Evet hep şey diyorlardı bir ortama girdiğinizde herkes size parfümünüzü sorcak falan ama atmasyon mu ciddi mi tam çözmedim. Size soran oldu mu hiç daha önce acaba? Tanesi 130 olmuş kalıcılığından falan memnun musunuz, değer mi sizce fiyatına
Yani parasına göre kalıcılığı güzel. Orjinalini almaya gerek yok bence. Kadın için bunları öneririm. Mutlaka deneyin seversiniz. 427 shiseido zen 228 ysl libre 384 bombshell 306 lady million 194 hypnotic poison 171 la vie est belle
Bu işlerden hiç anlamıyorum daha yeni yeni merak saldım ve ocak ayından önce zamlamadan almak istiyorum.. Şekerli fazla ağır olmadan sade hafif fresh kokular daha çok hoşuma gidiyor 384 de çok övülenler arasında evet
Ben internetten 130 a alıyorum tekliyi ama bu aralar çift almaya başladım çift alınca fiyatı 210 tl oluyor 50 tl cepte kalıyor pek büyük bir para değil ama yinede cebimde kalan kalıyor. d
Ya denicem ama daha yeni merak saldım bu işlere.. Bugün 107 aldım sırf 561 erkek için olanı çok övdüler onu kokladım o an pek sevemedim ama bileğimdeki kokusunu eve gelince bayıla bayıla kokladım yarın acaba 561 mi alsam ya... 130 tl olmuş kalıcılar mı hakediyorlar mı bu fiyatı acaba :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Kullanmadım ama kalıcı olmadığını duydum tabi bu tenden tene fark eden bir durum
Dün birkaç örneğine denk geldim denemeyi düşünüyorum
Intsgram semahenna sayfasindaki öne çiksrilanlarina filan bak daha yeni bargello guzel an numaralari soyluyordu
Ya tekli mi almalıyım yoksa 260 a ikili mi sizce
Bilgim yok
Erkek için mi kadın için mi?
Kadın için fakat erkek için 561 var ama onada bayıldım çok iyiydi...
561 invictus muadili oluyor kendim de kullanıyorum kokusu güzeldir.
Evet hep şey diyorlardı bir ortama girdiğinizde herkes size parfümünüzü sorcak falan ama atmasyon mu ciddi mi tam çözmedim. Size soran oldu mu hiç daha önce acaba? Tanesi 130 olmuş kalıcılığından falan memnun musunuz, değer mi sizce fiyatına
Yani parasına göre kalıcılığı güzel. Orjinalini almaya gerek yok bence. Kadın için bunları öneririm. Mutlaka deneyin seversiniz.
427 shiseido zen
228 ysl libre
384 bombshell
306 lady million
194 hypnotic poison
171 la vie est belle
Bu işlerden hiç anlamıyorum daha yeni yeni merak saldım ve ocak ayından önce zamlamadan almak istiyorum.. Şekerli fazla ağır olmadan sade hafif fresh kokular daha çok hoşuma gidiyor 384 de çok övülenler arasında evet
Parfüm isimlerini de kodların yanına yazdım netten bakıp ne tür parfüm olduklarını öğrenebilirsin. Geneli çiçeksi fresh kokular oluyor.
Bende kullanıyorum bazen güzel
Ben 612 kullanıyorum mükemmel bir kokusu var.
Sade tarzında mı acaba yoksa şekerli ağır bir kokusu mu var? Bugün 107 aldım fakat 561 erkek için olanını çok övdüler
Şekerli değil hafif bir kokusu var.561 i hiç denemedim.
Peki, tekli mi satın alıyorsunuz ikili mi hangisi daha kârlıdır
Ben internetten 130 a alıyorum tekliyi ama bu aralar çift almaya başladım çift alınca fiyatı 210 tl oluyor 50 tl cepte kalıyor pek büyük bir para değil ama yinede cebimde kalan kalıyor. d
Bleu de chanel burberry kullanıyorum 😀
Jean paul gaultier
Ben kullanıyorum 215 harika dene
Ya denicem ama daha yeni merak saldım bu işlere.. Bugün 107 aldım sırf 561 erkek için olanı çok övdüler onu kokladım o an pek sevemedim ama bileğimdeki kokusunu eve gelince bayıla bayıla kokladım yarın acaba 561 mi alsam ya... 130 tl olmuş kalıcılar mı hakediyorlar mı bu fiyatı acaba :/
İkili al tekli alma
Evet ikili de heralde 250 mi ne oluyormuş... Ama royalde iki tanesi 150 idi orada daha ucuzdu ama ikili daha mı mantıklı bilemedim ki
Merak edip aldım ama hiç kullanmadım
384 e bakabilirsin
Evet o ve 561 i çok övdüler kararsız kaldım ikili 260 a denk geliyor baya pahalı tekli de 130
Özel indirimi yok mu
Normal de vardı
İnternette var sanırım ama yüz yüze alıyorum ben maalesef... Bugün 107 aldım onu önerdi çalışan ama erkek parfümü olan 561 i kokladım bayıldım valla
561 tanıdık geliyor uzun süredir kullanmıyorum
ben kullanyorum 465 çok hoşuma gidiyor
Black optimum kullanıyorum güzel bir koku.
Yani tam anlamıyorum numarası kaç oluyor ki onun