Aynen market şampuanı kullanıyorum head and shoelders uzun zamandır. Market sampuanlari kimyasal oluyo falan diyolar bioxcin öyle değildir heralde. Kullanan biri yorum yapmamış ama, google dan bakıyorum biri çok iyi demiş biri kötü demiş
Ya gratiste dökülmeyi durdurmayla ilgli pek bi şampuan olmuyo aslında. Genelde kadın saçına yönelik şampuanlar oluyo bu dediğin kadın saçı tipine göre mi acaba oda var.
Evet önlerde kayıp var gibi yani knk saçın az o sebepten benim gibi bioxcinden baska ürünlere yönelmek daha mantıklı veya doktora gitmek ya da sac ekim merkezide olabilir bioxcinle geçistirme bence
Kullandım yani senin moralinu bozmak istemem genede sende bi dene istersen ama 5 6 ay sampuan ve serumunu kullandım forte nin bi sonuc alamayınca sarımsaklı sampuan bittim sabubu gibi seyler kullandım onlardanda sonuc cikmadi erkek tipinde pekte etkileri opmuyo maalesef
Ya zaten saç çıkarmasını beklemiyorum dökülen saç çıkmaz bu bilinen bişey. Benim derdim olanı korusun yeter, yani ekstra bi dökülme falan yapmadı demi sende? Benim amacım bide market şampuanları kimyasal olduğu için bari bioxcin daha doğal olduğu için onu kullanayım dedim
Sampuan benim begendigim softto plus 5in1 var ama iste sende önlerde sac kaybı var o yuzden sadece samouanla olmaz kendin istersen bioxin forte yi kullan ama ek olarak. baska seylerde yap sarımsak maskesi çörekotu yagi felan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ben kullanmayı düşünüyorum bro etkisi olur heralde düz şampuanlar zararlı baya
Aynen market şampuanı kullanıyorum head and shoelders uzun zamandır. Market sampuanlari kimyasal oluyo falan diyolar bioxcin öyle değildir heralde. Kullanan biri yorum yapmamış ama, google dan bakıyorum biri çok iyi demiş biri kötü demiş
bende bir tane var kanka kullancam arkadaş önerdi istersen atam onu sana resmini
Bioxcin mi? Ben kırmızı planı almayı düşünüyorum
la yok mlmısın nesin bi sqe yaramaz vitamin eksikliğinden genetikden dökülürse dökülür
Yok aga gidipte ful saç çıkarmasını beklemiyoruz mk heralde sadece olanı korusun derdimiz. Market şampuanları ful katkılı mk kimyasal
la yok öyle bi teknoloji
Ben Herbal Essence kullanıyorum aşırı memnunum
İlk defa duydum bitkisel mi kimyasal mı? Dökülmeyi durduruyo mu ve ya gürleşme falan yapıyo mu
Gratislerde bulabilirsin, sulfat alkol vs yok
Mangolusunu kullanıyorum ben, dökülmemi azalttı baya.
Saç çıkarma durumu oluyo mu peki
Onun için yılan yağı ve hint yagini tavsiye ederim
Sampuan o etkiyi yapmaz
Ya gratiste dökülmeyi durdurmayla ilgli pek bi şampuan olmuyo aslında. Genelde kadın saçına yönelik şampuanlar oluyo bu dediğin kadın saçı tipine göre mi acaba oda var.
Saçında dökülme var mı acaba?
Var tabi yoksa şampuan derdine düşer miyim
Anladım bisi sorcam bakar misin
Sor
Istek attım
Sor burdan
Saćın uykudan kalkınca yastıkta saclar oluyomu diye sorcaktım bide seyrelme açılma gibi bi durum var mı knk sende?
Yastıkta saç olmuyo ama benim saç baya bi seyrek zaten döküldü çoğu. Fotoyu görmüyomusun orada bile belli zaten
Evet önlerde kayıp var gibi yani knk saçın az o sebepten benim gibi bioxcinden baska ürünlere yönelmek daha mantıklı veya doktora gitmek ya da sac ekim merkezide olabilir bioxcinle geçistirme bence
Sen bioxcin mi kullanıyosun? Ya da kullandın sonra farklı ürünlere mu geçtin?
Kullandım yani senin moralinu bozmak istemem genede sende bi dene istersen ama 5 6 ay sampuan ve serumunu kullandım forte nin bi sonuc alamayınca sarımsaklı sampuan bittim sabubu gibi seyler kullandım onlardanda sonuc cikmadi erkek tipinde pekte etkileri opmuyo maalesef
Ya zaten saç çıkarmasını beklemiyorum dökülen saç çıkmaz bu bilinen bişey. Benim derdim olanı korusun yeter, yani ekstra bi dökülme falan yapmadı demi sende? Benim amacım bide market şampuanları kimyasal olduğu için bari bioxcin daha doğal olduğu için onu kullanayım dedim
Yok yaa saçı cok dokmedi yani faydasını görende cok insan var saçım cıktı diyende var cok döktü diyende yani sen kullan kendin de dene bence
Head and shoelders dan iyidir heralde ben onu kullanıyorum ama kimyasal galiba onlar hep. O yüzden bioxcin onlardan iyidir en kötü
Orası oyle knk baska onerecegim güçlü ürünler var istek attım bak istersen
Şampuansa söyle burdan işte hepsini
Sampuan benim begendigim softto plus 5in1 var ama iste sende önlerde sac kaybı var o yuzden sadece samouanla olmaz kendin istersen bioxin forte yi kullan ama ek olarak. baska seylerde yap sarımsak maskesi çörekotu yagi felan
Saçları sıfıra vurdum zaten sarımsak maskesi yapmak için, o yüzden şampuanı da değiştireyim diye düşündüğüm için sordum bioxcine başlayım mı diye.
Hee o zaman basla knk ama sadece bioxin alıp bırakma yani ek olarak baska seylerde yap
Başka şey dediğin ne? Sarımsak yapcam işte düzenli olarak, şampuan olarakta bioxcin kullanıcam