Yorumlarınızı bekliyorum KS ailem ❤

Sağdaki fotoğraf
Soldaki fotoğraf
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yorumlarınızı bekliyorum KS ailem ❤

Selam gadası 🙃
Aslına bakarsan her ikiside oldukça hoş görünüyor. Gönül isterki ikisini da aynı anda kullan. Ama içerisinden birisini seçmek gerekiyor. Ben soldaki rengi daha çok beğendim.
Saç modeli harika duruyor. Sağdaki daha hoş göründü gözüme ama arada görsel güzellik olarak çok uçurum yok.
Cevap
26Cevap
Soldaki fotoğraf
Sağdakini çok beğendim. Ne rengi bu acaba? Birde kuaför ya da kendin yaptıysan bilgi verirsen sevinirim.
Saçlarımı kendim boyuyorum fındık kabuğu
numara ve marka bilgisi paylaşır mısın?
Garnier fındık kabuğu numarasını hatırlamıyorum trendyola böyle yaz çıkar
KS ailem demişsin ama aileden bile değilsin
gizli üyeleri kaale almıyorum sizi protesto ediyorum
Çokta kıçıma taktım hahahahahah
ne kadar güzel kıçını ağzına alıp gezen bir kadın tutmuş saç soruyor kıçını sormalıydın ezik
Sağdaki yüz ifadesini daha yumuşak gösterir, soldaki biraz sert ve olgun gösterir
Doğru bir tespitte bulundun
Saçların ne güzel sağlıklı duruyor ✨
Sağdaki çok güzel
Teşekkür ederim
ya iki saç rengide efsane acaba kuaföre gitsem soldaki için hangi renk desem yaparlar
Yapamazlar çünkü o soldaki saç rengim benim kizildan dönüş saç rengimdi çok koyu bir kızildi karbonatlarla akıtıp kumrall tonlarina boyamistim ama kizilla bakiri karıştırıp ona yakın bir renk tutturabilirsin ama yinede diyorum zor o saç rengimde çok işlem vardı o saçımda kizildan dönmeye çalışıyordum ve çok yıpranmışti saçım belli oluyordur zaten
anladım teşekkür ederim maşallah saçların çok güzel duruyor bakım önerin var mı
Teşekkür ederim saçlarıma mayonez bakımı yaparak saçlarımı kurtardım mayonezli içine yağlar koyup strecle kafanda tut 2 saat duş öncesi ve yika genel olarak saçıma iyi gelenlerden biride dax supergro evet pahalı ama değer hem saçı besleyip saç çıkartıp uzatıyor
Bence ikinci olan karamela rengi gibi olan kumralım gibi cok hoş
Kesinlikle sağdaki
Sağdaki daha bakımlı gözüküyor ama renk olarak kumral tercihimdir
Soldaki renk daha güzel ama sana hangisi yakışıyor bilmiyoruz.
ikisi de güzel ama soldaki halini daha çok beğeniyorum ya <3
2 side müthiş walla ama bakımı çok zor olmalı bu işin içinde kesin intense keratin var gibi :)
Kizildan dönüşüm biraz sıkıntı yarattı ve saçım yıprandı ama çok değil çünkü kuaföre boyatmiyorum bu renkleri evde kendim yapıyorum akıtma işlemide dahil keratinimide kendim yapıyorum kızildan sonra keratin yaptım saçımın toparlanması için şu an saçım çok şükür sağlığına kavuştu herhangi bir zorluğu maşallah kalmadı
keratini kendin nasıl yapıyorsun detay verir misin bende yapayım beninde saçlar kızıl şu an yeniden boyamaya korkar oldum.
Satılıyor trendyolda uyguna Keratinler ordan al evde saç boyar gibi sür keratini sonra duzlestir üç gün beklet yıka zaten nasil yapılacağı anlatılıyor
çok çeşitli keratin var zaten ben intense keratinin saf keratin serumu sayende saçlarımı kurtarıyorum başka ne yağ tarzı ürünler nede başka bir şey işe yaramadı sadece fiyatı biraz yüksek geliyor. benim merak ettiğim bütceme uygun denemiş ürün tavsiyesi
Keratin yağ değil benim dediğim keratin botox kuaförlerde yapılan pahalı işlem
Bio keratin gold
kuafordeki işlem genelde başlangıçta güzel görünüyor bir süre geçinçe dahada kötü duruma geliyor yani benim keratin bakımından kastım saçları düzleştirmek değil onarmak. araştırmalarıma görede trendyolda intense keratini buldum şu an saçlarımın tek kurtarıcısı ve kuaföre göre ısılı işlem yapmadan kullanıyorum ve çok çok daha uygun
Ben memnunum evde yaptım tuzsuz şampuan kullanıyorum hala saçımda keratin etkisi var tabi onun dışında yaglarla bakım yapıyorum düzenli olarak dax supergro kullanıyorum mayonez maskeside saçıma çok iyi geldi mayonezkn içine yağlar koyup strecle duştan önce iki saat bekletip yıkıyorum biotin takviyeside almanı öneririm benim bunlar saçımı toparladım dediğiniz yagi kullanmadım ama duş sonrası kullandığım farklı bir markanın keratin yagi var uğruna almıştım oda saç uçlarındaki kuruluğu aldı yağın adı the natural ritualist aynı zamanda o markanın keratin sütü var oda çok iyi kabarikligi alıyor müthiş
Tavsiyelerini bütçem el verdikçe deneyeceğim teşekkür ederim canimmm
Birsey değil dediğim ürünleri favorarine ekle flaş indirime giriyorlar baya düşüyorlar o zaman alırsın hepsini indirimli fiyatlarıyla aldım
Tamamdır. Yanan yıpranan kuru cansız ve mat hale gelen saçlar içinde intense keratin ürünlerini İncele favorile kesinlikle bayilacaksin
şu an flaş indirimdeymis gördüm denicem bende teşekkür ederim
Her zaman.
@melekgibiyimbe zeki insanın hali de yorumu da belli ediyor kendini 👏
Eywallah kral adam
Keşke doğal halini atsaydın maşalı oldugu cok belli ama sağdaki dıyorum
Saçın rengini gösteren fön ya da maşadır doğal saç rengi göstermez ve bununla birlikte ekleyecegim şey saçımda keratin var ve doğal olarak doğal dalgası yok şuanda etkisi geçince doğal saçımı kullanabilirim
normalde saçın düz ya da dalgalı mı sağdaki sankı daha doğal dalga gibi duruyor o hosuma gitti onun dısında da yorum yazdıgın için teşekkür ederim
Normalde sacim dalgalı ama kabarık doğal halini kullanmam pek ya maşa yapıp şekillendiririm ya da düzleştiririm rica ederim
ben hiç maşa felan kullanmıyorum ya benim saçım ince telli ve hemen yağlanıyor bende maşa yapmayı cok ıstıyorum ama saçımı yakarım beceremem dıye yapmıyorum düz saçlıyım bide o yuzden pek sevmıyorum dalgalı saçlar cok hosuma gıdıyo
İnce telli saçlar yıpranmaya maalesef daha elverişli dax supergro öneririm saçları güzel besliyor masa kullanıcısanda kalın maşalari tavsiye ederim daha doğal bir görüntüsü oluşturuyorum youtubeda maşa videolarını izleyerek o sorunuda çözebilirsin
yaa tmam denicem onu tesekkür ederimm :)
Rica ederim
Sağdaki ya bakmak bile hoş bana hitap ediyor
Daha böyle romantik bir saç rengi dimi
Evet romantik doğal
Sağdaki daha gerçekçi ve güzel geldi bilmiyorum diğeri çizgi filmden fırlamış gibi 👀
soldaki vamp - sağdaki aşko kuşko
Ya bu nasıl yorum hahahahahah😃😁
Bunu iltifat olarak alıyorum 😅
Yüzüne yakısan önemli
Kizilida yakıştırıyorlar sağdaki bakirida ana suanki saç rengim sağdaki
Göz rengin ne
Bide teninin alt tonu soguk mu sıcak mı
Kahverengi soğuk alt tonlu
Sagdaki çok hoş.
Sağdaki fotoğrafta olan saç rengin daha güzel
Sağdaki daha güzel görünüyor..
Kızıl olan çok güzelmiş