Güzellik & Bakım Kadında dolgun yüz mü iyidir kemikli ve belirgin yüz mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dolgun Kemikli İkisinin ortası Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadında dolgun yüz mü iyidir kemikli ve belirgin yüz mü? Cevapla Dolgu Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14b cevap paylaştı. Bakımlı yüz daha iyidir gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 43b cevap paylaştı. Dolgun bence 0 0 Yorumla
ceren211 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Herkese farklı yakışır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bana kemikli yüz daha olgun ve kadınsı; dolgun yüz çocuksu ve tatlış geliyor. Yorumla
CmOnemli Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Vucut kalca 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yüz diyorum Yorumla Soran +1 yıl Vücudu kıvrımlı fakat ince, yüzü hafif kemikli ve dolgun dudaklı bir kızı beğenir misin Yorumla CmOnemli +1 yıl Ben demedim ama Yorumla CmOnemli +1 yıl Begenirim. farkli seylerde olmali ama Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Dolgun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden ya mankenlerin öyle değil ve çok güzeller Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mankenlerin yüzü hoşuma gitmiyor pek ama onların ki estetik vs ayrı onları katma Yorumla Soran +1 yıl Margot Robbie de zayıf yüzlü onu beğenmiyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zayıf yüzlü değil ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bakımlı yüz daha iyidir gadası
Dolgun bence
Herkese farklı yakışır
Bana kemikli yüz daha olgun ve kadınsı; dolgun yüz çocuksu ve tatlış geliyor.
Vucut kalca
Yüz diyorum
Vücudu kıvrımlı fakat ince, yüzü hafif kemikli ve dolgun dudaklı bir kızı beğenir misin
Ben demedim ama
Begenirim. farkli seylerde olmali ama
Dolgun
Neden ya mankenlerin öyle değil ve çok güzeller
Mankenlerin yüzü hoşuma gitmiyor pek ama onların ki estetik vs ayrı onları katma
Margot Robbie de zayıf yüzlü onu beğenmiyor musun
Zayıf yüzlü değil ki