Yaklaşık 10 yıldır tırnak yiyordum , tırnaklarımın görüntüsü iğrençti yeni yeni düzeliyor, kalyon un e vitaminini sürüyorum siz niaapiyorsunuz
Elim buyuk evet çünkü boyum 178😇

Yaklaşık 10 yıldır tırnak yiyordum , tırnaklarımın görüntüsü iğrençti yeni yeni düzeliyor, kalyon un e vitaminini sürüyorum siz niaapiyorsunuz
Elim buyuk evet çünkü boyum 178😇
bakım yağları sürüyorum ve de uzun tırnak kullanmayı severim garip bir şekilde manikür yapmadan manikürlü duruyor. Krem sürmek iyi geliyor. uzatacaksan eğer pek iş yapmamalısın bende duvarda olan posterleri çıkardım baş parmağım gitti direk çok mutsuzum
Tırnaklarım benim bebeğim gibi bir şey. Tırnaklarım icin bakim yağı kullanıyorum bunun dışında mutlaka peeling yapıyorum. Ve oje sürmeden önce tırnak güçlendirici sürüyorum. Tırnaklarının kenarındaki etlerimin oluşmasını tırnak yağı kesiyor. Sağlıklı uzaması adına ya da kırıldığı zamanlarda kesip törpü ile düzeltiyorum.
Vitamin sürmene gerek yokki bendede yeme huyu var arada bir uzatıp parlatıcı oje sürerim hiç bir bakım yapmama rağmen herkes güzel kibar ellerin tırnakların der senin ellerin baya büyük ya
Ellerim büyük çünkü boyum çok uzun.
Uzun yıllar tırnak yediğim için tırnaklarım güçsüz o yüzden bakim yağını sürüyorum hemen kırılmasın diye.
Çok uzayınca kesiyorum. Bende de tırnak yeme alışkanlığı var. E vitamini tavsiyesini kim verdi? Ben de bu alışkanlığıma bir son vermek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Açıkçası e vitamini ile tırnak bırakmadım
Manikür yaptırdım çok hoş durdu bozmak istemedim.
İlla bir şey süreceksen acı oje sür
Görüş
12Görüş
Tırnağımı kesiyorum yeter daha ne yapayım. Tırnaklarım çok çabuk kırılıyor ve saçım aşırı dökülüyor. Bunun için bunu aldım umarım işe yarar.
Açıkçası saç dökülmesi tırnak kırılması gibi şeyler vitamin ve demir eksikliginden oluyor genelde doktora gidip kan tahlili yaptirmani öneririm öncelikle
O yönlendiriyor zaten
Zeytinyağının içine biraz limon sıkıyorum biraz da vazelin ekliyorum ve tırnaklarıma masaj yapıyorum https://www.hizliresim.com/q81ii89 bu tırnakların sırrı bu karışım
Bu tırnakların sırrı bence sahibinin hiç temizlik yapmaması ya da eziyet çekmemesi bence ben mutfakta yağ kır temizleye temizleye ellerim mafoldu. Deterjan kullanmıyorsun. ondan ellerin bakımlı
Asko kusko tırnağı bu 😀
Yemek yapmiyorsundur umarim
O ne ben anlamam z kuşağı degilim:) yemek yaparım o yüzden bu tırnak bana hiç gitmez ici bi ton malzeme dolar
Neyse herkesin kendi tercihi.
Seviyor kullanıyor demek ki
2 haftada bir tırnaklarımı kesiyorum. Sakın " 2 hafta çok uzun bir süre " gibisinden şeyler söyleyip bana pasaklı muamelesi yapmayın, çünkü pasaklı biri olduğum için değil, aksine bakımlı biri olduğum için böyle yapıyorum; çünkü tırnaklarımı çok fazla uzamadan kestiğimde biçimsiz kesiyorum, biçimsiz olmasını istemediğim için de böyle yapıyorum.
Sakin ol kimse bir şey demedi sana afsgshs
Henüz kimse bir şey demeden önlemimi almak istedim. 😂
2 hafta gayet iyi bence
Benim tırnağım geç uzuyor mesela
Saçlarıma pek faydasını görmesemde Biotin kullanımı tırnaklarıma çok iyi geliyor. Boyun çok iyi, ben 1.61'im. Kız kuzenimin boyu 150 civarı olduğu için dalga geçiyordum. Beni çok hızlı geçti. Şu an boyu 167 yaşı 16 sence daha uzar mı ya
Tam diyecektim bu benim elim boyumuz aynıymış 😄 kısa tırnakları pek sevmem. Sonuçta tırnağın da bir işlevi var. Ayrıca bir inan neden tırnak yer anlamış değilim 🧐
Kalyon iyi mi canım ya ben de almak istiyorum tırnak Sertleşsin diye
Evet ben memnunum
Tamam teşekkürler, nerden aldın ve ne kdr
Baya oldu alalı şimdi ne kadar bilmiyorum
Watsonstan almıştım
Renkleri mevcut zaten değil mi yani oje gibi kullanılabilir
Birsuru rengi var ama çoğunluk seffaf
Canım sıkılınca, sinirlenince, üzülünce hep tırnak yiyorum hele sinirlenince engel olamıyorum. Kaç kere denedim ama bırakamadım
Bende öyleydim işte ara ara manikür yaptır
Ne kadar güzel olduğunu görünce bir de kuaför paylaşınca yiyemiyorsun
Dayan biraz uzat öyle git.
Benimde yamuk yumuk ve azdı törpü yapamadi bilr
Keserek Tırnak kesmek alışkanlık oldu ben de
Bağırsak hastalığı tırnak yemekten oluyormuş
Tırnak yemeyi nasıl bıraktın
Manikür yaptira yaptira
haftada bir kesiyorum
doğuştan güzel ellerim ve tırnaklarım bakıma ihtiyaç duymuyorum
Doğuştan güzel diye tırnak da kesmeyelim o zaman
Pedikürü kastetmiştim
Manikürü kastettin sanirim
Erkeğin max. Bakım bilgisi işte 😂
Tertemiz işte yeter bakım ne ya
Erkeklerden çok bir şey beklemiyoruz ztn
Tirnaginizi kesin arasi da temiz olsun yeter
Benim zaten oyleee
Rutin olarak
Oo birsuru sey kullaniyirym yazmsyaa usendim Şu an
çok basit dişlerimle😬🤣
Oje sürünce yemezsin
erkek eli bu kız eli olamaz
Boyum 178 ondandir
anladım canım boyun uzun olabilir ama benim kastettigim o değil kız eli daha dolgun parmakları daha kısa olur tırnaklarında öyle neyse
En İyi Görüş