Güzellik & Bakım 1 ay Sizce bir kadının güzelliğini/bir erkeğin yakışıklılığını ne gölgeler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sizce bir kadının güzelliğini/bir erkeğin yakışıklılığını ne gölgeler? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 10,6b görüş paylaştı. Bakımsızlık gadası Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Behavaha Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eig 95% 1 ay Bakımsızlıktan öte huyu etkiler. Istersen dünyanın güzeli/yakışıklısı ol ama huyun kötüyse kimse seni görmez. Ilk önce güzel ahlak' a sahip olmak gerek sonra güzellik zaten gelir. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_bunaldumyaa Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eig 100% 1 ay Mal olması Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Meleklerinasknnn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eig 95% 1 ay Kötü ahlaki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ezginazx Takip Et Xper 5 Yaş: 18 1 ay Bakimsizlik Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HuriyeDmr61 Takip Et Xper 4 Yaş: 18 1 ay Karakter bozukluğu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
1Görüş
Bakımsızlık gadası
Bakımsızlıktan öte huyu etkiler. Istersen dünyanın güzeli/yakışıklısı ol ama huyun kötüyse kimse seni görmez. Ilk önce güzel ahlak' a sahip olmak gerek sonra güzellik zaten gelir.
Mal olması
Kötü ahlaki
Tarzı
Bakimsizlik
Karakter bozukluğu