Beyaz tenli mavi gözlüyüm hangi saç rengi yakışır
2 ay
Beyaz tenli mavi gözlüyüm, bana hangi renk saç yakışır?

Görüş
36Görüş
Sarı kesinlikle Sarı .
Ama sarinin en guzel tonunu secmen lazim
Ortalık sarı saç bitki ortusu ztn farklı olan ilgi çeker sımdi soro soro bok var sarıda
Mavi tonları kızıl tonları hoş olur gadası
Cıkolata kahve tonları ornegn afra saraçoğlu beyaz tenli deıl ama yakısıyor Bende yesıl gozluyum beyaz tenlym siyah kullanıyorum
Sadece beyaz ten ve mavi göz e göre nitelendirilmez fakat belki kızıl , kumral ya da siyah yakısabilir
Zaten kızıl
Açık renklere geçiş yapmak istersen kademeli olarak geç yoksa saçların yana bilir
Boyamak istedim saç rengi mi açmak değil
Bende ondan bahsediyorum. Boyayacaksın ama daha açık bir renge geçmek istersen diye dikkatli olman gerektiğini söyledim.
Sakın siyah yapma çok çirkin duruyor bende yapmıştım kefene döndüm yüzümün beyazligi dahada fazla gosteriyor iğrenç duruyor altın sarısı ve sarının diğer tonları çok iyi gider bende beyaz tenli biriyim benim yeşil ama göz o yüzden sarı tonlarndan vazgeçme derim
siyah saçlı mavi gözlüler çok iyi oluyor yakışmadığı bir kız görmedim
Sarı saç bence
Kızıl mı şu anda
Sana ne yakışmaz ki …
ne giysen yakışır gibi bir kombin yazdın.
Siyah ya da sarı saç bence
ben en çok siyah düz saçı yakıştırıyorum
Sarışın gayet güzel durur
Beyaz tenlilere her renk yakışır
Siyah hariç
Sana öyle gelmiştir ya da gözlerin kahve siyah ise belki olmuştur bir tık ama renkli göz e uygun olmuyor siyah saç
Resminizdeki siz olmalisiniz teniniz tam beyaz değil belki denize gittiginizdendir ama yakışmamış çok ta kiyafetinize uymuş okadar yüzünüzü çok ablak yapmış tam dediğim gibi olmuşsunuz
Zorla yakışmaz beybisi niye inat ediyorsun ki
Sana hepsi yakışır 😉
Kızıl çok güzel gider sana
sakın siyah yapma cok itici durursun
Senin saça ihtiyacın yok sola geç bakim
Sana her renk yakışır maviş
tamam kanka en beyaz tenli, mavi gözlü sensin
En İyi Görüş