malum kış geldi koyuya dönmek istiyorum sarışın ve esmer halimi paylaşıcam sizce hangisi birde sarıdan kahveye geçiş için hangi renk boya önerirsiniz kızlar?

malum kış geldi koyuya dönmek istiyorum sarışın ve esmer halimi paylaşıcam sizce hangisi birde sarıdan kahveye geçiş için hangi renk boya önerirsiniz kızlar?
Görüş
86Görüş
Ben saçımı dinlendirmek için çikolata kahvesine boyardım ya da Fahriye Evcen kahvesine. Yeni keşfettiğim mükemmel renk koyu kumral 😍
İkisi de hoş durmuş. Bence hangisine yakın hissediyosan onu kullan 🤗 peki boyu uzun mu kalcak?
İkisi de yakışmış, saçlar uzun ve bakımlı. bir şey diyemedim özellikle ama illa bir şey diyeceksek kumral olabilir.
Sarışın daha iyi. Ülkedeki güzel kız sayısını dengelemek için cirkinlesmek istiyorsan sen bilirsin 🤷🏼♂️
@Berivann6 kuşum ben ona yakışandan kasteddim 😂 ona diğeri yakışsa diğerini derdim 🙈 utandım şu an. O tarafa çekileceğini beklemezdim
@Berivann6 aslında yanlış anlamana sevindim. Bu sayede yorumlarıma bundan sonra daha çok dikkat ederim , bu arada ayrımcılık yapsam esmeri seçerdik. "Sarışının adı esmerin tadı" diye bı söz vardı. Bı bildikleir vardır heralde 😂😂
@Berivann6 benim gün yeni başlıyor. Yarın tatil. Size iyi geceler 👋😊
Böyle gayet güzel görünüyor ama istersen boyayabilirsin bir de onu dene
üstteki hali hoş bence.. koyu yapıp acmak da saçı yıpratıyor
Ten rengine açık saç rengi daha uyumlu sanki :)
2 side yaşıyor gibi sana ama çok koyu olmasın o yakışmaz
Tenine sarıyı daha çok yakıştırdım. Şahsi fikrim bu yönde
Bence siyahls sarıdakış rengi yani tenine yakışscak renkler
Beyaz tenlisin, mümkün olduğunca koyu yap saçlarını.
İkisi de güzel ama sarı daha iyi gibi kış için. Bu arada çok tanıdık geliyorsun ama.
bence boyle cok ıyı hıc bırsey yapmasan daha ıyı olur
Yani sen nasıl rahat hissediyorsan. Ama sonradan açması zor olur bunu da aklında bulundur
Sarışın daha güzelmiş gibi geldi. Yine de kendinin ne istediği önemli. Her sax rengi yakışmış
Ya sarıda kal ya da mavi siyah gibi çok koyu bi renge geç bence kahve gitmemiş gibi
Sarışın halin çoook güzel bence yine aynı renklerden devam etmelisin
Sarı güzel ama balımı sıkıntı işte kışında uğraşmak sıkıntı koyu ton mantıklı
Siyah yapma, dönmesi zor çünkü. Koyu derken kahveler tercih edebilirsin brnce…
Açık göze daha hoş geliyor, ama yinede kafana göre takıl
En İyi Görüş