Bir erkekte zaafınız olan fiziksel özellikler neler?

Kasiyerlerin ellerime niye baktığını şimdi anladım
Ahahajsjfkdlşsfn
Şaka şaka.
Evet bir kaç arkadaşım ellerimin güzel ve yumuşak olduğunu söylemişti. Bazı hanımefendi arkadaşların ellere zaafı olduğunu teyit etmiş oldum.
Görüş
4Görüş
Bir erkeğin cebindeki paraya değil sana verdiği değere bak güzellik elbette önemlidir çok bir şey aramayın gün gelir o eller nasır tutar çok çalışmıştan her şey gelip geçicidir sadakata önem verin mal mülk bunları gelip geçici şeyler.
Zaten mal mülkle alakalı bir şey değil bu. insanların beğendikleri fiziksel özellikler vardır. Onları sordum.
iyi güzel de konun malla mülkle alakası yok.
Önce zekesı ve ahlakına bakarım...
Sonra karın kası 🤭
damarlı kol dışında hepsiiiii damarlı kol olmasada olur. ıslattın gece gece aşko
İnanır ısın hepsine zaafım var. Hatta köprücük kemiği de ekleyecektim de vazgeçtim.
allahım böyle erkek bulmak için napmamız lzm
@Xxxars7a Ne alaka ya? Ben bunu çoğunu kadında da beğeniyorum. Güzel eller memeler kalça köprücük kemiği t bölgesi. Ben bunları sevmemin sebebi güzel olmaları abazan olmam değil.
aşko büyü yapmalıyız? hahahah
@Xxxars7a ahahahah ben değil tüm kızlar buna senin deyiminle ''azar''. ama sen annen dışında hiçbir kızı yakından tanımadığından bilmemen normal
Ses tonu özellikle ilgimi çekiyor. Ellerinin güzel olması çok hoşuma gider ve damarlı kol🤤..
Bende yıllardır kollarım damarlı die saklıyorum yaaa🤦
ses tonu cidden waow yani bir de güzel parfümü.
Beyin kasına bakarım.
Kas, kaş, göz, kulak, burun önemli değil. Eli yüzü düzgün olsun kafi.
Ama anlaşmak, anlayabilmek, davranışları bunlar çok daha önemli şeyler. Kas dediğin nedir ki spor yapmasa zamanla biter.
Yüklü banka hesabı, dolgun cüzdan, tapuda bol kayıt, kapıda lüks araç
anlıyorum ama bunlar fiziksel özellikli değil.
Daha önemli 🤣🤣🤣
Millet fotograf atmis hep :) tamam uln tamam bi sizde var :)))))))
Ne atmışlar görmedim.
Yorumlara bak gorursun
Kaldirmislar bile :))))))))
hahaha gördüm alemler ya.
Nerde gordun kaldirmislar dedim
ana şansım yok be. ben kullancıların hikayelerine girmedim zaten mavi hikayeyi görünce anladım yorumlarda. hakikaten kaldırmışlar şu an gözükmüyor.
o bile.
Amannn reklam kokan hareketler iste. Yok benimki buyuk yok ben kasliyim yok ben bilmem neyim tamam uln tamam sensin :)
aman salla ben bunlardan önce akıla bakıyorum. Mesela bazı insanlar ağızlarını açtıkları anda bütün çekiciliği gidiyor. Ben çok dikkat ederim diksiyonuna konuştuklarına falan. O yüzden anlayacağın evde kalacak biri karşında hahah
Kesinlikle oyle ama insanlar cift karakterlidir. Ben karsimda kasinti olup kibar olicam diye sekle giren degil dogal olanini severim nasil olsa dogalligini ileride gorucem.
öyle zaten de ben İstanbul beyefendisi seviyorum. Mağara ayılarıyla uğraşamam.
Dogal olunca ayimi beyefendimi o zaman anlarsin zaten. Bu sizin icinde gecerli. O yuzden dedim kibar olucam diye sekildn sekle girmeye gerek yok diye neyse o olucak.
Benim karakterim her zaman aynıdır. nasılsanız öyle davranmalı insan bence. Şimdi evlenirken bir kuyruklu yalan atıyorlar ki sorma. Ben karşıdaki söylerim ben yemek yapmam temizlik yapmam. sinirli biriyimdir.
Oysaki yemegi birlikte yaparken verdigi tadi bilsen , temizligin bi ucundan esin tutarken birlikte yorgunluk kahvesi icmenin tadini bilsen , sinirli halinde esinin seni guldurmeyi basardiginda mutlulugu bilsen.
Ben hayatima aldigim birine sart kosmam oyle. En buyuk kavgam belkide ciceklerimiz evimizin neresinde daha cok gunes alir bu olurdu galiba ya da ornek alicagimiz arabanin markasi ne olsun gibi.
yemek yapmayı biliyorum zaten yaparım da ama bazen erkekler hizmetçi aradığı için bu taktiği kullanıyorum. Bende sinir hastalığı var. Elimde değil durduramam kendimi.
Esler arasinda biri sinirliyse digeri alttan alip sakin kalmali, ama bunu aliskanlik haline getiren es varsada mutlaka terapi sart.
ilaç alıyorum zaten ama bu aralar kullanamıyorum.
Bazen oyle biri gelirki hayatina ilac aramassin ilac olur sana.
gelmesin uğraşamam baş ağrıtıyor artık insanlar
Yapicak bisey yok o zaman karar senin hayat senin.
Uzun boy aslında. Erkeklerın kadınlarla ılgılı bır suru kriteri oluyor. Kızlar bır tane söyleyince hemen kızlara kızıyorlar. Ben uzun boylu olmadıgında hıç şans tanıyamıyorum maalesef yoksa sarışın esmer vs önemlı degıl.
Yanımda kız varsa gözünü başka yere çevirmesi yeterli bir erkeğin
Elleri güzel olan erkekler yakışıklı oluyorlar
Damarlı yaprağda koluda sevmem ama güzel ellere zaafım var erkekte bir de omuz genişliğine
Uzun saç büyük dudak renkli göz
güzel kız tarif etmişsin :)
Erkek bu jxjdj
Pushsnsj
Bildiğin güzel kız kriterleri saymışsın ama :)
Barbie bebek mi bu? :)
Bu bir erkek ve böyle biri var buldum🙂
Kızdır o kız... pipisini kontrol et :)
Valla erkek jjcj
Erkekler zaten büyük dudaklı olur
E birde boyunda biten düz saç ve renkli göz işte tamam bir yıl benden de güzel kcjxj
Bir yıl derken?
Bir yıl degil bir tık olacaktı yanlış yazdım
kız güzeli seviyorsun sen o zaman
Güzell eller ve esmer ten
Fiziksel özellikler zaafım olmuyor.
Kalın ve erkeksi eller ve gözler ilgimi çeker
Hiçbiri dikkatimi çekmez geniş omuz ve boy çeker
neden beynini incelemiyorsunuz?
Nörölog değiliz de ondan beybi.
hmmm ihtiyacınız olan yerlere bakınca oralogmu oluyorsunuz (eller, ayaklar, dudaklar, bacaklar, y... klar)
Beyinin göremiyorum zeka desen anlarım beyin diyorsun bunu benim tespit etmem mümkün değil. Gözlerimle emar çekmiyorum.
kaşıntınmı var yoksa işi yokuşa sürüp benim sabrımımı zorluyorsun bi s2tir git be
Yuvarlak poposu
Yokk
Pazu
En İyi Görüş