Güzellik & Bakım Memelerim 80b 95 olsa fena olmaz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Koca meme güzel mi benm ki kücük Güncellemeler+1 yıl Artik seviyom Memelerim 80b 95 olsa fena olmaz mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Kidemlierkekk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl 80 B nin neresi kucuk? 90 95 demek cok kilolusun demek. Okadar sisman biriyle niye olalim? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sisman seviyonuz Yorumla Kidemlierkekk +1 yıl Yo sisman sevmiyoruz. Buyuk kalca buyuk meme ile sismanlik farkli sey. Hem 95 meme bedeni degil ki meme bedeni A B C D den biridir. 95 beden gogus olup A beden kucuk meme olabilir 75 beden gogus olup C beden mdme de olabilr. Yorumla
Yüce_Türk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl 80 b de çok küçük değil yani dahası 95 i napacan karpuza keratamı yapacan 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Yüce_Türk +1 yıl Seviyormuşsun artık Yorumla Soran +1 yıl Hemde çok Yorumla Yüce_Türk +1 yıl Ozaman özele gelirsin Yorumla
AmpülNefreti Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Meme her zaman güzeldir sarkık olmadığı sürece 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Büyük olunca biraz sarkik oluyo Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 454 cevap paylaştı. Ele avuca sığmayan "MEME" güzel olamaz. 0 0 Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Görüntü itibariyle orta boy en iyisi bence85 B veya C 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Elma kadar bile iyidir diri durur dik durur ağza sığar 🙂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evt elma kadar Yorumla Hairmafya +1 yıl Ne güzel işte dik durur her zaman Yorumla Hairmafya +1 yıl Ağzıma alsam nasıl olur Yorumla Soran +1 yıl Alamazsin büyük Yorumla Hairmafya +1 yıl Ne kadar Yorumla
ManavgatKaOs07 Takip Et Xper 5 Yaş: 97 +1 yıl Tuba özayin bile 85 b manken ya. İyisin iyi üzülme 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Banane Yorumla ManavgatKaOs07 +1 yıl Ne sanane 😏 Yorumla ManavgatKaOs07 +1 yıl Senin memenden bizene o halde 😏 Yorumla Soran +1 yıl Aa Yorumla ManavgatKaOs07 +1 yıl Oo Yorumla ManavgatKaOs07 +1 yıl Artık seviyorsun demek 😅😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet barisigim Yorumla ManavgatKaOs07 +1 yıl Çok merak ettim Yorumla ManavgatKaOs07 +1 yıl Seni Yorumla Soran +1 yıl Normal meme iste Yorumla ManavgatKaOs07 +1 yıl Mjs gelirmisin. Yorumla ManavgatKaOs07 +1 yıl Bu arada onları merak etmedim. Görmediğim şeyler değil. Ben seni merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Hep görüyon dimek Yorumla ManavgatKaOs07 +1 yıl Nerelisin Yorumla
Mekanınsahibi_1 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Dik olursa büyük memeler daha tahrik ediyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kücük ve dik Yorumla Mekanınsahibi_1 +1 yıl Bilmiyorum 80 Beden mi görmeden bişey diyemem Yorumla
Serdar6638 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl İdeal olan küçük göğüsler bana göre kişiden kişiye değişir 0 0 Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sağılcak meme lazım değil 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Pardon Yorumla Soran +1 yıl Peki nasil lazim Yorumla Atabinenantalyalı +1 yıl İyi zaten abi napcan büyüğü Yorumla Soran +1 yıl Kizim ben Yorumla Atabinenantalyalı +1 yıl Anladım dmcjdk Yorumla
RuhuEskimiş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Küçük meme candir. Büyüğün estetiği yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🥰 Yorumla Soran +1 yıl Sevindim Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl O ölçülerden anlamadığım için bir şey diyemiyorum 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yani benim ki elma gibi ama karpuz gibi mi olsa dedim Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Yok yok ne karpuzu elma kadar kalsın daha iyi Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum öyle gördüm canim istedi Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Nerde ne gördün 😂 hadi gördün de senin niye canın istedi 😅 Yorumla Soran +1 yıl Yani büyük olsun istedi 😂 Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Kim istedi 🤷🏻♂️ Yorumla Soran +1 yıl Canim jxjx Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Canınla göğüslerinin arasında nasıl bir ilişki varmış 😂 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl 80 B de çok küçük değil 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Biraz kücük Yorumla elation +1 yıl Vücuduna göre orantılıysa gayet iyi Yorumla Soran +1 yıl Evet ince yapiliyim Yorumla elation +1 yıl Ee ne güzel işte Yorumla Soran +1 yıl Ucu hangi renk güzel Yorumla elation +1 yıl Pembe güzel tabi. Ama genelde ırk olarak kahverengi oluyor bizim kadınlarda Yorumla Soran +1 yıl Neden kahverengi oluyor Yorumla elation +1 yıl Genetik Yorumla Soran +1 yıl Ama benimki kahverengi degil ki Yorumla elation +1 yıl O zaman seninkiler çok iyi. Şanslısın Yorumla Soran +1 yıl Yaa 😀😀 Yorumla elation +1 yıl Öyle:) Yorumla Soran +1 yıl Belki onlar esmer diye kahverengidir Yorumla elation +1 yıl Esmerler de zaten kahverengi olur da, çoğunda kahverengi ve tonları oluyor. Pembe olanlar azınlıkta. Yorumla Soran +1 yıl Hm sen her kadinin kini gördün galiba Yorumla elation +1 yıl Ben gördüğüm kadarını söylüyorum. Beyaz tenli, esmer değil ama kahverengi. Açık renk olan az Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl küçük değil bence 0 1 Yorumla badfingerre +1 yıl kaç beden Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet koca meme güzel genetikte 95 varsa seninde büyürr belkii 😋😋 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç seviyonn Yorumla
Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Bizene senin memenden 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen seversin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Küçükler daha çekici geliyor 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Yerim seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle küçük her zaman diri oluyor insanın yiyesi geliyor sürekli sevgilin veya eşin çok sansli Yorumla Soran +1 yıl Evt bide hamile olunca icinde bisi var o gidiyor ve sarkiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle pamuk gibi Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle bide sen hangi renk uc seviyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pembe kırmızı güzel oluyor ama küçük memenin her hali güzel zaten direk bitiyorum Yorumla Soran +1 yıl Hic biriyle bisi yasadib mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşamisligim yok ama büyük sevmiyorum olsada yaşamam kucuk olacak Yorumla Soran +1 yıl Benm ki pembe bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen harikasın o zaman hem küçük hem pembe hiç kaçırmam böyle bir arkadasim olsun Yorumla Soran +1 yıl Tsk ederim 😊 Yorumla Soran +1 yıl Bide ben beyaz tenliyim sever misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok artik bütün güzellikleri bir araya toplamissin çok merak ettim şimdi hem beyaz tenli hem küçük hem pembe offf Yorumla Soran +1 yıl 😂🙈🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yokmu bir sansimiz merak ettim hepsi nasıl bir arada oluyor anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Yani foto isticeksen olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya normal bir foto açık saçık değil merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Hayir hic foto olmz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanışalım o zaman belki bir şansımız olur ileride Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kabimi caldi ve gitti :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel benim gibi sende sevdin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başarılar dilerim :) Yorumla Soran +1 yıl Saol Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. seninkilerde fena degil 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 😊 Yorumla _Thanos_ +1 yıl dik olması yeterli Yorumla Soran +1 yıl Evet dik Yorumla _Thanos_ +1 yıl o zaman sorun yok Yorumla Soran +1 yıl Ucu hangi. Renk güzel Yorumla _Thanos_ +1 yıl acık kahve veya pembe ya da koyu Yorumla Soran +1 yıl Hepsini saydin Yorumla
birucanbirdekacan Takip Et Master Yaş: 52 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 407 cevap paylaştı. küçük daha hoş 0 0 Yorumla
Limityokk Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Seninki ideal en sevdiğim ölçü 80 85 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😁 Yorumla Limityokk +1 yıl Görseli yok mu Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yok böyle iyi 0 3 Yorumla michael_k +1 yıl Göğsünün altında kalem durmuyorsa, düşüyorsa hiç elleme. Yorumla Soran +1 yıl Kalem durmuyo kötü mü Yorumla michael_k +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=kX8JdXrPHK0 Yorumla
hazarayva Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl 95b 🤌🏽❤️ 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Herkes sennki harika dedi Yorumla hazarayva +1 yıl Şimdi görmeden bilemem 😂 fjdjdjsk Yorumla hazarayva +1 yıl Ama ben büyük seviyorummm Yorumla Soran +1 yıl Hazar sen neden sevmiyorsun benimkileri Yorumla hazarayva +1 yıl Sevmiyorum demedim ki ben Yorumla hazarayva +1 yıl Ben büyük seviyorum sadece ama seninkilerde küçük sayılmaz Yorumla Soran +1 yıl Dogurunca memede bisi var o gidiyor ve sarkiyof biliyo muydun Yorumla hazarayva +1 yıl Evet biliyorum Yorumla hazarayva +1 yıl Ben öylede severim problem yok Yorumla hazarayva +1 yıl Sen gel biz bunu tartışalım cndnsnsn dm gel Yorumla
yürüyendarbe Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Bence güzel dik mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla yürüyendarbe +1 yıl Karşı cinsten mesela beklentin ney nasıl olmalı Yorumla
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. Meme iyidir. 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
80 B nin neresi kucuk? 90 95 demek cok kilolusun demek. Okadar sisman biriyle niye olalim?
Sisman seviyonuz
Yo sisman sevmiyoruz. Buyuk kalca buyuk meme ile sismanlik farkli sey. Hem 95 meme bedeni degil ki meme bedeni A B C D den biridir. 95 beden gogus olup A beden kucuk meme olabilir 75 beden gogus olup C beden mdme de olabilr.
80 b de çok küçük değil yani dahası 95 i napacan karpuza keratamı yapacan
Bilmem
Seviyormuşsun artık
Hemde çok
Ozaman özele gelirsin
Meme her zaman güzeldir sarkık olmadığı sürece
Büyük olunca biraz sarkik oluyo
Ele avuca sığmayan "MEME" güzel olamaz.
Görüntü itibariyle orta boy en iyisi bence
85 B veya C
Elma kadar bile iyidir diri durur dik durur ağza sığar 🙂
Evt elma kadar
Ne güzel işte dik durur her zaman
Ağzıma alsam nasıl olur
Alamazsin büyük
Ne kadar
Tuba özayin bile 85 b manken ya. İyisin iyi üzülme
Banane
Ne sanane 😏
Senin memenden bizene o halde 😏
Aa
Oo
Artık seviyorsun demek 😅😂
Evet barisigim
Çok merak ettim
Seni
Normal meme iste
Mjs gelirmisin.
Bu arada onları merak etmedim. Görmediğim şeyler değil. Ben seni merak ettim
Hep görüyon dimek
Nerelisin
Dik olursa büyük memeler daha tahrik ediyor
Kücük ve dik
Bilmiyorum 80 Beden mi görmeden bişey diyemem
İdeal olan küçük göğüsler bana göre kişiden kişiye değişir
Sağılcak meme lazım değil
Pardon
Peki nasil lazim
İyi zaten abi napcan büyüğü
Kizim ben
Anladım dmcjdk
Küçük meme candir. Büyüğün estetiği yok
🥰
Sevindim
O ölçülerden anlamadığım için bir şey diyemiyorum
Yani benim ki elma gibi ama karpuz gibi mi olsa dedim
Yok yok ne karpuzu elma kadar kalsın daha iyi
😂😂
Bilmiyorum öyle gördüm canim istedi
Nerde ne gördün 😂 hadi gördün de senin niye canın istedi 😅
Yani büyük olsun istedi 😂
Kim istedi 🤷🏻♂️
Canim jxjx
Canınla göğüslerinin arasında nasıl bir ilişki varmış 😂
80 B de çok küçük değil
Biraz kücük
Vücuduna göre orantılıysa gayet iyi
Evet ince yapiliyim
Ee ne güzel işte
Ucu hangi renk güzel
Pembe güzel tabi. Ama genelde ırk olarak kahverengi oluyor bizim kadınlarda
Neden kahverengi oluyor
Genetik
Ama benimki kahverengi degil ki
O zaman seninkiler çok iyi. Şanslısın
Yaa 😀😀
Öyle:)
Belki onlar esmer diye kahverengidir
Esmerler de zaten kahverengi olur da, çoğunda kahverengi ve tonları oluyor. Pembe olanlar azınlıkta.
Hm sen her kadinin kini gördün galiba
Ben gördüğüm kadarını söylüyorum. Beyaz tenli, esmer değil ama kahverengi. Açık renk olan az
nasıl çok mu küçükler
küçük değil bence
kaç beden
Evet koca meme güzel genetikte 95 varsa seninde büyürr belkii 😋😋
Kaç seviyonn
Bizene senin memenden
Sen seversin
Senin kileri bir göster isen
Küçükler daha çekici geliyor
Yerim seni
Öyle küçük her zaman diri oluyor insanın yiyesi geliyor sürekli sevgilin veya eşin çok sansli
Evt bide hamile olunca icinde bisi var o gidiyor ve sarkiyor
Aynen öyle pamuk gibi
Evet öyle bide sen hangi renk uc seviyorsun
Pembe kırmızı güzel oluyor ama küçük memenin her hali güzel zaten direk bitiyorum
Hic biriyle bisi yasadib mi
Yaşamisligim yok ama büyük sevmiyorum olsada yaşamam kucuk olacak
Benm ki pembe bu arada
Sen harikasın o zaman hem küçük hem pembe hiç kaçırmam böyle bir arkadasim olsun
Tsk ederim 😊
Bide ben beyaz tenliyim sever misin
Yok artik bütün güzellikleri bir araya toplamissin çok merak ettim şimdi hem beyaz tenli hem küçük hem pembe offf
😂🙈🙈
Yokmu bir sansimiz merak ettim hepsi nasıl bir arada oluyor anlamadım
Yani foto isticeksen olmaz
Yok ya normal bir foto açık saçık değil merak ettim
Hayir hic foto olmz
Tanışalım o zaman belki bir şansımız olur ileride
Kabimi caldi ve gitti :D
Ne güzel benim gibi sende sevdin
Evet
Başarılar dilerim :)
Saol
seninkilerde fena degil
😊
dik olması yeterli
Evet dik
o zaman sorun yok
Ucu hangi. Renk güzel
acık kahve veya pembe ya da koyu
Hepsini saydin
küçük daha hoş
Seninki ideal en sevdiğim ölçü 80 85
😁
Görseli yok mu
Yok böyle iyi
Göğsünün altında kalem durmuyorsa, düşüyorsa hiç elleme.
Kalem durmuyo kötü mü
https://www.youtube.com/watch?v=kX8JdXrPHK0
95b 🤌🏽❤️
Herkes sennki harika dedi
Şimdi görmeden bilemem 😂 fjdjdjsk
Ama ben büyük seviyorummm
Hazar sen neden sevmiyorsun benimkileri
Sevmiyorum demedim ki ben
Ben büyük seviyorum sadece ama seninkilerde küçük sayılmaz
Dogurunca memede bisi var o gidiyor ve sarkiyof biliyo muydun
Evet biliyorum
Ben öylede severim problem yok