dövme sanatçınızın önerdiği kadar uzun süre içinde çıkarılabilir. Bandaj çıkarıldıktan sonra dövmenizi yeniden bandajlamayın. Dövmeyi temizlemek antibakteriyel sabun kullanın. Dövmenizi temizlerken herhangi bir bez kullanmaktan kaçının çünkü bu durum, yara olan bölgeyi pul pul dökecektir. Ardından, ılık-orta sıcaklıktaki suyla durulayın ve dövme alanını bir havluyla kurulayın. Dövmenizi nemli tutmak için yalnızca dış uygulamalar yeterli olmaz. Bol bol su içerek cildinizin uzun süre nemli kalmasını sağlayabilirsiniz
çok teşekkür ederim, benim için çok faydalı bir görüş oldu. :)
Rica ederim ne demek :)
7 dövmem var dövmenin tam iyileşmesi 40 gün sürüyor aşırı kuru bırakmayan lazim kremini her gün kullan ama abartma ve dövme yazın yaptırılması bu mevsimler en iyisi güneş ışığı zarar verir 40 gün sonra güneşe çıkılır kaşınır ama kaşıyacak lazim krem sürerken hafif hafif o kaşıntı gider zaten asla dokulenleri soyma kendisi düşsün. Sıcak su ile de banyo yapma ilk günler ve üstüne şampuan ile temizleme sadece su ile başka bisey yok
Zaten steril su geçirmez bir bant yapıştırılıyor dövme yapılan bölgeye bu sayede daha rahat hareket edebilirsin. İlk gün banyo yapmayın, sonra ki 3 gün içerisinde de bandı çıkarın. O bölgeyi dezenfektan özelliği bulunan sabunla yıkayın iyicice kuruladıktan sonra da bepanthol yoğun bakım kremi sürün. Keyifli günler..
Ne demek rica ederim 😊
Özellikle bir bakımı yok, ya da ben bilmiyorum. Sadece ilk zamanlar bepantholle sürekli nemlendiriyordum, günde 4 5 kez. Şimdi sadece geceleri nemlendirici sürüyorum, ellerime sürdüğümde o kadar. 6 sene oldu yaptirali hala canlı ve net görünüyor.
Cevap
3Cevap
Bakım gerektirdiğini sanmıyorum gadası
Dövmem jiçyok o yüzden bilmiyorum
Rıca ederim
Bebek yağı sürmen yeterli dövmenin üzerine
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?