Ufak ama zayıf olduğum için parmaklarım ince uzun duruyor. Ellerim çirkin mi?

Kötü, benimki de böyle kemik yığını ince ve uzun ama yapacak şey var mı yok. Bu yüzden boş ver
Aynen
Yok çirkin değil çoğu insanın parmakları çok ince bu genetik oluyor kiloyla alakalı değil bence moralini bozma ince parmak iydiir
Teşekkür ederimm
Görüş
56Görüş
Hayır ellerin gayet güzel ve narin. Bence kötü hiçbir tarafı yok
Teşekkür ederim parmaklarım ince uzun sadeve
Eli olmayan insanların düşününce senin ellerin harika gadası
Ellerin güzel de tırnaklar öok kötü. Oje niye sürmüyorsun uzatıp
Tırnaklar kısa olduğu için mi kötü
Ya sürmek isterdim de kapalıyım. Arada parlatıcı sürüyorum
Namaz kılmıyorum ama kapalı olup öne sürenler dikkat çekiyor düşünsene bi kırmızı sürüp çıkıyosun tepki alınır yani
Antep
En başta ailem karşı böyle şeylere
Zaten biraz onların isteğiyle oldu kapanma olayı da
Açılsam mi düşüncesi gelip gidiyor ara ara
Ama net bir cevaba varamıyorum
French çok hoş onu yapmayı düşünüyorum bu aralar ama ondan da sıkılıp renkli sürmek isteyebilirim
Ben küçükken de sürmedim oje
Oje çok tatlı duruyor ya ama işte bazı tabular var
Şimdiki aklım olsa yapmazdım ama 6 sene önce oldu bu
Onlara göre hiç iyi bir şey değil hoş karşılamazlar
Ailenin gözünde kötü bir yere sahip olmak istemedim hiçbir zaman
O düşünce vardı
2 sene sonra mezun oluyorum belki o zaman istediğim gibi yaşarım
Şimdi açılsam acaba ilerde yaş geçince tekrar kapanmak ister miyim diyorum falan filan
Karışık düşünceler
Evet üniversite okuyorum aile evinde. İstanbuldayım
Açılma kararı alsam bunu açıklayamam bile hadi açıkladım. Babam çok memnuniyetsiz olur surat yapar falan
Yaşlılıkta genelde kapanır dine düşkün olunur ya o geliyor aklıma. Acaba ben de öyle mi olurum diye
Bi de acaba saçlarım diğerlerinden Farklı mi diyorum pek bakmıyorum saçlarıma krem bile düzenli kullanmıyorum. Dökülme oluyor baya
Evet haklısın
Yani benim olayım şöyle hiç araştırmadım. Ne uygulayacağım vs hakkında bilgim yok. Ne yaparsam yapayım dökülme zaten olacak
Kafam o kadar karışık ki ben inancımdan bile emin değilim ve belirsizlik çok kötü
Evet genelde hep toplu ama çok sıkmıyorum evdeysen
Evdeyken
Ben zaten müslüman değilim. Çoğu kişinin de müslüman olduğunu düşünmüyorum. Millet sadece annesinden babasından görüyor müslüman oluyor. Sonra kızını böyle zorla kapatmaya çalışıyor. Kuranı 1 kere bile okumamış insanlar arapçasını lehçeli okumaya çalışıyor. Tamamen saçma bi düşünce. Ve bence insanlar en azından bi 18 yaşına gelesiye kadar araştırmalı yani bilmediği şeyleri. Biz bırak diğer dinler müslümanlığı bile kulaktan duyma biliyoruz
Kesinlikle öyle. Ben de o aşamadaydım ama çok yoruldum o kafa karışıklığı beni çok yıprattı. O yüzden bıraktım. Gerçekten inanmadığım zamanlar da oldu hatta o zamanlar aileme bunu açıklasam mi diye de düşünmüştüm
Keşke net bir sonuca varabileceğime dair inancım olsa bu konu için ama yok
Sanki hiç cevap yokmuş gibi
Belki de yok
Ben zaten birine hayatta inanma vs demem. Herkesin hür iradesi. Ama bence araştır. Bazıları araştıracağı zaman günah işleteceğini falan sanıyor ya da ne alakaysa allaha şirk koştuğunu falan sanıyor. Bu düşünceleri bırak ve baya araştır. İçindeki sesi dinlersin sonra. Araştıracağın kaynaklar doğru olsun ve kesinlikle din hocalarını dinleme bence çünkü hepsi dine kendi yorumunu katıyor. Bi ayet bile başka başka hocalardan farklı y orumlanıyor. Din dediğin açık olmalı herkes okuduğunda aynı şeyi anlamalı. Bana kalırsa git Kuranın türkçe mealini oku, diğer dinleri okuu öyle karar var. Aileni falan da boş ver ya açıklama yapmana bile gerek yok bence din konusunda. Söylemezsin olur biter en fazla
Hayır kesinlikle öyle bir düşüncem yok. Ben hiçbir inanç ya da düşünceden etkilenmeden müslüman sıfatıyla ya da inancı olan biri olarak çıkmadım yola. Günah değil bu zaten araştırılması gerek ki eğer böyle bir şey günahsa hiç önemli değil ben yine de araştırırım. Benim bana dayatılana değil gerçeği bulmaya ihtiyacım var çünkü. Söylememek tercihim ama beni rahat bırakırlar belki düşüncesiyle söylesem mi diye geçmişti aklımdan. Sonra daha kötü olacağını düşündüm tabi
Bir ayetin birden fazla nasıl anlamı olabilir ki eğer bu kitap evrenselse
Son cümlen her şeyi açıklıyor. Kesin bir cevabı olmaması beni bitiriyor işte insan neye inanıp inanmayacağını şaşırıyor
Zaten bayanların eli kücü zayif olur buyük kaba olsa büyük dersiniz boşverin Allah büyük ameller vermesin
Doğru
kırılan parmağınız üzdü beni
ama elleriniz gayet güzel sanatçı eli var sizde sanat ile uğraşabilrisiniz
Onu nasıl anlıyorsunuz
ince uzun parmaklar sanatçı ellerine sahiptir
Anladım resim yapmak gibi mi
resim, heykel, hat sanatı bence başarılı olursunuz
Elini çok beğendim çok güzel bence diğer elini kıranın varya daha beteri olsun inşalla
Teşekkür ederim
Rica ederim
Elleri güzel erkekler var erkek eline benzettim açıklamayı okumadan sorry 😂 tırnaklarını uzatıp oje sür çok güzel olur
Ahahah sorun değil normal bir el işte teşekkürler 😅
Ellerin güzel bakımlı duruyor tırnakları bir tık izat
Teşekkürler
Benimde ellerim böyle. Parmakların uzun. Bana normal gözüküyor.
Aslında ellerim çok küçük ama zayıf olunca uzun oluyor parmaklar
Bence de normal
Hayır aslında güzel öyle çokta dikkat çekici kötüde değil yani.
Ama biz insanoğlunun fıtratında var bi beğenmemezlik. Hafif kaslıyım ama tam orada ameliyat izi var görüntüyü bozuyor mu diye sorguluyorum bazen
Aynen belki o dikkat çeken şey karşıdakinin dikkatini çekmiyor. Teşekkür ederim yorum için
Pp bna ait orada ki ameliyat izi bnim dikkatimi acayip şekilde çekiyor ama bn söylemesem belkide bunun farkında değildin bile
Neresi çirkin? Zayıflık değil zariflik önemli. Ellerin çok narin ve zarif. Keşke gizli olmasaydın:))
öhömm
Çok güzel tam tersine
kötü diyen kim?
Teşekkür ederim
Rica ederim
Umarım kilo almaya çalışmazsın
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim
Kilo almaya çalışıyorum zaten ama ellerim için değil 😅
Kilo alma sakın. Zayıflık kadar estetik bir şey mi var
Aşırı zayıf olmak da kötü ama
Aşırı değilsindir ki, boy kilon kaç sorması ayip
Serçe parmağına kadar çok güzeller.. ne hikmetse o parmak minicik kalmış :)
Uzunluğu mu
Evet.. ;)
Ama genel olarak 10 üzerinden 9.
Çok güzel olduklarını söyleyebilirim.
Teşekkür ederim
Baş parmağın çok tatlı duruyor bi de..
Serçe parmağını yakın zamanda bir yere falan mı kıstırdın acaba?
Hayır
O parmağının tırnağı da bir kötü olmuş.
O tırnağı sevmiyorum zaten ya
Diğer 4 parmağın "Dünyanın En Güzel Elleri Yarışması" katılabilir.
Ancak onu "Dünyanın En Sevimli Parmakları Yarışma "sına yollamalıyız :)
Peki
Bir de yüzük parmağının tırnağını orta ve işaret parmağından daha fazla uzatma
Neden
O uzadı mı çirkin gösteriyor bence
Tamam yeterr incelemee
Neden ki?
Eve temizliğe gelen Hatice abla eline benziyor bence
Dksldm
Neresi cirkin ya güpgüzel ellerin var birde benimkileri gör komedi 😅
Nasıl güpgüzel ya teşekkür ederim yine de 😅
Ayak parmakların da uzun mu merakımdan sordum genelde bayanların uzun oluyorda
Zayıf kadınların parmakları daha zarif durur her zaman ama seninki zariflikten öte bayağı uzun gerçekten. Kaba değil elin ama parmaklar fazla uzun.
Fotoğrafta öyle çıkmasıyla alakası yok değil mi
Sanmıyorum
Teşekkürler
Rica ederim arkadaşım
Elin bence güzel ama hani tırnağını felan uzatırsan törpü felan yaprırırsan eğer uzunluğu inceliği daha güzel duracaktır
Evet onun ben de farkındayım teşekkür ederiö
Evet bayagı uzun ama kötü durmuyo sen böyle hepsini uzatıp resmini atınca uzun geliyo tabi ama normal hayatta anlicaklarinida sanmiyorum
Evet doğru teşekkürler
İnce olduğu için seni biraz rahatsız edebilir boş ver uzun parmak iyidir yardımcı olur
Teşekkür ederim
En İyi Görüş