hem makyaj yapmayı beceremiyorum hem de bu malzemeler yok

hem makyaj yapmayı beceremiyorum hem de bu malzemeler yok

Kuaförlerin sana bunu batırmadan yapabileceklerini sanmıyorum. Yapabilecek olanda şunun malzemelerine verdiğin para kadar alır...
Aslında tekniğini bilirsen kendinde yapabilirsin, benzerini hiç değilse. Kendime yapmıştım bundan bakarak ama simim eksikti. Bu tarz makyajların yüzünde güzel durmasını istiyorsan kore makyajlarını nasıl kendi yüz hatlarına uygulayacağını öğrenmen gerek. Bunun için ingilizce içerikler daha fazla. İngilizceden anlıyorsan dear peachie kanalına bakmanı öneririm. Oradan öğrendim ben nasıl yapılacağını
çok teşekkür ederimmm
Cevap
2Cevap
Fazla alacağını sanmam gadası
Aman yaptırma zaten güzel durmuyor ki:(
bence çok tatlı😭😭
Bu model pek güzel değil ama farklı desenler de var bence güzel olan. Ayrıca her kuaför bunu yapamaz yapmaz yani yapanlar da tasarım olduğu için baya para alır şimdi normal makyaj bile uçmuştur. Evde kendin dene elin alışır dilediğin gibi yaparsın
bu kızın kullandığı ürünler ne bilmiyorum zaten çok pahalı her şey, malzemelerin hepsine aşırı para ödemek yerine kuaförde tek seferde daha az öderim diye düşünmüştüm neyse teşekkür ederim yine de😭
Revolution'ın renkli bir far paleti var onu al veya ona benzer ürünler de bulabilirsin ben renkli farını bildiğim tek marka olduğu için onu söyledim daha sonra tekli simli farlar var onlardan al bir de ince uçlu eyeliner tamamdır ☺️şimdi kuaför istediğin gibi yapamaz falan hiç uğraşma onunla
Bu makyajı kuaför yapmaz hair designer yapar çok külfetli yavrum 😂
hadi ya :(
5 tl
1-2 sıfır falan eksik mi yazdın yanlışlıkla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?