Parfümü sıkarken şişe üzerinize düşüp kırılmışçasına mı sıkarsınız, yoksa bir sağa bir sola iki kez olacak şekilde dozunda mı?

#EdamedaBeauty 💄💅🌸
ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶

Parfümü sıkarken şişe üzerinize düşüp kırılmışçasına mı sıkarsınız, yoksa bir sağa bir sola iki kez olacak şekilde dozunda mı?

#EdamedaBeauty 💄💅🌸
ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Az sıkıyorum
Kokuya göre değişiyor ama çok abartmamaya çalışıyorum. Ben seviyorum ama sevmeyenler, rahatsız olanlar da var.
Genelde bir iki fısfıs yaparım. Çok abartıp ağır kolu sıkınca ben de sevmiyorum, dışarıdan rahatsız olanlar da olabilir.
Özel biriyle buluşmayacaksam hiç sıkmam ama bir randevum varsa olması gerektiği kadar
Ne az nede fazla tam ayarında.
iki fıs yeterli oluyor
birini boynun bir yanına öbürünü de diğer yanına sıktıkmı tamamdır :)
Şişeyi boşaltmam ama biraz sıkarım ayrıca görselde ki parfüm kullandıklarımdan. Çok güzel kokuyor.
Soldan başlayıp sağa doğru fısfıslarla yarım daire çizerim
Orjinal parfümlerimde 2 fıs yetiyor ama diğerlerinde biraz daha sıkıyorum
Parfüm çok fazla tercih etmiyorum.. ama gerekirse 1 fıs ideal
fazla sıkmıyorum kendimi rahatsız ediyor 😳😷 parfüm sevmiyorum fazla zaten tenimin kokusu okyanus ferahlığı gibim 🙂
1 atımlık yeter orjinal olunca boca etmeye gerek kalmıyor ;)
Koku ve kaliteye göre. Hafif ve hemen uçan parfümse 5 6 fıs falan ama kalıcı ise 2 fıs yeter.
Parfümün kalitesi yüksek olacak ve tek FııSsSs..
Kendi tenimin kokusu gayet iyi yani nadiren parfüm kullanırım.
Kullanınca da hafif kullanırım.
Bu arada tebrikler yeni durumlar için başına güzel bir bela almışsın feno yakında anlarsın😃
Ne diyorsun kardeşim sen
Teyze kendini yanlış kişiye kullandırtacaksın diyorum daha da bir şey demiyorum😄
Ne demek istediğimi zaman geçince acı şekilde tecrübe ederek anlarsın.
Ben kimseyle beraber değilim ki, kimden bahsediyorsun. Karıştırdın galiba beni biriyle
Kardeşim ben sosyetic arkadaşını tanıyorum, sevdiğim birisiydi seni de oradan biliyorum ama sana net bir şey söyleyim, sen kim olduğunu anlarsın.
Yanına sokulmaya çalışan tehlikeli birisi var sitede bilenler bilir ki fena abazadır kendisi. Dikkat et kardeşim kendine bunu da tavsiye olarak vereyim sana
Bu sitedeki kaç vukuatını bilirim haberin olsun, dikkatli ol seni de o vukatlı listesine koyup ifşalamasın.
Kimden bahsettiğini anlamadım da sen de ne kadar cesaretsiz ve korkakmışsın kaç gündür gizliden sallıyorsun bana. Benim kimseyle işim yok kardeşim. Sal beni artık, git o bahsettiğin kişiye nefretini kus.
Yok ilk kez gizliden yazdım ben yani kimi diyorsun anlamadım.
Daha önce de bu yaş aralığında gizliden bana sataşan bir erkek vardı da
Yok ben değildim.
Ben açıktan yazardım da bazı sebepler var ondan yazmadım.
Neyse kardeşim, kendine iyi bak.
Kimden bahsettiysen onu söyle bana.
Kokusu burnuma gelecek kadar 5-6 kez sıkarım
En fazla 10 fıs 😅
Ene minnie mouse
Fıs fıs yetiyor
Bir iki fıs yeterli diyebilirim.
Parfümle duş alıyorum
2 fıs boynuma 1 fıs saçlarıma 2 fıs kıyafete
2-3 arası yeterli
Ben bazen dozunu kaçırıyorum : ))
İki fıs tamamdır