Güzellik & Bakım 2 ay Vucudunuzda en çok nerenizi beğenirsiniz? Alpercan006 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben omuzlarımı ve dudaklarımı ya siz? Vucudunuzda en çok nerenizi beğenirsiniz? Görüş Yaz 11 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 10,6b görüş paylaştı. Her yerimi gadası 0 0 Yorumla
Blacklonghair Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 100% 2 ay Gözlerim burnum ve saçlarım 1 1 Yorumla Alpercan006 2 ay Kızlar hep aynı cevabı vermiş Yorumla
sselinnsoruyor Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eig 100% 2 ay Gözlerimi çünkü büyük ve burnumu 0 3 Yorumla sselinnsoruyor 2 ay Ve saçlarımı uzun siyah ve düz Yorumla Alpercan006 2 ay Büyük gözler etkielyicidir evet 👍 Yorumla Alpercan006 2 ay Liseye giderken seksi tarih öğretmenimiz vardı oda senin Pp deki gibi giyinirdi aklıma o geldi Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 9,9b görüş paylaştı. Gözlerimi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay DudakSaçlar gözler 1 11 Yorumla Alpercan006 2 ay Dudakalrınız biraz dolgun gibi hissettim sanki ☺️ Yorumla Görüş sahibi 2 ay Evet Yorumla Alpercan006 2 ay Gözler bence rengi farklı nadir olan renklerden sanırım Yorumla Görüş sahibi 2 ay Gözlerden bahsetmedim Yorumla Alpercan006 2 ay İlk yorumunda ne yazıyor bakarmısın? Nedemişsin? Yorumla Görüş sahibi 2 ay Ben kafamda silmişim o kısmı pardon Gözleri es geçelim klasik göz işte Yorumla Alpercan006 2 ay Haha sesli güldüm teşekkürler yaa senin uykun geldi galiba 😂 Yorumla Görüş sahibi 2 ay Aynen ya sorma kendimle çeliştim 😄 Yorumla Alpercan006 2 ay Öyle olunca şimdi dudakta da şüpheye düştüm ☺️ Yorumla Görüş sahibi 2 ay Ben biliyorum o bana yeter Yorumla Alpercan006 2 ay İyi peki. İyi geçeler Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 22 , eig 95% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 318 görüş paylaştı. Her yerimi 1 3 Yorumla Alpercan006 2 ay Heryer olmaz illa b yer seçicen Yorumla ashleyww 2 ay Hayir secmiycem cünkü her yerim mukemmel Yorumla Alpercan006 2 ay Hayır seciceksin sevmelisin. Soru bu cunku Yorumla
sebnemm01 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 2 ay Saçlarım 0 1 Yorumla Alpercan006 2 ay Sac ilginc geldi neden peki. Rengi falan mı değişik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Her yerimi gadası
Gözlerim burnum ve saçlarım
Kızlar hep aynı cevabı vermiş
Gözlerimi çünkü büyük ve burnumu
Ve saçlarımı uzun siyah ve düz
Büyük gözler etkielyicidir evet 👍
Liseye giderken seksi tarih öğretmenimiz vardı oda senin Pp deki gibi giyinirdi aklıma o geldi
Kolum
Gözlerimi
Vucudumu
Dudak
Saçlar gözler
Dudakalrınız biraz dolgun gibi hissettim sanki ☺️
Evet
Gözler bence rengi farklı nadir olan renklerden sanırım
Gözlerden bahsetmedim
İlk yorumunda ne yazıyor bakarmısın? Nedemişsin?
Ben kafamda silmişim o kısmı pardon
Gözleri es geçelim klasik göz işte
Haha sesli güldüm teşekkürler yaa senin uykun geldi galiba 😂
Aynen ya sorma kendimle çeliştim 😄
Öyle olunca şimdi dudakta da şüpheye düştüm ☺️
Ben biliyorum o bana yeter
İyi peki. İyi geçeler
Ön tarafta
Her yerimi
Heryer olmaz illa b yer seçicen
Hayir secmiycem cünkü her yerim mukemmel
Hayır seciceksin sevmelisin. Soru bu cunku