Güzellik & Bakım Hangisi Vücut Yapısı Daha Güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisinin fiziğini daha çok beğendiniz? Jamie Dornan Brad Bitt Tom Ellis Ekin Mert Daymaz Jason Momoa Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangisi Vücut Yapısı Daha Güzel? Cevapla Güzellik Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. A daha güzel gadası 0 0 Yorumla
Çaresizbirkadin1234 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Hiçbiri 0 69 Yorumla Soran +1 yıl Senin beğendiğin biri var mı Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl Sevmem kaslı falan düz vücut severim Yorumla Soran +1 yıl Tamam işte örnek verebileceğin biri var mı Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl Yok 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Tiktokcu filanda mı yok Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl Yok kolay kolay kimseyi beğenmem ben 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hayatında kimseyi mi beğenmedin reelde filanda mı olmadı Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl Yoookk Yorumla Soran +1 yıl Sevgilin olmadı mı Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl Oldu Yorumla Soran +1 yıl Beğenmiyor muydun Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl Vücudunu görmedim ki Yorumla Soran +1 yıl Uzak mesafe ilişkisi mi Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl Yooo Yorumla Soran +1 yıl Neden görmedin Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl Allah'ım ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu ya 😀 Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl Normal düz vücut seviyorum işte kas falan olmasın Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Boyu kaç olsun hsnabahha Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl 170en az olmalı Yorumla Soran +1 yıl Tam bir rakam bakınca seni en çok tahrik eden hangisi Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl Amma da inatcisin yaa 😂 Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl 175 Yorumla Soran +1 yıl Hiç beğenmiyorum diyince ilgi alanıma girdin Yorumla Soran +1 yıl 190 195 dev gibi biri daha çok tahrik etmez mi Yorumla Soran +1 yıl Kriterlerin çokta yüksek değilmiş Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl Neden ki 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi için sordun Yorumla Soran +1 yıl 2 şey yazmıştım Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl Yok fazla uzun olmasın yüzünu goruyim ne yapıyım dev adamı ben 😂 Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl En azından göz göze gelelim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Senin en beğendiğin boyun 175 olduğuna inanmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ama olay tahrik etme olayı mesela 175 birinin kucağında mı daha fena olursun yoks 195 birinin kucağında küçücük kalırsan mı Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl İlgi alanıma girdin dedin ya o yüzden sordum nedenki 😁 Yorumla Soran +1 yıl Nedeni yazdım sonradan görmedin bence ondan dolayı ilişkide küçücük kalma hissi daha etkileyici olmaz mı yani yine de 175 birini mi tercih edersin Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl Takmıyorum böyle şeyleri ya boy kas vesayre gibi şeylerden daha önemli şeylere bakarım mesela ahlak Yorumla Soran +1 yıl Ya tabi en önemlisi o ayrı mevzu ama seçim yapsam dediğim olayda hangisini yaşamak istersin Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl Allah'ım yaaa 😁😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hshajaja ya son sorumdu Yorumla Soran +1 yıl Cevap vermediğine göre 190 95 seçiyorsun Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl Öyle olsun bakayım Yorumla Soran +1 yıl Sana göre hangisi cidden son sorum ya içinden geleni söyle ne olacak ki Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl 1.75 😂 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim neden bilmiyorum fikirlerini merak ettim ondan bu kadar sordum Yorumla Soran +1 yıl Bu arada geçmiş olsun hasta olmuşsun nasılsın şimdi Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl İyiyim sağolasın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen neden bana hiç sinirlenmedin hsnsbahah Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl Neden sinirleniyim ki deli çocuk Yorumla Soran +1 yıl Hsnababah sorularım saçmaydı çünkü senin sorun varsa sen de sorabilirsin Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl Yo rahatsız olmadım sorularından aksine güldüm baya rahat ol benim sorularıma bakarsan ooo bitmez burada sinirlanma olur 😂 Yorumla Soran +1 yıl Niye gülüyon ya bana Yorumla Soran +1 yıl Olsun sen sor ben cevaplarım Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl Keyfim geliyor sana rahatsız mı oldun 😔 Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl Peki gülmem artık Yorumla Soran +1 yıl Gül gül şakaydıııı🙊 Yorumla Soran +1 yıl Hadi sen de soru sor Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl Banane gülme dedin bana 😔 Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl Naz yapiyom şimdi sana Yorumla Soran +1 yıl Ama şakaydı ya Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum farkettim sanki ben canım mıyım hsbabaga Yorumla Soran +1 yıl Slk* Yorumla Soran +1 yıl Canım yazmadım Yorumla Soran +1 yıl Uyuyakalabilirim haberin olsun Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl İstek attım kabul et Yorumla Soran +1 yıl Artık emirde veriyon djsjanan ediyom hemen Yorumla Soran +1 yıl İstekleri bulamadım Yorumla Çaresizbirkadin1234 +1 yıl mesaj at ben atamiyom Yorumla Soran +1 yıl Yaptım yaptım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
A daha güzel gadası
Hiçbiri
Senin beğendiğin biri var mı
Sevmem kaslı falan düz vücut severim
Tamam işte örnek verebileceğin biri var mı
Yok 😂😂
Tiktokcu filanda mı yok
Yok kolay kolay kimseyi beğenmem ben 😂
Hayatında kimseyi mi beğenmedin reelde filanda mı olmadı
Yoookk
Sevgilin olmadı mı
Oldu
Beğenmiyor muydun
Vücudunu görmedim ki
Uzak mesafe ilişkisi mi
Yooo
Neden görmedin
Allah'ım ya 😂
Ne oldu ya 😀
Normal düz vücut seviyorum işte kas falan olmasın
😂😂
Boyu kaç olsun hsnabahha
170en az olmalı
Tam bir rakam bakınca seni en çok tahrik eden hangisi
Amma da inatcisin yaa 😂
175
Hiç beğenmiyorum diyince ilgi alanıma girdin
190 195 dev gibi biri daha çok tahrik etmez mi
Kriterlerin çokta yüksek değilmiş
Neden ki 😂
Hangisi için sordun
2 şey yazmıştım
Yok fazla uzun olmasın yüzünu goruyim ne yapıyım dev adamı ben 😂
En azından göz göze gelelim 😂
Senin en beğendiğin boyun 175 olduğuna inanmıyorum
Ama olay tahrik etme olayı mesela 175 birinin kucağında mı daha fena olursun yoks 195 birinin kucağında küçücük kalırsan mı
İlgi alanıma girdin dedin ya o yüzden sordum nedenki 😁
Nedeni yazdım sonradan görmedin bence ondan dolayı ilişkide küçücük kalma hissi daha etkileyici olmaz mı yani yine de 175 birini mi tercih edersin
Takmıyorum böyle şeyleri ya boy kas vesayre gibi şeylerden daha önemli şeylere bakarım mesela ahlak
Ya tabi en önemlisi o ayrı mevzu ama seçim yapsam dediğim olayda hangisini yaşamak istersin
Allah'ım yaaa 😁😂😂😂
Hshajaja ya son sorumdu
Cevap vermediğine göre 190 95 seçiyorsun
Öyle olsun bakayım
Sana göre hangisi cidden son sorum ya içinden geleni söyle ne olacak ki
1.75 😂
Teşekkür ederim neden bilmiyorum fikirlerini merak ettim ondan bu kadar sordum
Bu arada geçmiş olsun hasta olmuşsun nasılsın şimdi
İyiyim sağolasın 😂
Sen neden bana hiç sinirlenmedin hsnsbahah
Neden sinirleniyim ki deli çocuk
Hsnababah sorularım saçmaydı çünkü senin sorun varsa sen de sorabilirsin
Yo rahatsız olmadım sorularından aksine güldüm baya rahat ol benim sorularıma bakarsan ooo bitmez burada sinirlanma olur 😂
Niye gülüyon ya bana
Olsun sen sor ben cevaplarım
Keyfim geliyor sana rahatsız mı oldun 😔
Peki gülmem artık
Gül gül şakaydıııı🙊
Hadi sen de soru sor
Banane gülme dedin bana 😔
Naz yapiyom şimdi sana
Ama şakaydı ya
Biliyorum farkettim sanki ben canım mıyım hsbabaga
Slk*
Canım yazmadım