Duru güzellik hala kaldı mı?

Ukalalık olarak algılanmasın ama ben kaldım mesela, yüzümde tek işlem yok ve su gibiyim 😄
Ben ben
Görüş
28Görüş
Maalesef nesli tükenme altında, insanlar makyajsız ve estetiksiz kendini güzel bulmuyor ve estetik ile herkes birbirine benzemeye başladı ve ayrıca insanlar güzel olayım veya yeni birşeyler deneyim klasik olmasın diye düşünürken bunu fazla abartıyor ve daha da kötü oluyorlar
Selam gadası 🙃
Küçük bölgelerde hala var. Hatta yakın çevremde makyaj tercih etmeyen çok kız var.
Duru güzellik masumiyet gibidir, yaş ilerledikçe azalarak yok olur. Malum kırışıklıklar çıkıyo, dişler dökülüyo, kalp krizi ve ölüm; sonra da cesedi kurtlar yiyo falan kımıl kımıl böyle (Acı gerçekler)
Ben doğallıktan yanayım herzaman sağlık sorunu teşkil etmediği sürece de estetiğe karşıyım ve abartılı makyaja ( takma kirpik , tırnak vss ) çünkü insanın en güzel hali doğal halidir 😊
Berlinde yaşıyorum burada çok var özellikle doğal sarışın mavi gözlü almanlar var aşırı güzeller bir de makyajı basmış genelde kapalı türk arap kızlar var onlardan nefret ediyorum bjadljşolnkajs
Vardır her halde, yanımdaki masada lise öğrencileri var. Kızlar burun ertetiği konuşuyor. İhtiyaç duyulurasa yapılmasından yanayım ama şu an modaya döndü.
Var hatta daha geçen gün gördüm sitede. Bayıldım güzelliğine maaşAllah. Makyajı bıraksa herkeste doğal güzellik görsek fena olmaz ¢
Tabiki de vardır. Güzel zaten güzeldir doğuştan. Nadir kaldı artık estetik olmayan insan ama ihtiyaç duyduğu için olanlar zaruri maalesef
Kendini Tanıyan Kadınlar makyaja çok ihtiyaç duymazlar Çünkü kendi güzelliklerinin farkındadırlar
Ya artık güzellik gerek yok artık insan olması önemli benim düşünceme göre
vardır mutlaka
gen durumu söz konusu olunca duru güzellik taşıyan insanlar vardır
Var ya ben çevremde denk geliyorum hayranım gerçekten genlerden şanslı olan insanlara
Var ya Serenay Sarıkaya makyajsız da güzel ilk akkima o geldi nedense çok da. sevmem
Sürekli makyaj yapan bayanın kendisine güveni yoktur !
Var ben. Makyajsız halimi daha çok severler.
Evet, duştan sonra ben mesala 😄
Ben varım aşko
Bar tabi bir çok
kız var ama erkek yok
Vardır mutlaka vardır..
En İyi Görüş