Kızlar lazerde kaç dalga boyuna kadar dayanbiliyorsunuz ben bugün buz diode lazere başladım ama canım hemen yanıyor kıstırıyorum en fazla 15 e kadar yatırabiliyorum siz?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben en son ayara kadar açtırıyorum dayanıyorum ikinci defa başladım geçen sene gittim ufak tefek tüyler kalmıştı şimdi tekrardan başladım memnunum
Peki bitme garanti mı sende tekrardan mı cıktı 1 yıl sonda
Bitme garantisi vermediler % 80-90 biter dediler öylede oldu az kaldığı için tekrardan başladım tamamen bitsin diye ama ilerde özellikle hamilelik sonrası çıkıyormuş
Yaa öyle mi çok tessekur ederim seninde mı diode buz lazer?
Evet benimkide ondan
Inşallah güzel geçer sizinde bende bugün başladım 3 saat sonra duş alabilirsin dedi bilmiyorum nekadar doğru 🙂😊10 gün içinde dökülme olur dedi bakalım inşallah çok heyecanlym
İnşallah seninde güzel geçer canım ben 24 saat suya dokunmuyorum sen kaç bölge için gidiyorsun
Ben tüm vücut gidiyorum yüz de dahil yaaa öyle mi ben de tereddüt ettim acaba duş alsam mı almasam mı diye bana 3 saat sonra alabilirsin dedi
Bide bu ayarı kısık yaptırmamın bana bir eksisi olur mu acaba seans uzar mi
Bana 24 saat dediler ben öyle yapıyorum iki yıldır bende tüm vücut gidiyorum valla kısık yaptırma bence dayan biraz benimde canım tezdir ama dayanıyorum özellikle koltuk altı göbek ve bikini bölgemde
Tenim yanar diye korkuyorum🙈💜Tamam tavsiyeni dinleyeceğim 15 gün sonra gittiğimde açacam dışımı sıkacağım
Rica ederim yani daha etken biter etkili olur ben birde eşimi zor ikna ettim hem ilkinde hemde ikincisinde ondan dişimide sıkıyorum
Yaa canım benimm🥰Son 1 soru daha sorsam 🙈Ilk seanstan kaç gün sonra dokulmelerin oldu ben çok merak ediyorum bunu
İlk seanstan sonra 1 ay içersinde oldu gözle görüşür özellikle tütlerin kalın olduğu koltuk altı ve bikini bölgesinde 🙈 eşimde ondan sonra git birdaha dedi 🙈
Birde ilk seasnda senin nasıl geçti rahat oldun mu utandın mı ben çok utandım ve başımdan bir olayda geçti 🙈☺️
Hahaha sorma inan bende kasil kasıl kasıldım ve hala sağ taraf belim ve popomda ağrı var kasilmadan🥺🙈😂
Ayne bende de öyleydi ve ben sadece kasılmayla kalmadım sonrasında rahatlamada oldu 🙈🙈
Hahahah anladım anladım o bendede oldu kendimi zor tuttum 🙈😂
Onlar alışık bence bu tür şeylere😂🙈
Aynen benim seansa ilk giren kızda öyle söyledi zaten 🙈☺️ ama ben kendimi tutamadım alışık değilim öyle napayım 😂
Olur öyle bir şey olmaz hiç kendini kötü hissetme🥰😊☺
Valla ilk defa birisinin yanında öyle rahat oldum sonuçta bayan da olsa çekingenlik oldu ☺️ bende saldım kız baya güldü ama 🙈☺️
Valla kötü hissetmedim hatta rahatladım sonraki seanslarımda da oldu biraz hassasım galiba kız öyle dedi ☺️🙈
Evet aynen öyle oluyor kasılıp gevşedikçe ☺
Aynen valla sen bekarsın sanırsam
Evet bekarım 😊☺
Ha haa benim gibi etkilenme olmaz sende ☺️🙈
Nasıl yani 😃
Kız işte biz evliyiz ya hani yani yaşadık dokunulunca daha çapuk şey olunuyor gibi düşün 😂🙈
Hahahahha ha yok ben sadece canım gibi gidiklanyorum😂🤦🏻♀️
Ha haaa evlenince anlarsın sende 😂😂
Sanırım 😂
Canım tesettürlü müsün sende
Merhaba napıyorsun dökülme var mı
Yok daha 2. gunum dökülme hemen olacağını sanmıyorum sende nasıl 😊
Bende iyi şükür ya temizlendim gibi ☺️
Sen tesettürlü müsün peki
Bu gün epilasyona uğradım ara seans için yüzüm için seni anlattım benim oradaki kıza güldü oda baya
Ordamısın
Ben 4 seans gittim bende cok kasinma oluyor lazer sonrasi normL mi
Bilmem yani ne kasılması
Kasilma degil
Vucudum kaşiniyor
Bende hep ağda yaptırdım ilk defa lazere gidecek acıyor mu