Güzellik & Bakım Romantik bir kış gecesi dışarı çıkarken hangi parfümü sıkarsınız? Simli1Far Takip Et FenomenBilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben kalp notasında yasemin olan parfümleri tercih ederim <3 hypnotic poison mesela Romantik bir kış gecesi dışarı çıkarken hangi parfümü sıkarsınız? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Axe kullanıyorum 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀⭐ Parfümüm sadece sevgilimin bildiği sırrımdır. ⭐#tubasueda 🍀🍀 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 361 cevap paylaştı. Kendi parfümümü…Benimle bütünleşmiş ve yıllardır vazgeçemediğim parfümü yani… 0 0 Yorumla
yks2023tayfa_ Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Bargelo 122 daha çok vanilya kokuları kış mevsimine yakışıyor 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Çiçek kokuları iş görür 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Parfümüm tek çok seviyorum, Chanel No 5 😍 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl De chanel tabii ki de ya da burberry 0 1 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl @Simli1Far yalnız dediğin parfümün fiyatı 2 kağıt Yorumla
Naxenin Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Ben de Versace eros femme 🥰 0 5 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Çekici mi güzel mi bu koku? Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Hu hu? 😊 Yorumla Naxenin +1 yıl Harika ötesi Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Zevklisin yani 😊 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Takip 😉😊 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. bargello 122 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Axe kullanıyorum
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Parfümüm sadece sevgilimin bildiği sırrımdır. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Kendi parfümümü…Benimle bütünleşmiş ve yıllardır vazgeçemediğim parfümü yani…
Ay hiç çıkmadım çok kararsız kalırım çıkamam kesin sjsjsjsj
Bargelo 122 daha çok vanilya kokuları kış mevsimine yakışıyor
Ysl-libre seviyorum
Çiçek kokuları iş görür
Black opium 👌
Hermes, Chanel Allure
Limon kolonyası
Parfümüm tek çok seviyorum, Chanel No 5 😍
De chanel tabii ki de ya da burberry
@Simli1Far yalnız dediğin parfümün fiyatı 2 kağıt
Bargello 561 👌
YSL Libre