Güzellik & Bakım Okula gidenler özellikle? gamzeeeeeeeee1 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor kızlar yüzünüzü nasıl alıyosunuz agda bile 3 gün sonra cıkarmaya basladı sızde cözüm var mı ya Güncellemeler+1 yıl lüzumsuz erkekler yazmasın çarpıcam sımdı Okula gidenler özellikle? Cevapla Okul Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Yüzü iple almak daha sağlıklı gadası 0 0 Yorumla
Moddelen Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl kizlarda sakal mi cikiyo la 0 2 Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl tabi olm ne sandın Yorumla Moddelen +1 yıl aga be :( Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Komple almana gerek yok olmadı sarartırsın kremle. 0 4 Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl esmerim yinede olur mu sarartmak sence Yorumla İstanbull_hanım +1 yıl Olur olur Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl ay emın mısın bak sen esmer mısıncoğu kullanmasın diyor da emin olamıyorum ya Yorumla İstanbull_hanım +1 yıl Ben esmerim ama yüzümün tüylerini sarartıyorum. Kaş bıyık alınmalı her zaman tabii orası ayrı.. ama öteki türlü hiç de göze batmıyor belli olmuyor. Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 597 cevap paylaştı. Sır agda kullan bence 0 4 Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl denedim olmuyo Yorumla Simurg_4 +1 yıl Hm cok mu kıllı birisin yoksa prussuz olsun mu diyorsun Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl pürüssüz Yorumla Simurg_4 +1 yıl Anladım kolay gelsin işiniz zor Yorumla
Tolga-29 Takip Et Xper 6 Yaş: 66 +1 yıl Demekki sertler 0 2 Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl ne alaga ya Yorumla Tolga-29 +1 yıl Öyle ama Yorumla
AngelXO Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl Ağda yüze iyi değil 0 2 Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl sen ne kullanıyosun ne önerirsin ya Yorumla Tolga-29 +1 yıl Aynen evet Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 625 cevap paylaştı. Lazeerrrr 0 5 Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl hamılelıkten sonra vucut yenilendiği için tekrar cıkmaya baslıycak o daha erken o yuzden Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Fazla mi tüy var Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl hayır ama bana batıyo dfjdkjfkd Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Emin ol seni rahatsiz ediyosa disardan epey belli oluyodur Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yüzü iple almak daha sağlıklı gadası
kizlarda sakal mi cikiyo la
tabi olm ne sandın
aga be :(
Komple almana gerek yok olmadı sarartırsın kremle.
esmerim yinede olur mu sarartmak sence
Olur olur
ay emın mısın bak
sen esmer mısın
coğu kullanmasın diyor da emin olamıyorum ya
Ben esmerim ama yüzümün tüylerini sarartıyorum. Kaş bıyık alınmalı her zaman tabii orası ayrı.. ama öteki türlü hiç de göze batmıyor belli olmuyor.
Sır agda kullan bence
denedim olmuyo
Hm cok mu kıllı birisin yoksa prussuz olsun mu diyorsun
pürüssüz
Anladım kolay gelsin işiniz zor
Demekki sertler
ne alaga ya
Öyle ama
Ağda yüze iyi değil
sen ne kullanıyosun ne önerirsin ya
Aynen evet
Lazeerrrr
hamılelıkten sonra vucut yenilendiği için tekrar cıkmaya baslıycak o daha erken o yuzden
Fazla mi tüy var
hayır ama bana batıyo dfjdkjfkd
Emin ol seni rahatsiz ediyosa disardan epey belli oluyodur
tamam
Lazer