Güzellik & Bakım Küçük gögüs büyük kalça mı yoksa büyük gögüs küçük kalça mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Birini seçseniz bu hangisi olurduu 😇 Güncellemeler+1 yıl ... Küçük gögüs büyük kalça mı yoksa büyük gögüs küçük kalça mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Herşeyin büyüğü iyidir gadası 0 0 Yorumla
Savas86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İkiside tipsiz olur. Biri armut gibi biride topaç gibi ya ikisi de tam olsun ya da az. Oran orantı var. Bacak 10 cm yar ak 30 cm olur mu? 0 0 Yorumla
Akrep1112 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl İkisinden bir tanesi büyük olsun yeter. Açığı kapatır zaten 0 0 Yorumla
Raporsuzdeli07 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 61% +1 yıl İkisi de orta olmuyor mu ya ikisi de orta olsun her şeyin Azida coguda zarar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Küçük olsun ben büyütürüm benim ki büyük zaten ister istemez büyür 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. İkisi de iri diri olsun 0 0 Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İkisi de orta olsun ya büyük de kötü, düz de 0 0 Yorumla
BOSS4 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Orta göğüs orta kalça olsa bari orta yolu bulalım 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. kalca buyur ben memecıyım buyuk meme 1 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Küçük büyük ne fark eder ki ya 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Dikkat etmezmisin Yorumla Romantikadam10 +1 yıl İnsan olsun kalbi olsunn Yorumla Soran +1 yıl Yaaa 😇 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Saygılı sadık ve sevgi dolu olsun efendim ☺️😅 Yorumla Soran +1 yıl Helal be Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Teşekkür ederim sanada helal o zaman 😉☺️🙈 Yorumla
Boyu17c Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl İkiside çok ayrı güzel ya 1 1 Yorumla Boyu17c +1 yıl Ama şu an büyük kalça çok iyi olurdu Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 509 cevap paylaştı. 2. Seçenek 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. İkincisi 0 0 Yorumla
Parçalynpumaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Senin hangisi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen hangisini seviyosun Yorumla Parçalynpumaaa +1 yıl Popiş Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla Parçalynpumaaa +1 yıl Neyse sohbet sevmiyorsun herhalde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Herşeyin büyüğü iyidir gadası
İkiside tipsiz olur. Biri armut gibi biride topaç gibi ya ikisi de tam olsun ya da az. Oran orantı var. Bacak 10 cm yar ak 30 cm olur mu?
İkisinden bir tanesi büyük olsun yeter. Açığı kapatır zaten
İkisi de orta olmuyor mu ya ikisi de orta olsun her şeyin Azida coguda zarar
Küçük olsun ben büyütürüm benim ki büyük zaten ister istemez büyür
Küçük gögüs Küçük kalça
küçük göğüs büyük kalça
Benim için göğüsler öncelikli gelir ve nedense çok zaafım var.
İkisi de iri diri olsun
İkisi de orta olsun ya büyük de kötü, düz de
Orta göğüs orta kalça olsa bari orta yolu bulalım
kalca buyur ben memecıyım buyuk meme
Küçük büyük ne fark eder ki ya
Dikkat etmezmisin
İnsan olsun kalbi olsunn
Yaaa 😇
Saygılı sadık ve sevgi dolu olsun efendim ☺️😅
Helal be
Teşekkür ederim sanada helal o zaman 😉☺️🙈
İkiside çok ayrı güzel ya