Diyorum ya sevdiğim erkek olduktan sonra yanakları problem değil. Klişe gelebilir ama ben bu yaşıma kadar insanları dış görünüşlerine bakarak hayatıma almadım. iki lafı bir araya getiremeyen insan isterse bradd pit olsun yüzüne bakmam, kaale almam.
Tabiki insanların geneli ilk önce dış görünüşe bakarlar. Ama muhabbet edip birsey paylaşmadığın birinin dış görünüşü ne kadar önem arz eder. Benim için gerçekten hiç. Boşuna dememişler Güzele kırk günde doyulur, iyi huyluya kırk yılda doyulmaz diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Kemik hatları belli olan erkek daha erkeksi oluyur ve doğal olarakta daha çekici
Hollywood ama tombul yanagin da yakistigi kisiler var
Hollywood yakışıklı sever kızlar.
Hollywood yanaklı erkek
Sevdiğim erkek der geçerim.
Hollywood yanaklı mı tombul yanaklı mı?
Bana ait olması yeterli.
Bu iki yanak türünden hangisi daha sempatik gelir size?
Diyorum ya sevdiğim erkek olduktan sonra yanakları problem değil. Klişe gelebilir ama ben bu yaşıma kadar insanları dış görünüşlerine bakarak hayatıma almadım. iki lafı bir araya getiremeyen insan isterse bradd pit olsun yüzüne bakmam, kaale almam.
Gözlerim kahve ve hafif çekik, esmerim ve 1.89'um...
Şayet 2 değilde 1 ise sevindiricidir.
Yani genel konuşuyorum.
Kızların cidden tombul yanaklardan hoşlanabileceğine ihtimal vermek istemiyorum. 😏
Tabiki insanların geneli ilk önce dış görünüşe bakarlar. Ama muhabbet edip birsey paylaşmadığın birinin dış görünüşü ne kadar önem arz eder. Benim için gerçekten hiç. Boşuna dememişler Güzele kırk günde doyulur, iyi huyluya kırk yılda doyulmaz diye
Çok olgun cevaplar veriyorsunuz, tebrik ediyorum sizi...
99 yaşındayım ondandır belki
Ciddi misiniz? 🤔
Hiç göstermiyorsunuz?
Profildeki el, rahmetli ninemin eli olmaktan oldukça uzak. 😀
olmuşken bakımlı olsun hollywood diyeyim
Tombul yanaklı değil
Hollywood yanaklı
Hollywood tabiki
Ikisi de degil