Güzellik & Bakım 1 ay En sevdiğin ojenin renginin ismi ne? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 64 Benim " Storm in My Heart" Saks mavisi. En sevdiğin ojenin renginin ismi ne? Görüş Yaz 20 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 26 , eig 99% 1 ay Çok fazla oje süren biri değildim fakat bu aralar ojeli tırnaklar hoşuma gitmeye başladı. Bu aralar şu renklere taktım hatta satın almayı düşünüyorum. Nars Black Fire (ışıltılı koyu mavi) gri siyah bakalım yakışacak mı bilmiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 23 , eig 99% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 589 görüş paylaştı. Ojeleri o kadar çok seviyorum ki renk bile ayırmıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
birsuskuncicekFenomen Takip Et Master Yaş: 25 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 2,5b görüş paylaştı. Rengi gri mat oje ismi galaksi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Sinirrr Takip Et Yoda Yaş: 39 , eig 97% 1 ay 💕💅🏻 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
34Galatasaray61 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eig 97% 1 ay Hiç kullanmadım.😂 Kadınların daha doğrusu insanların doğal halini sevenlerdenim. Ama söylemeden edemeyeceğim görsel hiç fena değil.😊👍 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 25 , eig 99% 1 ay Bu iki rengi seviyorum.🌺 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 97% 1 ay Saks mavisi de iyi duruyor lakin daha çok sade cila gibi duranlar güzel Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
s Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 32 , eig 100% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 999 görüş paylaştı. French seviyorum. Açık tonlar protez tırnak. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eig 90% 1 ay Eskiden koyu renkleri seviyordum şimdi açık tonları daha çok seviyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Suzetaliyah Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eig 83% 1 ay Siyah ve Bordo efsanedir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 32 , eig 99% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 303 görüş paylaştı. Pastel 357 açık mavi tonunu seviyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
blackk-mann Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 38% 1 ay Ayrım yapmak zor canlı renkler harika görünüyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
myraes Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 99% 1 ay Pastel nude- princess 🤍 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Yoda Yaş: 37 , eig 99% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 309 görüş paylaştı. İlk defa oje ismi duydum 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ademmm59 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 97% 1 ay Ben pudra rengini çok yakıştırıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Flormarın french manikürü seti süper Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
nehirlerduymaz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 ay Ben de bunu seviyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
dandinidandini__ Takip Et Xper 4 Yaş: 106 1 ay rouge over noir / ysl Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
pirpirella000 Takip Et Guru Yaş: 32 , eig 96% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 638 görüş paylaştı. Beyaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 34 , eig 30% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 961 görüş paylaştı. Bordo Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
En İyi Görüşler