Güzellik & Bakım 1 ay En sevdiğiniz göz rengi ve kendi göz renginiz nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Benimki orta tonda bir kahverengi ama ben en çok siyaha yakın, baya koyu kahverengi veya açık kahverengi göz renklerini çok beğeniyorum. En sevdiğiniz göz rengi ve kendi göz renginiz nedir? Görüş Yaz 15 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 10,6b görüş paylaştı. Çakır kahve gadası Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mrtol1453 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 98% 1 ay renk takıntım yok ama kendi gözleyimi çok şeviyoyum :p Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
etipopkek Takip Et Bilge Yaş: 20 , eig 100% 1 ay Yeşil kesinlikle ya yeşil gözlü olsam süper olurdu. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 15 yorumu gör Soran 1 ay Lens takabilirsin yeşil lensler maviye göre gözde daha doğal duruyor Yorumla etipopkek 1 ay Valla hiç denemedim üşenmesem alıp denerim. Herkes açık renk göze hasta sen değişik geldin. Yorumla Soran 1 ay Benim yaşadığım yerde koyu renk göz nadir olduğu için o daha değerli benim için doğduğumdan beri gördüğüm çoğu kişi mavi yeşil gözlüydü o yüzden onlar bana normal gelmeye başladı koyu renk göz daha farklı ve hoş geliyor bana Yorumla etipopkek 1 ay Nerelisiniz? Yorumla Soran 1 ay Trabzon Yorumla etipopkek 1 ay Umarım bu yanlıştan geri dönersin ve kocan açık göz renkli olur. Yorumla Soran 1 ay Nesi yanlış 😀 renkli göz yaşlanınca çok çirkin görünüyor Yorumla etipopkek 1 ay Yok ya bırak gözüksün. Sen esmer misin? Yorumla Soran 1 ay Kumralim Yorumla etipopkek 1 ay Anladım garip geldi düşüncelerin ondan sordum sağol. Yorumla Soran 1 ay İnsana her zaman alışkın olmadığı şey güzel gelir garipsenecek bir şey yok sen de renkli göze alışkın değilsin demek ki Yorumla etipopkek 1 ay Olabilir heralde zaten renkli gözlü kız yok denecek kadar az. Yorumla Soran 1 ay İç anadoluda en az var bence Yorumla etipopkek 1 ay Aga beni gece gece üzdün açık renkli gözlü kız da bize bakmaz zaten. Yorumla Soran 1 ay Sevene kahverengi gözler bile okyanus olur 😉 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Yoda Yaş: 105 , eig 100% 1 ay Mor göz rengi, nerede görsem düşerim. Klasik türk gözü benimki ¢ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay En sevdigim ela. Koyu kahverengiyim. Baba tarafi renkli gozlu anne tarafi kahve. En koyu kahve de benim. 😬Sansa gel. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 35% 1 ay Bence benim renk güzel Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
dionysosjai Takip Et Yoda Yaş: 18 , eig 100% 1 ay En sevdiğim göz rengi Ela ıhmm göz rengim maalesef koyu kahverengi. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
miumeow Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 95% 1 ay Yeşil göz ve maalesef kahverengi gözüm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Ben renkli göz sevmiyorum benim açımdan iyi bişey jjdf Yorumla
Yaban00 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Gözlerim yeşil. Başka renk istemem. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kalk_bi_çay_yap Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 100% 1 ay Ela gözlüyüm mavi göze bayılırım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
Ilke_x Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 97% 1 ay Kahverengi. Yesil begeniyorum 👀😍 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
AstronotJuliettt Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 47% 1 ay Benim mavi, yeşil mavi beğeniyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Mervan4747 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 100% 1 ay Kahverengi gözlerim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Yeşil göz seviyom gozlerim yemyeşil Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay O nick ne kdoqjsk Yorumla
emiremin Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 ay Ela benim ki seviyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Çakır kahve gadası
renk takıntım yok ama kendi gözleyimi çok şeviyoyum :p
Yeşil kesinlikle ya yeşil gözlü olsam süper olurdu.
Lens takabilirsin yeşil lensler maviye göre gözde daha doğal duruyor
Valla hiç denemedim üşenmesem alıp denerim. Herkes açık renk göze hasta sen değişik geldin.
Benim yaşadığım yerde koyu renk göz nadir olduğu için o daha değerli benim için doğduğumdan beri gördüğüm çoğu kişi mavi yeşil gözlüydü o yüzden onlar bana normal gelmeye başladı koyu renk göz daha farklı ve hoş geliyor bana
Nerelisiniz?
Trabzon
Umarım bu yanlıştan geri dönersin ve kocan açık göz renkli olur.
Nesi yanlış 😀 renkli göz yaşlanınca çok çirkin görünüyor
Yok ya bırak gözüksün. Sen esmer misin?
Kumralim
Anladım garip geldi düşüncelerin ondan sordum sağol.
İnsana her zaman alışkın olmadığı şey güzel gelir garipsenecek bir şey yok sen de renkli göze alışkın değilsin demek ki
Olabilir heralde zaten renkli gözlü kız yok denecek kadar az.
İç anadoluda en az var bence
Aga beni gece gece üzdün açık renkli gözlü kız da bize bakmaz zaten.
Sevene kahverengi gözler bile okyanus olur 😉
Mor göz rengi, nerede görsem düşerim. Klasik türk gözü benimki ¢
En sevdigim ela. Koyu kahverengiyim. Baba tarafi renkli gozlu anne tarafi kahve. En koyu kahve de benim. 😬Sansa gel.
En sevdiğim göz rengi Ela ıhmm göz rengim maalesef koyu kahverengi.
Yeşil göz ve maalesef kahverengi gözüm
Ben renkli göz sevmiyorum benim açımdan iyi bişey jjdf
Gözlerim yeşil. Başka renk istemem.
Ela gözlüyüm mavi göze bayılırım
Kahverengi. Yesil begeniyorum 👀😍
Benim mavi, yeşil mavi beğeniyorum
Kahverengi gözlerim
Yeşil göz seviyom gozlerim yemyeşil
O nick ne kdoqjsk
Ela benim ki seviyorum