Göğüslerim küçük ve büyütmek istiyorum bitane ameliyatsiz bir teknik varmış ismi burdan yazilmiyor onu mu yaptırsam nasıl büyütücem ki
2 ay
Göğüslerimi büyütmek istiyorum?

Göğüslerim küçük ve büyütmek istiyorum bitane ameliyatsiz bir teknik varmış ismi burdan yazilmiyor onu mu yaptırsam nasıl büyütücem ki
Süt ürünleri ve soya daha büyük göğüsler için etkilidir. Bir gün soya sütü, diğer gün soya peyniri kullanın. Tavuk bageti tüketilmesi meme büyümesini artırır. Keten tohumu, akdarı ve arpa meme büyümesini; ayçiçeği, kabak ve anason tohumları memelerdeki gelişmeyi uyarır.
Görüş
8Görüş
Yalatmaktan ya da sıkıp oynamaktan falan bahsediyorsan onlar işe yaramaz. Estetik kesin çözüm
Yalatmaktan sıkıp oynamaktan bahsetmiyorum ya///filling diye bisey var onu diyorum
Küçük kalsın. Öyle daa güzel. iri bıngıl bıngıl hiç güzel değil. dokunma onlara lütfeeeeen
cidden büyük göğüs güzel degilmi?
@umutusuzkiz Kesinlikle değil. abazaların kadın tarifinde iri memeli iri kalçalı kadın tarifi vardır. kadınlarda sanırki iri olunca daha kadın olunuyor. aslında öyle değil.
ama bence her erkek büyük sever
nebilim daha çekici duruyo
mesela dekolte
sanki dünyadaki tüm erkekler. buyuk göğüs seviyo gibi
@umutusuzkiz Hayır yanılıyorsunuz. dünyanın en güzel mankenlerinin bile göğüsleri minicik :)
ama hep öyle bir algı yok mu
hani çoğu erkek küçük göğse erkek gibi diyolar
sizin gibi düşünen çok az bence
öyle degilmi
@umutusuzkiz yanılıyorsun. seçici erkekler küçük sever :)
eminsin yani
@umutusuzkiz evet çok eminim hemde. bir seferlik arzuyla büyük isterler. devamlı hoşlantı küçüklere olur
ama bak isterler iste
@umutusuzkiz küçük göğüse doyulmaz ama :)
sanmıyorum
neyse sagol
hayırlı geceler
@umutusuzkiz öyle. inan bana. size de hayırlı geceler
inşallah dediğin gibi vardr
sağol tekrar...
@umutusuzkiz İsmin gibi umutsuz sun. Sana doğruları söylüyorum. Gülümse bakim hadi :)
ismin gibi dedin güldüm şuan😁
Ergenlik döneminde isen bence pek takma derim yaş kaç şu an
20
büyüt ama ilerde devlet gögste hacime göre vergi alacakmış:))
Çok komik
bence de:) hadi gülelim
gerçekten büyütmekte kararlıysan öyle konuşalım
Sevgilin beğeniyorsa sorun yok
Yok ki
Olmuştur illa ki
Oldu da uzun süredir yok şu an
Benim hiç olmadı
Neymiş ameliyatsız yöntem
Burdan yazilmiyo ya
Hayır
Filling diye bisey