Güzellik & Bakım Yağlı saça sahip biri için en iyi şampuan hangisi? mrcasual Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Akşamdan duş alıyorum ama sabah saçlar yine yağlı oluyor. Şampuan konusunda önerisi olan var mı? Yağlı saça sahip biri için en iyi şampuan hangisi? Cevapla Şampuan Soruları Şampuan Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Ben loreal paris kullanıyorum ve memnunum 1 1 Yorumla mrcasual +1 yıl Hangi ürününü?
PastiLL Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl head & shoulders ekstra hacim veya derinlemesine temizlik olanı bana iyi geliyor. benim de saç tipim yağlı. o bahsettiğin problemi aşacağını sanmıyorum illaki 2 günde yağlanacaktır. 1 1 Yorumla mrcasual +1 yıl Bir denemek lazım. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Prozinc. Çok iyi gerçekten saç derimde sedef vardı onun için kullandım ama saçlarıma çokkk iyi geliyordu ayrıca. Eczanede bulabilirsiniz 1 2 Yorumla mrcasual +1 yıl Çok teşekkür ederim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
Sadeşık Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Prozinc in şampuanlarını öneririm. Saç derisine sağlıklı bir ürün. Hem de organik. Ben kullanıyorum memnunum. 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 588 cevap paylaştı. Çok yıkamak çabuk yaglandirir 1 7 Yorumla mrcasual +1 yıl evde kaldığım zamanlar 2 gün yıkamamaya çalışıyorum. Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Sabun kullanmayı denedin mi Yorumla mrcasual +1 yıl Yok denemedim hiç, iyi geliyor mu? Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Bence olabilir eşim şampuan kullanıyordu geçen seneye kadar dökülme yağlanma vardı son bir senedir sabun kullanıyor çok memnun Yorumla mrcasual +1 yıl Hangisini kullanıyor peki? Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Valla klasik duru nün çok güzel kokulu olanları var Yorumla mrcasual +1 yıl Bakacağım çok teşekkürler. Yorumla
Legolas3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl clear var o da güzel 0 1 Yorumla mrcasual +1 yıl Men mi? Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Haldır şaldır iyi bu konuda 0 1 Yorumla mrcasual +1 yıl afhjasfhasfhasfhafshafs iyi tamlama. Yorumla
zeynepbla Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Benim saclarda yagli ogx iyi 0 1 Yorumla mrcasual +1 yıl İşte beni de rahatsız ediyor. Yorumla
07Sacerdos Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Vichy dercos 0 1 Yorumla mrcasual +1 yıl Bakacağım, teşekkürler. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yves Rocher Purete Şampuan 0 1 Yorumla mrcasual +1 yıl Bakacağım buna, sağ ol. Yorumla
nurşenns07 Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl Blendax 0 1 Yorumla mrcasual +1 yıl Klasik diyorsun. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben loreal paris kullanıyorum ve memnunum
Hangi ürününü?
head & shoulders ekstra hacim veya derinlemesine temizlik olanı bana iyi geliyor. benim de saç tipim yağlı. o bahsettiğin problemi aşacağını sanmıyorum illaki 2 günde yağlanacaktır.
Bir denemek lazım.
Prozinc. Çok iyi gerçekten saç derimde sedef vardı onun için kullandım ama saçlarıma çokkk iyi geliyordu ayrıca. Eczanede bulabilirsiniz
Çok teşekkür ederim.
Rica ederim
Prozinc in şampuanlarını öneririm. Saç derisine sağlıklı bir ürün. Hem de organik. Ben kullanıyorum memnunum.
Çok yıkamak çabuk yaglandirir
evde kaldığım zamanlar 2 gün yıkamamaya çalışıyorum.
Sabun kullanmayı denedin mi
Yok denemedim hiç, iyi geliyor mu?
Bence olabilir eşim şampuan kullanıyordu geçen seneye kadar dökülme yağlanma vardı son bir senedir sabun kullanıyor çok memnun
Hangisini kullanıyor peki?
Valla klasik duru nün çok güzel kokulu olanları var
Bakacağım çok teşekkürler.
clear var o da güzel
Men mi?
Haldır şaldır iyi bu konuda
afhjasfhasfhasfhafshafs iyi tamlama.
Benim saclarda yagli ogx iyi
İşte beni de rahatsız ediyor.
Vichy dercos
Bakacağım, teşekkürler.
Yves Rocher Purete Şampuan