Güzellik & Bakım 2 ay Diğer kizlar tüysüz ken ben tüylüyüm? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Haksizlik değil mi Diğer kizlar tüysüz ken ben tüylüyüm? Görüş Yaz 25 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 10,6b görüş paylaştı. Neden haksızlık olsun ki gadası Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 46% 2 ay insan vucudu kıllıdır kıl olmaması anormal asıl keske olmasa ama var yaratılıs boyle napalım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eig 72% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,8b görüş paylaştı. Çünkü sen son dakika karar değiştirip karı olarak doğdun, erkek olmalıydın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 2 ay o nasıl oluyor Yorumla
burkiii41 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eig 100% 2 ay Haksızlık değilde maddiyat olabilir belki sorun çoğu kız lazere falan gidiyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay Lazerden bahsetmiyorum Yorumla burkiii41 2 ay Tüy den bahsetmiyon tüyu olanlarin geneli lazere gidiyor Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eig 96% 2 ay Şeftali de tüylü ama tatlı, hem de sulu sulu 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay alabilirsin maddi durum elveriyorsa epilasyona gidebilirsin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
36bucukhahaha Takip Et Xper 5 Yaş: 29 2 ay Digerleri kesiyo sen de krsersen sendr oyle olursun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
03Gökhan03 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 2 ay Her kızda vardır senin nasıl yani tuğ mj kararmismi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
anonimbirsey Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 99% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 383 görüş paylaştı. hepsi tüylü takma kafana Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 98% 2 ay Tüylü derken nasıl ya ne kadar 🤔 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Onlarda almadan önce harun abi gibiydi kanka merak etme :d Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 7 yorumu gör Soran 2 ay Diğer kızlarda az var Yorumla Darbeli_Hilti 2 ay Özel bölgeyi niye traş etmezler Yorumla Görüş sahibi 2 ay @Darbeli_Hilti üşeniyordur heralde Yorumla Darbeli_Hilti 2 ay Oral yaparken tüy yalıyorz genelde Yorumla Görüş sahibi 2 ay @Darbeli_Hilti yaparsan alır Yorumla Darbeli_Hilti 2 ay Zaten yapıyorum Yorumla Darbeli_Hilti 2 ay En sevdiğim şey Yorumla
s Blackmen_1 Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 39% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 315 görüş paylaştı. Diğer kızlar tüysüz değil alıyorlar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör kimsekimiste200 2 ay yioo Yorumla Blackmen_1 2 ay @kimsekimiste200 salıyorsun yani 😜 Yorumla kimsekimiste200 2 ay tövbesttt Yorumla Blackmen_1 2 ay @kimsekimiste200 Hahaha Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Bilge Yaş: 32 , eig 100% 2 ay Eee çaresi var ki bunun neden dert ediyosun? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay Haksızlık Yorumla UnnamedPlayer 2 ay Bence karşılaştırma yapmamalıyız böyle şeylerde herkesin farklı farklı eksiği fazlası istediği ama sahip olmadığı vs vs şeyler vardır. Canını sıkmamalısın. Tüylenme olan bölgelerin neresi rahatsız eden? Yorumla
u erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 40 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,2b görüş paylaştı. Onlar nektarin, sen şeftalisin :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MoNeRa Takip Et Yoda Yaş: 35 2 ay Kol ve bacakta mi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 36 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 805 görüş paylaştı. Senin tüylerin bile sevilir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 2,3b görüş paylaştı. nerlerinde var Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Xper 7 Yaş: 34 2 ay Lazer boşuna mı icat edildi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 100% 2 ay ahahaha olur öyle Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 2 ay Kürt müsün Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
22Görüş
Neden haksızlık olsun ki gadası
insan vucudu kıllıdır kıl olmaması anormal asıl keske olmasa ama var yaratılıs boyle napalım
Çünkü sen son dakika karar değiştirip karı olarak doğdun, erkek olmalıydın
o nasıl oluyor
Haksızlık değilde maddiyat olabilir belki sorun çoğu kız lazere falan gidiyor
Lazerden bahsetmiyorum
Tüy den bahsetmiyon tüyu olanlarin geneli lazere gidiyor
Şeftali de tüylü ama tatlı, hem de sulu sulu 😂
alabilirsin maddi durum elveriyorsa epilasyona gidebilirsin
Digerleri kesiyo sen de krsersen sendr oyle olursun
Her kızda vardır senin nasıl yani tuğ mj kararmismi
hepsi tüylü takma kafana
Tüylü derken nasıl ya ne kadar 🤔
Onlarda almadan önce harun abi gibiydi kanka merak etme :d
Diğer kızlarda az var
Özel bölgeyi niye traş etmezler
@Darbeli_Hilti üşeniyordur heralde
Oral yaparken tüy yalıyorz genelde
@Darbeli_Hilti yaparsan alır
Zaten yapıyorum
En sevdiğim şey
Diğer kızlar tüysüz değil alıyorlar
yioo
@kimsekimiste200 salıyorsun yani 😜
tövbesttt
@kimsekimiste200 Hahaha
Eee çaresi var ki bunun neden dert ediyosun?
Haksızlık
Bence karşılaştırma yapmamalıyız böyle şeylerde herkesin farklı farklı eksiği fazlası istediği ama sahip olmadığı vs vs şeyler vardır. Canını sıkmamalısın. Tüylenme olan bölgelerin neresi rahatsız eden?
Onlar nektarin, sen şeftalisin :)
Kol ve bacakta mi
Senin tüylerin bile sevilir
nerlerinde var
Lazer boşuna mı icat edildi
ahahaha olur öyle
Kürt müsün