Sizin dikkatinizi özellikle hangisi çekiyor karşı cinsinizin yüzünün güzelliği mi yoksa fiziğinin güzelliği mi?

Sizin dikkatinizi özellikle hangisi çekiyor karşı cinsinizin yüzünün güzelliği mi yoksa fiziğinin güzelliği mi?

İkiside önemli ama fizik yapılabiliyor yani büyük oranda değişim mümkün zayıflar spor yapar vb ama yüz güzelliği çok zor yani en fazla makyaj saç sakal vb ile biraz değişir
En önemlisi kalp Güzelliği dir 😊 Kalbi güzel olmayan isterse yüzü fiziği güzel olsun bi halt olmaz önemli olan iç güzellik bi insanın kalbi gönlü çok Güzelse o zaman yüz güzelliği ve fizik güzelliği olursa çok daha güzel olur
Yüzü ortalama, sıradan olsun, vücudu güzel olsun diyorum. Cinsel arzunun daim olması için. Manken vücudu da şart değil, fit, sıkı, bakımlı olsun, varsın biraz fazlası olsun.
İkisinden de biraz olması lazım sadece yüz güzel olunca fizik berbat olunca bir anlamı kalmıyor ama yüz sıradan olunca fiziki mükemmel olunca öyle de pek bir esprisi olmuyor.
Cevap
46Cevap
Fizik güzelliği daha önemli sanki yüzde yine estetikle küçük operasyonlarla değişiklikler yapılabiliyor
Benim için fizik güzelliği önemli
Bence yuz guzelligi de en anz fizik guzelligi kadar onemlidir..
Açıkcası yüzü güzel değilse fiziğin de bir önemi yok. Kafasına çuval geçirip sevişecek halim yok ya. Bu yüzden 190 erkeklerin bir yerleri kalmasın yüz daha önemli :). Haa yüzü ve fiziği güzel olanlar bulsun beni hemenn!
buldum
ikisi de onemli ancak kisi cok yakısıklı veya cok guzel olmasa bile o verdigi aura dedigimiz seyden oturuuu kendine cekebiliyor o yuzden fizik diyecegım
Fotoğraf kime aitse tam benim tarzım biraz daha kilo verirse güzel bir birliktelik olabilir 69 kilo daha vermesi lazım 😂
Fark etmiyor kız olması yeterli sadece 😀 eğer Türk Erkekleri Rus Erkekleri gibi olsa su an farklı bir durum da olurduk
Ben erkek olsam şahsen yüz güzelliği derdim çünkü vücut güzelliği herkeste olabilir çalışıp çabalarsa ama yüz herkeste olmaz kişiye mahsurdur
Ben bu soruyu kendime çok sordum ve her defasında kendime fizik güzelliğine önem verenlerdenim dedim. Tabii ince detaylarda önemli benim için.
Fizik güzelliği daha önemlidir.
Yüz güzelliğine zamanla alışın ama fizik güzelliğine alışaman.
Her ikiside önemli. Sadece fiziği olup yüzü bir halta benzemeyen çok mesela.
İkisinden de biraz olması lazım + beyin tabi.
Yüz daha önemli tabiki fiziği de sonraki baktığım şeydir.
Yüzde 60 fizik , yüzde 30 yüz, yüzde 10 da kalp güzelliği
İkiside önemli çünkü birbirlerini tamamlıyor biri olmayınca diğeri eksik kalıyor
Herkese göre değişir bu ama bana göre yüz güzelliği.
Ben şahsen yüz güzelliğine çok daha dikkat ediyorum
Yüz önemli fiziksel güzellik spor ve diyetle mümkün
Kadında fizik olacak zayıf olması lazım yüzü iyi olması da olur öncelik fizik kadında
Ayy götüme baksen paket servis te ister misin?
tümüyle güzel olan yok
tapusu ile almayacağız
herkesin iyi bir yanını sevmek lazım
ikiside şart ama vücut güzelde olsa yüzü güzel değilse hiç olmuyor yani yüz şart
Fizikte çok önemli ama yüz güzel olunca gerisi teferruat bence ama benim için öyle değil tabi ahahahsh R
tek yonlu bakmam vucut yuz karakter zaten karakterı cek hersey 0 olur
Yüz diyorum ama yüzü güzel olanın fizigide güzel olur zaten bence :))
yüz güzelse çeker ama vücut da önemli. ama yüz çirkinse vücut güzel de olsa bir yere kadar.
Sekste önemli olan fizik.. Bel. Kalça göğüs vs
İkiside önemli ama yüz bir tık önde
Ben yüz diyorum
Yüz güzelliği daha önemli kadınlarda.
Beyni çalışması daha önemli.
Yüz yontturulur, fizik önemli
Fizik bence resimdeki gibi olmalı
Yuz guzelligi 90 puan fizigi 10 puan
Yüz güzelliği
İkiside ama fizik derim her kız güzeldir aslında
Sürekli çıplak gezmeyeceğine göre yüz.
Disi begenilmeyenin ici de merak edilmiyor
İkisi de önemlidir
yüz güzelliği daha önemli
Mis bo değil mi bu hatun..
Fiziği güzel olsun yüzü nasıl olursa olsun
Kafa dengi olamsı önemli
Güzel fizik olmalı bence
Fizik daha öncelikli benim için
Fizik bana göre.
İkisi
Her ikisi de önemli
Yüz güzelliği
Valla biz koltuk güzelliğine dikkat ediyoruz.
İkiside ama yüz daha önemli
Karakter?
Fizik
Yüz daha iyi
Yüzünün güzelliği.
Karakteri
Götü güzel olsunda gerisi önemli değil
İkiside 😄
zekasi ve ruh guzelligi kisaca insanligi onemli
Yüz güzelliği
Yüz daha önemli fizik yapılır sporla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?