2 ay
Koreli erkekleri çekici buluyor musunuz?

conom nimet seçilmez ondan dolayı bu soruyu görmüyorum bile
Dfjdjsm
Görüş
28Görüş
Evet çekiciler bence
Biri kore mi dedi? Korenin hası burada adam king. Kadınlar kendini denize atıyor ;)
Birbirine benzeyenlerin nesini çekici bulacağım yahu. Ha sekste çok iyiler ama itiraf etmeliyim. İnanılmaz istekliler.
Hepsi birbirine benziyor 🤣 bi de cinsiyetsiz akımları hoş değil. Kız mı erkek mi anlaşılmayacak şekilde olanlar var
Hintliler ve pakistanlılar dışında ha birde Taylandlılar dışında diğer asya ülkelerini güzel bulmuyorum. Çok sıradanlar.
Evet mesela exo grubundaki baekhyun'u çok beğeniyorum
Bunlar benden daha çok makyaj yapıyor.
ama kizlarida erkekleride yapma bebek gibi geliyor bana, güzel insanlar
İlgi alanım değil. Öyle diyorsan senin tercihin. Ayrıca kızları bana göre çekici ise sana görede erkek çekici. Gayet normal
ne sevmesi bu sevgiden de öte
şunu ekmek arasına koyar yerim
Helal siss
Zevkler ve renkler tartışılmaz elbette ama "bence" koreli erkekler veya kızlar tıpkı cansız mankenler gibiler 🤔 pürüzsüz ciltleri, çok soluk ten renkleri ve çok donuk bakışları benim için çok itici ve hatta ürkütücü geliyor 🙄 sanki çizgi film animasyon karakteri gibiler 🙃
Gibi değil de, tam olarak onlara benzemeye çalışıyorlar diyelim
Gibiler diyerek kibarlık yapmak istemiştim ama haklısın yani onlardan farkları kalmamış 🧐 bizim kanlı canlı normal (doğal) görselleriyle ülkemizin insanları varken 🤗 "yapay zeka robotu" görünümlü olan koreliler hiç çekici değiller bence 🤷♂️
Şirinler zaman zaman oluyor aslında kibarlık açısıda iyi yani
Çekici mi ! Erkek olarak pek göremiyorum o tarz tipleri. Dikkatim ve ilgim dısılar
off hemde nasıl İngiliz erkeklerinden sonra en beğendiğim ırk
Tabiri caizse Tanrı onları daha güzel yaratmış bence. Çok çekiciler bence
Lee Jong-Suk, Ji Chang-wook Allah’ım hepsi çok yakışıklııı.
Yoo seung ho sadece oda çekicilikten ziyade tatlı bir adam
Taehyung mükemmel yakışıklısınız efenim... 😎
Evet buluyorum.
Yakışıklı olan her erkeği çekici bulurum kökeni önemli değil.
Hayır hiç çekici gelmiyor. Daha doğrusu erkek gibi gelmiyorlar
Gerçekten de erkeklerinin bazıları çok karizmatik ve güzel geliyor. Allah özene bezene yaratmış
En İyi Görüşler