Güzellik & Bakım Burun estetiği yaptım burnum şişik ne zamana geçer? şegii474747 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl cevap verin beee Güncellemeler+1 yıl anladım kral sakö Burun estetiği yaptım burnum şişik ne zamana geçer? Cevapla Estetik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Bir ay kadar sürer gadası 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 881 cevap paylaştı. Birkaç haftaya geçer herhalde doktoruna danışsan daha iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl narkoz etkisiyle agzından bisey kaçırdın mi ben bu yuzden korkuyorum yaptirmaya 0 1 Yorumla şegii474747 +1 yıl o uzun hikayedee ben bişi kaçırmadım daaa amelyathanedee de aşırı üşüdüm 40 dk boyunca kendime gelemedim bir türlü şok geçirdim gibi bişi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kac para verdin? Burnun eskiden kötümüydü ki nuye yaptirdin ki 0 11 Yorumla şegii474747 +1 yıl kırıktıı kral 18 bin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haa badi bakalim yakışıklı olcaksın yeni burnunla foto at bakalim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bisey daha sormak istiyorum kac gun hastanrdr kaldim burun ameliyati icin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hastanedr kaldın* Yorumla şegii474747 +1 yıl şişi geçsindee atarızz zatwn yakışıklıyız bee burnumuz luka modric gibiydi sadece Yorumla şegii474747 +1 yıl 1 gün kaldım hastanedee sonra taburcu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ah sadece 1 gün iyimis valla bende yaptirmak istiyorum profilsen karga gibi ama normal önden düz duruyo da profil berbat ya Yorumla şegii474747 +1 yıl benimde yandan iyi gözükmüydo yaptık içte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iyi hadi bakalim hayirli olsun yeni burnunla Yorumla AngelXO +1 yıl 18 bin ne? Yorumla şegii474747 +1 yıl fiyatlar o kralll İstanbul'da adam 35 bin dedi Yorumla
TURAN_25 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl 1-3 ay araluginda geçer ancak çok dikkatli olmalısın ilk zamanlar hatta bir yıl boyunca yüzüne karşı gelebilecek her yakın temastan uzak durmalısın 0 3 Yorumla şegii474747 +1 yıl bu burun şişkinliğii başlarda domuz burnu gibiii oluyor o hemen geçermi agam Yorumla TURAN_25 +1 yıl Biraz insandan insana göre değişiyor knk meteborizmanla da alakalı ancak sen dediğim gibi ilk bir yıl dikkatli olmalısın Allah korusun bir darbe aldı mı eski haline ameliyat ile gelmesi bile çok zor Yorumla şegii474747 +1 yıl anladım kral saol Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Doktoruna sorsana knka 0 6 Yorumla şegii474747 +1 yıl sorduk cevap gelmedi dedim buraya da sorak Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Heaaa knka adın Mehmet Ali mi 😆 Çünkü askerde Mehmet Ali diye biri vardı şegi lakabı takmıştık ona 😆 Yorumla şegii474747 +1 yıl yok kral ardahanda yaptımm ben uzak doğuda allah düşürmesin bidaha adım şeyhmus Yorumla HAKAANN99 +1 yıl 😆 Haha bende oraya yakın yaptım Ağrı da Yorumla şegii474747 +1 yıl aklı olan gitmez ya kar temizlemekten hayatımızı hadi ordan Yorumla HAKAANN99 +1 yıl 😆😆 Hahha Yorumla
AngelXO Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl 1 haftaya 0 1 Yorumla şegii474747 +1 yıl varol şefim 😁 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nerde yaptırdın 0 4 Yorumla şegii474747 +1 yıl mardin de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaça yaptırdın Yorumla şegii474747 +1 yıl 18 Yorumla şegii474747 +1 yıl ama kaliteli doktur benimkii istanbuldan teklif almasına rağmen gitmedi Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. 2 3 aya gecer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir ay kadar sürer gadası
Birkaç haftaya geçer herhalde doktoruna danışsan daha iyi
narkoz etkisiyle agzından bisey kaçırdın mi ben bu yuzden korkuyorum yaptirmaya
o uzun hikayedee ben bişi kaçırmadım daaa amelyathanedee de aşırı üşüdüm 40 dk boyunca kendime gelemedim bir türlü şok geçirdim gibi bişi
Kac para verdin? Burnun eskiden kötümüydü ki nuye yaptirdin ki
kırıktıı kral 18 bin
Haa badi bakalim yakışıklı olcaksın yeni burnunla foto at bakalim
Bisey daha sormak istiyorum kac gun hastanrdr kaldim burun ameliyati icin?
Hastanedr kaldın*
şişi geçsindee atarızz zatwn yakışıklıyız bee burnumuz luka modric gibiydi sadece
1 gün kaldım hastanedee sonra taburcu
Ah sadece 1 gün iyimis valla bende yaptirmak istiyorum profilsen karga gibi ama normal önden düz duruyo da profil berbat ya
benimde yandan iyi gözükmüydo yaptık içte
Iyi hadi bakalim hayirli olsun yeni burnunla
18 bin ne?
fiyatlar o kralll İstanbul'da adam 35 bin dedi
1-3 ay araluginda geçer ancak çok dikkatli olmalısın ilk zamanlar hatta bir yıl boyunca yüzüne karşı gelebilecek her yakın temastan uzak durmalısın
bu burun şişkinliğii başlarda domuz burnu gibiii oluyor o hemen geçermi agam
Biraz insandan insana göre değişiyor knk meteborizmanla da alakalı ancak sen dediğim gibi ilk bir yıl dikkatli olmalısın Allah korusun bir darbe aldı mı eski haline ameliyat ile gelmesi bile çok zor
anladım kral saol
Doktoruna sorsana knka
sorduk cevap gelmedi dedim buraya da sorak
Heaaa knka adın Mehmet Ali mi 😆 Çünkü askerde Mehmet Ali diye biri vardı şegi lakabı takmıştık ona 😆
yok kral ardahanda yaptımm ben uzak doğuda allah düşürmesin bidaha adım şeyhmus
😆 Haha bende oraya yakın yaptım Ağrı da
aklı olan gitmez ya kar temizlemekten hayatımızı hadi ordan
😆😆 Hahha
1 haftaya
varol şefim 😁
Nerde yaptırdın
mardin de
Kaça yaptırdın
18
ama kaliteli doktur benimkii istanbuldan teklif almasına rağmen gitmedi
2 3 aya gecer