Güzelliğinize puan verecek olsanız, bu puan kaç olurdu?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Güzelliğinize puan verecek olsanız, bu puan kaç olurdu?
#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Yaradan yaratmış bi de böyle güzel bir ruhla birleştirmiş, benim olmayan bir can her türlü kahrımı çekiyor. Puana hacet yok diye düşünüyorum.
En iyi görüş için teşekkürler 🥰
yüzümü çok beğeniyorum 10 üzerinden 9 verirdim yüzüme.1 puanı çillerimden kırdım :D
ama fiziğim berbat fiziğime 10 üzerinden 2 veririm :D
Yüzün güzelse fiziğinde iyidir
Son zamanlarda kilo aldım hastalık olmuş o yüzden fizikten kırdım
Ona takılma verirsin kilonu
kiloyu verdikten sonra 10/10 vereceğim puanı o zaman
En kısa zamanda verirsin inşallah
İnşallah :)
bak yüzün güzel ise neden gizleniyorsun ozaman?
@merağımıgider sen sor diye aşk :D
Görüş
81Görüş
Çiçekler 103293291002831 puanı hak eder
100 üstünden 55 veriyorum
10 üzerinden 11 😜
Güzelliğin on par' etmez
Bu bendeki âşk olmasa
Eğlenecek yer bulamaz
Gönlümdeki köşk olmasa
Der Aşık Veysel
Yüzü güzele 40 günde doyarsın da gönlü güzele 40 yılda doyamazsın der bitirir
10 veririm nolcak. Kaç yıllık vücudum, her türlü kahrımı çekiyor, ağzını açıp tek laf etmiyor, aramızda böyle şeylerin lafı mı olur? köpeği olsun puan. 🙂
Demi ya
Evet
Yüz üzerinden 2
Biri Allah rızası için biri de babamın hayrına
Tabiki 10 üzerinden 9.5 o da nazar değmesin diye
💯 üzerinden 💯 tabiki insan önce kendini sevip beğenicek canım kendim minnoş kendim pıtırcık kendimmm oyşşşş🥰😍😍😘😘😘❤️❤️😂😂
Maşallah
Selamlar,
Kendime haksızlık edemem. Aynaya yansıyan görüntümden, yüzümden, saçımda ve fiziğimden oldukça mutluyum. 10 üzerinden bir değerlendirmek yapacak olursak kesinlikle 9 verirdim kendime. Ayrıca çekici bir havam olduğunu da düşünüyorum. Genel gelen tepkiler bu yönde. Kendimi övmek için söylemiyorum kesinlikle.
%10-%20 versem bu ne karamsarlık
%70 üzeri versem kendini beğenmiş
Derler bu yüzden
Herkes kendine göre Güzeldir
Sözünü bırakıyorum buraya
Bu arada şu kıza düştüm ben 🙃
Kendimi seviyorum ve her kusurumla bile barışığım :D Puanlama yapmayı doğru bulmuyorum bu konuda.. Keyifli günler..
Notre Dame'ın Kamburu gibiyim.
Eksilerde bir puan tercih ederdim.
10 versem bile az kalır napsam ki daha bu okulda hiç beklemediğim bi erkek arkadaşım "Allah özene bözene" yaratmış dedi. dd kızlar dese neysede
Ben kendime puan vermezdim şu şekilde vermezdim puan verirsem egolu biri gibi dururum. Kendime güveniyorum ve seviyorum fakat çok güzelim şöyleyim böyleyim asla demem
Puan verirsem egolu olmuş olurum gibi ama uzun saçlı siyah saç siyah gözlü. 1. 67 boyunda 56 kiloyum yüzüm hafif dolu yanağımda ben var
İnsanın kendini sevmesi ego olmaz
8 puan verebilirdim. Diğer güzel kızlara ayıp olmasın.
Normal bir güzelliği var makyajlı haline 10 üzerinden 7 verirdim. Güzel makyaj ve tarzı olduğu için verdim
bir kere güzel değil yakışıklıyım :D kadınlar güzel olur
ikincisi kendime verdiğim puan 100 üzerinden bi 75 olabilir :)
Vallahi 82 kilo iken resimdeki halinde idim o zaman 8 veriyordum ama şimdi 76 kiloyum fizikten kazandım yüzden kaybettim 6 oldu sanki 🤗
Kendime illaki bir puan vericekcem % 10 üzerinden 9.90 olurdu 😂😂 9 puanı boyumdan kirdım 😂
En İyi Görüş