Yeni takma tırnaklarım! 💅 Hangi renk seversiniz?

Takma tırnaklardan nefret ederim. Ojeden de aynı şekilde. İnsanlar ile hayvanları kıyaslarsak tırnak insanların toynağı bir nevi. Bir insan neden bu kadar toynak meraklısı olur neden toynağına bu kadar ehemmiyet gösterir gerçekten anlamak zor. Şu tırnaklardan hoşlanan insanların da psikolojisini anlayamıyorum.
Görüş
50Görüş
Sol tırnakları sağ elinle yapistirdin ve gayet güzel durdu. Sağ tırnakları sol elle yapistirabiliyormusun ya da ikinci bir kişiden yardım mi istiyorsun🤔
aslında beğenmedim diyecektim ama profil resmini görünce tarzının bu olduğunu anladım. sana uymuş.
Bence birincisi çok uzunlar freddy gibi biraz kusura bakma:) ikincisi mavi yerine kırmızı veya siyah daha çok yakışabilirdi sanki😊
Freddy 😂
Mavi renkli olduğunu görüyorum sevdiğim renk ama yaptığın hareket hoş değildi
Duymak istediğinizi mi yoksa gerçekleri mi duymak istersiniz?
Seçimi size bırakmak istiyorum.
Takma tırnak hep kötüdür plastik 😂 böyle uzun bi tırnakta mavi görmekte ayrı kötü
Azıcık daha kısa olursa daha tatlı olur ve bordo tercih edebilirsin güle güle kullan kuzum💜
Çok uzun duruyor. Bu yüzden beğenemedim. Biraz daha kısaltsan tam olcak canım güle güle kullan
Rica canımm rengi de çok tatlı
artık mavi sevmediğime karar verdim gerisi sorun değil
Umurunda değilse niye soruyorsun mk
Sadece kızlar seçeneği var onu yapsaydın o zaman 😒
Bu tarz tırnakları sevmiyorum ama el yapın tırnakların güzel gibi
O kadar uzun tırnak kullanmak zor olmuyor mu 😁
Kız sen profilde nasıl kibar nazik duruyorsun o poz ne
Aaa ayıp ama 😂😂
Her prensesin bir keko yani vardır 😂😂
Ayşe hanım ben bu kız ile biraz mesajlaşmıştım. Sakın görünüşüne aldırmayın edepsizin tekidir. Gerçi görünüşü hafif de olsa yamyaları andırmıyor değil. İşte makyajla filan sansürlemiş kendisini naparsınız😇
Şekerim fotoğrafında orta parmak yapmışsın, eminim onun ne anlama geldiğini biliyorsun. Biz erkeklerin saklama konusunda büyük bir itina gösterdiğimiz en mahrem noktamız. Ve sen aleni bir şekilde o noktamızın vurgulamışsın. Ayrıca iki kelimenden birisi hakaret içeriyor ve de resmine bakınca dudakların çok büyük ve çok vahşi görünüyor☝️
Bana ahlak ve edepten bahsetme istersen ben senin arkadaşin değilm nasıl hitap edeceğini dikkat et şekerim ne sana dokunan ne ki yorum yapma gereği bulmuşsun kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu odur bu söz sana gelsin ve dudaklarımdan sanane belli hesabımdan çıkmıyorsun herseyi inceliyorsun :gerçekten senin gibilerine gülüyorum kendine başka hobi bul hesabımdan cik
Aferim bebişko; Nietzche bir sözünü öğrenmişsin. Umarım kadınlarla ilgili düşüncelerini öğrenmezsin. Hesabımdan çıkmıyorsun demişsin ama eğer hesabına girmiş olsaydım hâlihazırda bana mesaj gönderemiyor olurdun. Ne var yani iki kelime ettiysem: senin soğukluğunun aksine ben çok sıcak kanlı birisiyimdir. İnsanlarla etkileşmeyi de severim. Hadi kocaman kocaman mucuklar yolluyorum sana😘😘😘
@Sovereign demekki bu kız işin ehli olmuş ki kiminle nasıl konuşmasi gerektiğini biliyor benimle çok kibar ve nazik konuşuyor senin gibi abazalarla da edepsiz konuşmamak mümkün değil kimsenin dış görünüşü de seni alakadar etmez yine özgüvenli olup kendini koymuş profile ne olduğu belli sende o özgüven de yok
Iki kelime öğrendin diyorsun benim için sen hiç bir şey öğrenememişin demeki cıvık cıvık hareketler yaptığına göre oran farklı oynuyor buran farklı oynuyor senin cahilliğin midemi bulandırıyor gerçekten sıcak kanlıni başka yerde göster derim burada değilm nerde itici mal insanlar varsa beni buluyor 🖕🖕
@Sovereign uzanamayacaginiz sizin seviyenizi aşan kızlara da laf atmayı bırakın lütfen
Öncelikle şekerim abaza olduğum görüşüne nereden vardığını sorabilir miyim? İkinci olarak ise gayet iyi görünümlü, bakımlı ve kibar birisiyim. Kendimi öven biri de değilim. Burays fotoğrafımı koyamamış olmam özgüvensizlik değil aksine böylesi abuk sabuk sitelere fotoğrafımı koymuyor olmak kendime saygı duyduğumun göstergesi. Son olarak ise siz kadınlar ittifak yaparam erkekleri ezmeye ne kadarda heveslisiniz. Oysa ki son derece doğru bir tespitte bulunmuştum☝️
Abuk subuk site olduğunu düşünüyorsan neden hala burdasın
Ya bitanem sizin gibi güzel kızlarla flörtleşerek stres atıyoruz. Her ne kadar abuk sabuk olsa da takılıyoruz nolmuş yani.😘
Pretty lütfen gözlerin gibi dilini de güzel kullan şekerim. Sana olan ilgimi kaba sözlerinle öldürme nolursun😘😘😘
Pretty sultanım kalbimi kırıyorsun ama. Lütfen kabalaşma. Ama sen ne kadar öfke saçarsan saç bana, ben herşeye rağmen gönlümün kırmızı güllerini saçmaya devam edeceğim sana😘
@Sovereign sorunlusun galiba boş insan kızlarla flörtleşecegine git biraz kitap oku bu zihniyetten kurtulmuş olursun
lütfen şekerim engellersen çok kırılırım 😭😭😭
Ayşe hanımcım kitapta okuyorum merak etmeyin. En son okuduğum kitap Monte Cristo Kontu idi. 1800 sayfa ondan öncede Tolstoy'un Anna Karaninasını okumuştum. Yani merak etme şekerim zamanımı her anlamda dolu dolu kullanıyorum. Ayrıca akademik kitapları saymadım istersen onları da sayabilirim😘
Kitap okuyan cahil diyebiliriz o zaman sana
Ya Pretty gayet samimi soruyorum neden bana bu kadar hakaret ediyorsun. Sence ben bu kullandıgin sözlere layık mıyım?
Kişiliği oturmamış ablası kızma ona elinde değil akıl allahtan geliyor sonuçta 😂😂
Ayşe hanım. Size yorum yazmamın sebebi yukarıda güzeller güzeli bayanın dikkatini çekmekti yalnızca. Bu yüzden rica ediyorum izin verinde sadece Sevgili Pretty'min aşılmalarını dinleyeyim😊
Tam olarak nasıl bir cıvıklığım oldu beybi. Tam bir beyfendi var karşında
Bebeğim son sözlerinle çok kalbimi kırdın. Artık daha da konuşmayacağım. Bu yüzden ikinize de bays👋👋👋
Ha bu arada son olarak. Ayşe sen çok daha güzel ve çekici bir kadınsın. Sakın sözlerimi ciddiye alma. Yukarıda kendisini filtrelerle efektlerle donatmış balmumundan 10 kat daha güzelsin😊
Ya prenses sen de benden hoşlanıyorsun da aslında belli edemiyorsun bir türlü💖💖💖
Ya özel gel konuşalım, birbirimiz daha yakından tanıyalım. Gayet samimi olarak söylüyorum. Neden bana karşı bu kadar soğuksun?
Takma tırnak sevmem
Doğal tırnak daha güzel
Şeffaf oje kullanıyorum
Çok itici. Resmen işim gücüm yok damgası vuruyorlar kendilerine...
Bunla bı handjob yaparsan şeyimi delik deşik edersin kız bıçak gibi 😂
Genelde parlak renkler daha iyi parlak simli pembe kırmızı bordo gibi
Kızlarin oje renkleri ve iç çamaşırı renklerinin aynı olduğu doğrumu. yani ona çok dikkat edenler varmış
Çok güzel görünüyor. Yalnız orta parmağına dikkat et. Bir yerine sokmayasın, çok canını acıtır☝️
😂😂
Kız ayiptr söylemesi ötünuzu nasıl yikiyorsunuz bu tirnaklarla
Affedersiniz ama bunlarla nasıl yiyip içiyorsunuz? ☺️🤷♀️
En İyi Görüş