1 aydır iki kere enfeksiyon geçirdim. Çişimi yaparken yanma batma, idrar sonrası keskin ağrı oluyordu karnımda ve böbrek taraflarımda. Enfeksiyonlar da yan etki yaptı düzenli kullanamadım. Belki o yüzden tamamen geçmedi.
Şu an idrar sonrasi yanma falan olmuyor 3 gündür ama sol böbreğimde hafif sızılar oluyor. Ama şöyle bir şey var, 2 gündür adetliyim. Ağrı ondan mı oluyor enfeksiyondan mı bilmiyorum. Ay napıcam. Kendiliğinden geçer mi bu bela?
Şu an idrar sonrasi yanma falan olmuyor 3 gündür ama sol böbreğimde hafif sızılar oluyor. Ama şöyle bir şey var, 2 gündür adetliyim. Ağrı ondan mı oluyor enfeksiyondan mı bilmiyorum. Ay napıcam. Kendiliğinden geçer mi bu bela?
Güncellemeler
+1 yıl
İlaçlar yan etki ya yanlış yazmışım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Adet olmadanda idrarını yaparken kan geliyormuydu ya da baya koyu renk peki
Hayır gelmiyordu
Ben böbrek taşı düşürdüm birde ağrı flanda oldu farklı zamanlarda 1 ay kadar onun için sordum yanma varsa işte enfeksiyon yani birde adetten olabilir vücudun ödem topluyor ya oda yanma yapar çıkarken
Ya tüm ağrılar geçti sadece solda hafif sızlama oluyor o yüzden çözemiyorum ben de neden olduğunu. Umarım adettendir ya. Taşı nasıl düşürdünüz bu arada? Kendiliğinden düşer mi varsa?
Yok ya kendiliğinden düşmedi yani düştüde çok sancılı süreç doğum sancısından fena diyordu kadınlar bana onu ama anlatsam varya çok şey
bi ara aşırı ağrı çektim geçen sene ben de. Böbreklerimde anlatamayacağım bir ağrı vardı. Günlerce sürdü herkes bana taş düşürüyorsun dedi. Tahlillerde çıkmadı taş. Doktor da kum olabilir o bazen tahlillerde görünmüyor demişti. Belki kum vardır bende de. Çünkü sürekli enfeksiyon geçiriyorum. Umarım yaşamazsınız bir daha siz de. Düşman başına bile gelmesin
Kum olabilir evet sana bir tarif söyliyim onu yap iç olur mu gizliliği açıyım bana yazarsan tamamen bu sağlık için başka amaç değil
Tamam olur
Açtım
Seviyem mesaj atmaya yetersiz ya. Hesap yeni de
takip et o zaman
Yanma batma kaşıntı varsa bu mantar da olabilir
Hayır yok şu an. Geçen hafta vardı yanma ve batma. Şu an sadece sol böbrek tarafımda sızı var hafif.
İnternette çok tehlikeli bilgiler var en kısa sürede doktora gitmelisin en basitinden mantar enfeksiyonu vardı yanma batma kaşıntı internette sirke ile oranızı yıkayın yazıyordu ve bu çok tehlikeli bişeymiş geçmiş olsun sana en kısa sürede git bence idrar sonrası keskin ağrı makatında çatlak varsa da hemoroid de olur ki bu çok çok acır dayanamazsın zaten
Canım zaten hemoroid derdi de var bende ya. Ama şu an hemoroid ağrısı çekmiyorum. Sadece idrar yolu enfeksiyonu işte. 3 kere falan idrar tahlili yaptım enfeksiyon göründü. Bir de idrar kültürü testi gerekiyormus ama ilçede yapmıyorlar. Merkeze gitmeliyim. bakalım. Teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım böbreğinde taş var
Geçen sene de yaşamıştım böbrek için röntgen falan çektim bişi çıkmamıştı. Ilçedeyim hafta içi çalışıyorum daha gidemedim merkeze :( gidicem teşekkürler
Rica ederim
Bol su tüketin
Doktora git bence
Doktora git.