Güzellik & Bakım 1 ay Karşı cinste hangi saç rengi ve modeli daha çekici buluyorsun? _Elyise Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 😄 nedir? Karşı cinste hangi saç rengi ve modeli daha çekici buluyorsun? Görüş Yaz 17 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
serimiyyFenomen Takip Et Master Yaş: 25 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,9b görüş paylaştı. Kumral Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
blackman3419 Takip Et Guru Yaş: 41 , eig 98% 1 ay Sarışınlar afet, esmerler masum olurmuş diye bir söz geldi aklıma 😄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Bilge Yaş: 42 , eig 54% 1 ay Omuz seviyesinden aşağı inen siyah hafif dalgalı saçlar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
sert-kaya- Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eig 98% 1 ay kendisine yakışan renk. Herkese yakışan renk farklı olabilir sonuçta. Ten rengi önemli. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
UfkunÖtesi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eig 96% 1 ay Ne yalan söyleyeyim boyalı saçlar bana itici geliyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Guru Yaş: 29 , eig 70% 1 ay Şekline rengine o kadar takılmam beni yüzünün güzelliği ve bakışlarındaki elektrik vurur 😀 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Görseldeki dalgalı saç modeli, kıvırcık saç modeli ve dümdüz parlak saçlar çok çekici geliyor bana. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,9b görüş paylaştı. Kahve ya da siyah tonları.. Modelden anlamıyorum.. Ya da her yüze farklı modeller gidiyor sanırım.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Emre98FB Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 ay Kendisine yakıştığı sürece farketmez illa şu renk olmalı demem yani Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
seksikomodoejderi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Sarışın ve dalgalı olsun. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 9,5b görüş paylaştı. Sarışın saçlar tabi ki ve kakül modeli Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Vâkıf1358 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 98% 1 ay Koyu renkli başörtüleri çok güzel bence 🙂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 1 ay Gör ve hafif beyaz saç Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Guru Yaş: 38 , eig 98% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 321 görüş paylaştı. Siyah saç 🤭 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Aşkınsın Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eig 78% 1 ay Kumral Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Üyeismininapığcan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Siyah Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
36bucukhahaha Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 ay Saci olsun yeter Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör 36bucukhahaha 1 ay Bu ne la yanimda bisi yaziyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
14Görüş
Kumral
Sarışınlar afet, esmerler masum olurmuş diye bir söz geldi aklıma 😄
Omuz seviyesinden aşağı inen siyah hafif dalgalı saçlar
kendisine yakışan renk. Herkese yakışan renk farklı olabilir sonuçta. Ten rengi önemli.
Ne yalan söyleyeyim boyalı saçlar bana itici geliyor
Şekline rengine o kadar takılmam beni yüzünün güzelliği ve bakışlarındaki elektrik vurur 😀
Görseldeki dalgalı saç modeli, kıvırcık saç modeli ve dümdüz parlak saçlar çok çekici geliyor bana.
Kahve ya da siyah tonları.. Modelden anlamıyorum..
Ya da her yüze farklı modeller gidiyor sanırım..
Kendisine yakıştığı sürece farketmez illa şu renk olmalı demem yani
Sarışın ve dalgalı olsun.
Sarışın saçlar tabi ki ve kakül modeli
Koyu renkli başörtüleri çok güzel bence 🙂
Gör ve hafif beyaz saç
Siyah saç 🤭
Kumral
Siyah
Saci olsun yeter
Bu ne la yanimda bisi yaziyo