AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
263Cevap
Yorumlardan anladığım kadarıyla işe yarar bir şey. Kullananlara hayırlı olsun.
kesinlikle c vitemini, güneş kremi, ve iyi bir nemelendirici ışıl ışıl olmanızı sağlayacaktır
Hyaluronik asit ve nemlendirici bu ikisi şart ayrıca hodan yağıda cildin ihtiyacıymış
sürülebilen ürünlerde nivea zaten ya kesinlikle güzel ürünler yapıyor
Kuru ciltler pul gibi dökülebiliyor, nemlendirici kullanmak gerçekten önemli.
tester ya da eşantiyon alabileceğimiz bi yer var mı bu üründen?
evet gerçekten havalar çok soğudu. nivea benim hep çantamdadır kış günlerinde.
İçeriklerine bak, hangi etken madde ne işe yarar araştır
Nemli ve ışıltılı bir cilt istiyorsanız bol zeytinyağı tüketin, çok faydası oluyor aynı zamanda zayıflatıyor. Zeytin Kuran-ı Kerim'de de geçen mübarek bir meyvedir. En doğal en güzeldir.
Tükenmeyen ( biraz gec hiç olmazsa:) yumuşaklık nivea tercihimdir
Alınabilir güzelmiş, nemlendiricili olmasıda iyi
nivea bakım kremini denemedim hjiç ama tavsiyeni dikkate alacağım teşekkür ederim :)
Nivea kaliteli ve kullanışlı marka bendede var
Cilt tipine göre bakım ürünü seçilmeli bence.. Nivea yıllardır bildiğim ve sevdiğim bir marka. Cilt nemlendirme konusunda zaten başarılıydı, güzel bilgiler için emeğinize sağlık 🙏🏻
Kış aylarında kuruyan çatlayan ellerim için iyi bir çözüm
Vallah çalışmaktan ellerimin halini bi görsen dersin ki krem, bakım falan kurtarmaz artık 😅
Nivea markası gerçekten mükemmel bir marka. Üstüne tanımam💕.
Herkesin kullandığı ve tercihlerin çok olduğu bir ürün
Yorumlara bakarım eğer aradığım ürün yorumu çok ise onu seçerim
Gözenekli ve karma ciltler için önerisi olan. Gözenekler den kurtulmak istiyorum
Herkesin kullandığı ve tercihlerin çok olduğu bir tercihte bulunurum
soğuktan veya yediğin yiyeceklerden dolayı yüzünde oluşan alerjiye karşı tavsiyen var mı?
Cilt bakımı sevenler için güzel tavsiyeler emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.
Cilt bakımı çok önemli. Emeğinize sağlık iyi anlatım olmuş
Soğuk havalarda yağlandırmadan nrmlendiren ürünler önemlidir
üreli nemlendirici kullanıyorum ben çok iyi geliyor
Cilt tipimi anlayabilirsem halledeceğim. Bilemedim, araştırıyorum çıkan sonuçlar tatmin edici değil karma sanırım, bilemedim ben de yahu. Ama nivea'nın soft kremi harika. Tavsiyemdir.
Evet, Nivea kremleri ciltle güze bir uyum sağlıyor
Her cilde uygun bakım ürünleri mevcut. Nivea markasını daha önce defalarca kullandım.
Gül Kokulu Badem Özlü gibi yoğun sıvısı ve kokusuyla insanı şaşırtıyor. Aynı sekilde el kremi ve vücut kremleride aşırı hoş bir koku ve dolu dolu nem kaynağı.
Güzelmiş.. bende tam bir nemlendirici bağımlısıyımdır şu an kullandığımda nivea metal kutuda olanlardan ama bunu da denemwk isterim
Her cilt farklıdır herkes cildini iyi tanımalı mesela ben alerji olan bir insanım hemen onun içinde ürünün içeriğini iyce okuyarak alıyorım
hep kadınlar için paylaşımlar yaw.. nivea? nerede erkekler için ürün..
Soğuk havalarda yağlandırmadan nrmlendiren ürünler önemlidir.
Çok zahmetli ve masraflı oluyor maalesef klasik bir nemlendirici işimi görür diye düşünüyorum şahsen ben öyle yapıyorum
Bence çok güzel bir krem nivea yıllardır kullanırım.
Nivea analarımızın kremi, hepimiz bir şekilde onunla başladık kullanmaya. Güzelmiş.
Nivea nemlendirme konusunda çok başarılı senelerdir kullandığım tek marka olabilir büyük boy ürünlerini tercih ediyorum genelde ve kendimi mutlu hissediyorum sanki hiç bitmiyormuş gibi 😂
Cilt bakımı için öncelikle cilt turumuzu bilmemiz gerekiyor ve kullandığımız ürünlerde bize alerjenik olarak zarar verip vermeyeceğini bilmemiz lazım seçimler çok önemli
En çok halk arasında tercih edilmiş bir marka seçmen senin yararına olacaktır herkesin fikri sonuçta farklı olacağı için bir nebze senin fikrinde burada bir pay olarak düşüyor
krem olmazsa olmazım ya her dakika sürüyorumm 🙄😄😄
Yağlı bir his bırakmadan nemlendirmek. çok iyi.
Bakım yapmaya bayılıyorum. Niveanin nemlendiricileri mükemmel
Bilmiyorum cildime bakım yapacak param bile yok öyle kendi halimde takılıyorum
Herkesin kullandığı ve tercihlerin çok olduğu bir ürün Nivea
Yağlı bir his bırakmaması önemli benim için.
Kore cilt bakım rutinini günlük hiç aksatmadan yapıyor 1 saat sürüyor ama değiyor hala bebek gibi cildim makyaj yapmadan bi rimel ruj ile partiye bile gidebilirim
Bence mümkün olduğunca doğal ürünlere yönelmek en doğrusu. Hatta zeytinyağı bile tercihin olabilir. Ama öncesinde cildini temiz tutmalı sonra sürmelisin
Niveanın bazı kremleri yapış yapış kalıyor. emilimi hızlı mı kuruduktan sonra yapışkan bir his bırakıyor mu? bende denemek istiyorum ama bunları merak ediyorum
Cilt bakımı çok önemli güzel bir yazı olmuş çok teşekkür ederim
Alınabilir güzelmiş, nemlendiricili olmasıda iyi
Ürünün içeriği güvenilir bir markadan olması o ürüne dair yorumlar benim en önemli seçim kriterlerim
Çok bilinen markaları biraz fazla fabrikasyon buluyorum. Yeni bir ürün keşfettim sonuç alırsam buraya da yazarım
elimden geldigince cilt tipime uygun olan cildimin ihtiyaci oldugunu bildigim temiz icerikli urunleri uzun uzun arastirip aliyorum
Cerave krem nemlendirmede baya etkili, ilk kez eczanemixden aldım gramajı baya fazla uzun süre kullanacağımı düşünüyorum.
vücut nemlendiricilerinde büyük boy nivea benim de tercihimdir daima. hem dokusu, hem iyi nemlendirmesi açısından seviyorum ve kullanıyorum
At kılı fırçayla fırçalama yapın, peeling kullanın, ve nemlendirin eğer ışıl ışıl olsun istiyorsanız vücut yağı kullanın
İlk önce tabii ki de insanın kendi cildine uygun olmasına bakması lazım yağlı mı yoksa kurumu yoksa karma mı. Ona göre secilmeli
Nivea ürünlerini seviyorum. Özellikle leke karşıtı olanlar birebir. Yılların markası ihanetini görmedim..
Yuvarlak lacivert ne lemlendirici Nivea krem kullanıyorum hem kokusu iyi hem nem hissiyatı. Ama bir tık beyazlatma yapıyor uyguladığınız bölgeye
Su tüketimi ne az ise hiç bir kremi kullanmaya gerek yok... Öncelikle günde en az 2 litre su içmek hem cilt hem sağlık için faydalı ve yararlıdır...
İlk önce tabii ki de kişinin kendi tipine uygun olması lazım yağlı mı yoksa kurumu yoksa karma mı