Güzellik & Bakım Yaşım 36 bu yaşta sarkmaya başladım göz kapağı düşüklüğü dudak sarkması başladı herkes genç kalırken ben niye yaşlanıyorum? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 45 kiloyum tosun diyen habeş maymunu Yaşım 36 bu yaşta sarkmaya başladım göz kapağı düşüklüğü dudak sarkması başladı herkes genç kalırken ben niye yaşlanıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Göz kapağı düşüklüğünün yaşla alakası yok da dudak sarkması nasıl oluyor 0 0 Yorumla
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Belkide böyle daha seksi ve alımlısındır kim bilir bir foton olsaydı net bir şey yazılabilirdi 0 0 Yorumla
Sipinoz Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Stresli bir işin varsa ve her şeyi dert ediyorsan kendine bunlar olabilir önce bunlardan kurtul derim. 0 0 Yorumla
İkizlerBurcuDüşmanı Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Stres üzüntü kaynaklı bu sorunu aşman ise basit ama çabalaman gerek 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı. sana öyle geliyordur 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Genetik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Göz kapağı düşüklüğünün yaşla alakası yok da dudak sarkması nasıl oluyor
Belkide böyle daha seksi ve alımlısındır kim bilir bir foton olsaydı net bir şey yazılabilirdi
Stresli bir işin varsa ve her şeyi dert ediyorsan kendine bunlar olabilir önce bunlardan kurtul derim.
Stres üzüntü kaynaklı bu sorunu aşman ise basit ama çabalaman gerek
kendine bakmasan yaşlanırsın tabi
bir resim koysan öyle karar versek..
Estetik operasyonlar bunun için var
Spora ve düzene önem vermelisin
sana öyle geliyordur
bende 26 da sarktım sorun yok
Genetik
Kolajen kullanabilirsiniz cilt içinde retinol
Çocuk var mı
genetiktir.
genetik olabilir mi