Bir sey daha soylim kafarasinda en onemli kemikler maxilla ve mandibuladir maxilla ozellikle goz cukur alin elmacik kemigi burun boslugu gibi yerlerle baglantilir en cok yer kaplayan ise madibula bunlari arastirin belki bunlar dardir sizinde yani benim ki dar ondan kotu gozukuyorum
Belli olmaz belki maksimum seviyen 6dır daha güzel olman mümkün değildir, danla mesela o kadar estetikten sonra bence hala güzel değil, kilo değiştirdi sadece. Ama megan fox bella hadid falan çok değişti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nereni yapicagina bagli bi yer var ki cok onemli orasi sorunluysa yuzunde sorunlu olur cunku cogu yeri etkiliyor
Neresi orası
Maxilla kemigi arastir
Agzini actiginda ust damak bolgesidir
Bir sey daha soylim kafarasinda en onemli kemikler maxilla ve mandibuladir maxilla ozellikle goz cukur alin elmacik kemigi burun boslugu gibi yerlerle baglantilir en cok yer kaplayan ise madibula bunlari arastirin belki bunlar dardir sizinde yani benim ki dar ondan kotu gozukuyorum
Hayır daha fazla maymun poposuna dönersin
Ne alakası var ünlüleri görmüyorsun heralde 😂
Daha beter de gördüm popo Audi gibi meme atom bombası gibi 🤣
Hande tam çakmalk oldu neden olmasn
Anlamadim
Anlasan zatn ah ah
Doğal güzellik her zaman iyidir.
Olmzsın
Neden
Busra pekin olmuş🙂
Çok güzel mi sence 😂
Olmamış yahu, mika raun bile daha iyi oldu
Eski yeni fotolar yanyana olunca baya bi sasirdim ben. Tamamen farkli bisey olmus. Guzel geldi bana
Altyapıya bağlı
Ortalama bi tipim 10 uzerinden 6 yım diyelim
Belli olmaz belki maksimum seviyen 6dır daha güzel olman mümkün değildir, danla mesela o kadar estetikten sonra bence hala güzel değil, kilo değiştirdi sadece. Ama megan fox bella hadid falan çok değişti
Danla nın eski haline bi bakmanı tavsiye ederim eski halinden 10 gömlek iyi şu an
https://www.hizliresim.com/jahhseg
Bakarak söylüyorum zaten, kilo değiştirdi o kızı, suratındaki bazlamalık gitti sadece, onun dışında dramatik bi değişiklik yok
Yani yamuk cenesi büyük ve kemerli burnu yüzündeki orantisizlik kilo verdi diye değişmiş olamaz
Bu değişim kilo veren herkesin ulaştığı bi değişim, kaş göz yapısına bak o kadar işlem gördü hala aynı,
Yani en soldaki haliyle dağdaki arasında uçurum var bence ve ben kilolu değilim damlanın eski halindende çok güzelim
Uçurum var onu red etmiyorum, ama o uçurum kilodan kaynaklı diyorum. Adele’in kg vermiş haline bak o da çok farklı estetik mi oldu sanki.
Gerçek değişimler kendall jenner gibilerdir. Yaratığa benziyordu resmen.
Ben kilolu değilim ki fiziğim çok iyi, yüzümde danlanin eski Halinden çok iyi
Evet evet
Hayi4
çok olmaz
Ne kadar olur
Kişiye göre değişir
Ortalamanın 1 tık üstüyüm