Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Bakımlı olmak için oje sürmek şart mı?
Bakım değil tırnakların at nalı gibi sararmışsa nerde bakım? Manikürünü pedikürünü peelingini nemlendiricisini sürüyosan evet bakımlıdır ama oje makyaj kozmetik bunlar bakım değil
Ojeyi çok severim, ojesiz tırnak sevmiyorum ama bakımlı olmanin şartı değil. Duzgun torpulenmiş, şekil verilmiş tirnaklar ve kremli, peelingli eller bakimlidir. Oje süstür
Nedense hic sevmiyorum. Oje yerine parlatıcı olabilir. ya da daha kibar naif gösteren cilalar falan seviyorum. Uzun tırnaklı olup ta renkli ojeli olanlar ıyyy🤦🏼
Bakimla bunun bir ilgisi yok benim icin oje bir aliskanlik tirnaklarim yapi olarak cok uzun ve surekli oje surmekten sarardi simdi ojesiz gezemiyorum utancimdan zjxkdjdkjd temiz olsun manikürlü olsun kâfi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bence şart ben sürmüyorum mesela o yüzden annem bana arada kızıyor hiç kendine bakmıyorsun diye
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Oje sadece bir süsten ibarettir, bakımlı olmakla alakası yoktur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
normalde bakımsız biriyim ve bakımlı olmaya karar verdim oje sürmekle başladım buna hahahha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
hayır oje sürmek şart değil
Bakım değil tırnakların at nalı gibi sararmışsa nerde bakım? Manikürünü pedikürünü peelingini nemlendiricisini sürüyosan evet bakımlıdır ama oje makyaj kozmetik bunlar bakım değil
Ojeyi çok severim, ojesiz tırnak sevmiyorum ama bakımlı olmanin şartı değil. Duzgun torpulenmiş, şekil verilmiş tirnaklar ve kremli, peelingli eller bakimlidir. Oje süstür
Nedense hic sevmiyorum. Oje yerine parlatıcı olabilir. ya da daha kibar naif gösteren cilalar falan seviyorum. Uzun tırnaklı olup ta renkli ojeli olanlar ıyyy🤦🏼
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/okan61trbzn lutfen sikayet edin
Nedn
En bakımsız halimde bile oje sürüyorum ne yani o zaman bakımlı mı olmuş oluyorum 😂 Alakası yok
Bence şart hem daha güzel hem daha parlar hem daha bakımlı gösterir oje
Bakımla alakasını tam olarak anlayamadım, el bakımı desen yine hayır gerekmez
Sen tırnaklarını tertemiz tutarsan oje sürmek şart değil
Evet bence şart oje çok önemli kadına ayrı bir güzellik katıyor
Ojeyi çok seviyorum ojesiz eksik hissediyorum kendimi
Şart değil. Bakımlı olmanın oje sürmekle alakası yok.
Bakımın ojeyle bir bağlantısı yoktur teşekkür ederim
Oje sürmek şart değil oje sadece görünüm sağlar bakım da önemli olan temizlik hijyen dir
Oje sürmek bakımsa tamam bakımsızmışım sağlık olsun
Hayır değil. Aksine ojesiz güzel kesimli temiz tırnaklar daha bakımlı duruyor.
Bakım ayrı süs ayrı o yüzden böyle bir soru üzerine düşünülemez. Ojeyi de hiç sevmem.
Ojesiz tırnaklarda bakımlı olabiliyor , oje sürmek şart değil.
One görsel bi unsur. Kişisel temizlik olmadan oje olsa ne olmasa ne
Sayılır tabi ki sen çok bakımlısın oje yok diye değişir mi bu?
Hijyen ve beden temizliği kimyasal ojeden çok daha iyidir.
Bakimla bunun bir ilgisi yok benim icin oje bir aliskanlik tirnaklarim yapi olarak cok uzun ve surekli oje surmekten sarardi simdi ojesiz gezemiyorum utancimdan zjxkdjdkjd temiz olsun manikürlü olsun kâfi
bence şart ben sürmüyorum mesela o yüzden annem bana arada kızıyor hiç kendine bakmıyorsun diye
Oje sadece bir süsten ibarettir, bakımlı olmakla alakası yoktur
normalde bakımsız biriyim ve bakımlı olmaya karar verdim oje sürmekle başladım buna hahahha
bakım nedir boya kimyasal vs sürmek değildir. sağlıktır. oje ile bakımlı olunmaz
Oje sürüp makyaj yapıp ter kokam birsürü kız gördüm.
Güzel bakımlı çekici ayaklar için oje gerekli bence😋
Hayir bence alakasi yok ojesiz kadin elide bakimli olabilir ve gauet guzel durabilir
Temiz ve bakımlı olsunda oje olmasada olur
Hayır şart değil ona bakım denmez zaten
Hayır değil sadece ojeyle bakımlı olunmaz
Ojeli el daha çok gözüküyor bakımlı görünüyor
Bence biraz doğal olman daha iyi
Hayır ne alaka ojeyle 🤷🏻♀️💅🏻
Bence şart değil kesinlikle.
Hayır ama güzel oluyor
Degil bakımlı tırnak yeterli
Bakımın ojeyle alakası yok
Değil tabiki oje sadece bir ekstra
Oje olmasa daha iyi