Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
41
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
2 erkegin prezervatif alirken görmüştüm. Hemde tartisiyorlardi bu nasil acaba vs diye. Ilk kez ve boyle kadinlara daha cok hitap eden yerden boyle seyler aldiklarini görünce istemeden dik dik bakmışım. Onlarda bana bakinca anlamıştım bunu😊 sonra önüme döndüm zaten.
@Siyahh_incii bunu da yazdim ilginclerdi diye ama geri sildim. Yani bir de onu kadin hissediyor. Birak o karar versin nasil alacagina. Bir de erkek arkadaslar boyle seyler yapiyor mu? Beraber prezervatif almaya gitmek falan.
@Siyahh_incii nasil alacagina yazmışım yanlislikla. Birak kadin karar versin nasil acaba diye, nasil hissettirdigini kadin soylesin yazacaktım. Ne sorguluyorsun, dedigin gibi al çık. O kadar kadinin icinde de yanlis dukkan tercihiydi bence. Ya da ozellikle mi yaptılar bilmiyorum
Sürekli kullandığım özellikle kışın ihtiyaç duyduğum bir el kremi var çilek aromalı. Bilmiyorum başka aromalısı ben her gittiğimde o kalmış oluyor. Onu almaya gidiyorum.
bir kere girdim aradığım şeyin kızlarla alakası yoktu yalnız, baktım vardı ama başka yerlerde daha ucuz olduğu için almadım bu arada her yer kadındı çok garip hisettim. d bir daha imkanı yok girmem. d
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gidiyorum topuk taşımı ve tüy dökücü kremi ve deotarantımı oradan alırim
Şok marketten almıştım jileti. Duş jeli kullanmıyorum. Ben sabun şampuan ve suyun yeterli olduğunu düşünüyorum. Kokum da parfümlü gibi zaten parfüm de kullanmıyorum. (%1 çok nadir kullanırım o da çok önemli toplantılarda)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
2 erkegin prezervatif alirken görmüştüm. Hemde tartisiyorlardi bu nasil acaba vs diye. Ilk kez ve boyle kadinlara daha cok hitap eden yerden boyle seyler aldiklarini görünce istemeden dik dik bakmışım. Onlarda bana bakinca anlamıştım bunu😊 sonra önüme döndüm zaten.
Değişiklermiş onlarda 😅 tartışacak ne var al çık hemen
@Siyahh_incii bunu da yazdim ilginclerdi diye ama geri sildim. Yani bir de onu kadin hissediyor. Birak o karar versin nasil alacagina. Bir de erkek arkadaslar boyle seyler yapiyor mu? Beraber prezervatif almaya gitmek falan.
😀😀😀
Yok ya, ben hiç arkadaş çevremden bu tarz muhabbet bile duymadım, belli ki onlar ergen, balon niyetine kullanıcak
@Siyahh_incii nasil alacagina yazmışım yanlislikla. Birak kadin karar versin nasil acaba diye, nasil hissettirdigini kadin soylesin yazacaktım. Ne sorguluyorsun, dedigin gibi al çık. O kadar kadinin icinde de yanlis dukkan tercihiydi bence. Ya da ozellikle mi yaptılar bilmiyorum
@Siyahh_incii yok ya. Baya 25-28 falan gosteriyorlardi. Sac sakal falan
Ya dediğim gibi kendini bilmez insanlarmış, boş ver takılma. Ben marketten alınca hemen alıp çıkıyorum uzatmaya gerek yok yani
deodorant sonra şampuan duş jeli ağız gargarası diş macunu gibi ürünler alıyorum:)
neden gitmeyelim ki?
Baska ne aldn
Sürekli kullandığım özellikle kışın ihtiyaç duyduğum bir el kremi var çilek aromalı.
Bilmiyorum başka aromalısı ben her gittiğimde o kalmış oluyor.
Onu almaya gidiyorum.
Benn bayılırım Gratise gitmeyi şampuan el bakım kremi yüz temizleme jeli lipstick yüz maskeleri felan alıyorum
Benim kuzular gratisten güzel kokulu duş jelleri alayı seviyor. Çikolata, marshmellow filan.. 😊
Yakın zamanda gitmiştik arkadaş krem baktı. Ben kişisel bakımıma çok önem vermem. Temizlik değil ama dikkat çekiyorum bakım.
Watsons'ın online mağazasında takılmayı severim. Alışverişte yaparım hatta. Ama mağaza falan ters işler.
aradığım şampuanı bulmak için bazen watsons gittim oluyor
Ben gidiyorum erkek reyonlarinda güzel indirimler oluyor 😉
Gidiyorum arada bir şampuan jöle tarzı şeyler alıyorum Gratis kartım da var uyguna geliyor
Ben gidiyorum wax ve nivea for man deodorant alıyorum iyi hatırlattın yarın gideyim
Eskiden giderdim dış fırçası alırdım şimdi artık gitmiyorum
Kapıda sevgilisi beklemek için giden vardır
hiç gitmedim ama çok merak ediyorum bir ara gidicem bakıcam :D
Ben gittim. Manitaya bir kaç bir şey lazımmış onları almıstım
Evet gidiyorum erkeğe ait özel şeyler alıyorum
Rolon deodorant traş losyon
ben düzenli olaram whatsons Gratis ve rossman a giderim takip ettiğim parfümler war onları indirimli almak için 😂
Hangi parfümler öğrenebilir miyim
@NrdnSvdmOZlmı bon veno markasının sport , oud, ya, bide summer var ama onu bulmak zor artık satmıyolar. bunları öneririm harika kokuyo
Çok teşekkür ederim. Bakayım bulabilirsem bulduklarıma
@NrdnSvdmOZlmı önceden çok ucuzdu 35tl ye alıyodum şimdi indirimde bile 110 tl ye satıyolar indirmsiz 200 tl ye kadar gidiyo
Var tabi ki. Benim saçlarım bakımı inanılmaz zor bir yapıda :D
3 in 1 şampuan alır, traş köpüğü ve deodorant.
bir kere girdim aradığım şeyin kızlarla alakası yoktu yalnız, baktım vardı ama başka yerlerde daha ucuz olduğu için almadım bu arada her yer kadındı çok garip hisettim. d bir daha imkanı yok girmem. d
Gidiyorum topuk taşımı ve tüy dökücü kremi ve deotarantımı oradan alırim
İnternetten alıyorum bakım ürünlerimi 😂
Gratise bile cinsiyetçi bakan ülkemin insanları :/
Ben gitmiyorum ama bana ordan baya şey aldırıyorlar 😄
Neden gitmesinler? Şampuan diş macunu el sabunu deodorant kullanmıyorlar mı?
Var niye olmasın smapuan diş bakım falan ordan alyrz
Hiç gitmedim. 😅
Git git
Kullandığım bir ilaç veya krem yok. Gratiste bana ne lazım olabilir ki 😂
Duş jeli al jilet al
Şok marketten almıştım jileti. Duş jeli kullanmıyorum. Ben sabun şampuan ve suyun yeterli olduğunu düşünüyorum. Kokum da parfümlü gibi zaten parfüm de kullanmıyorum. (%1 çok nadir kullanırım o da çok önemli toplantılarda)
Senin için bir girip bakarım ama gratise bana yakın 😃😃😃
Saol canm
Ricalar canım
Geçen ilk defa gittim
vardır sonucta sadece kadınlara hitap etmiyor
Bakım ürünleri alıyorum ne alıcam
Var evet hediye alıyprum ordan
Hic denk gelmedim genelde kapida bekliyorlar ajdks
Sürekli giderim
Cımbızlar
Yüz maskesi
Ağda bandı