Güzellik & Bakım Balık etli mi zayıf zarif mi? ruhumgitti Takip Et Xper 2 Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Sizce? Güncellemeler+1 yıl Size göre balık etli nasıl olur? Balık etli mi zayıf zarif mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Balık etli olması daha iyi gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. zayıf zarif 0 0 Yorumla
DrMizah Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İkisininde yeri çok farklı ikisi de çok iyi. Yatakda balık etliyi daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
Emre_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Ortası, dolgun ama sıkı bir vücut. Böylesi ancak spor salonunda oluyor. 0 0 Yorumla
Deli-siyim Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Zayıfı kucakta balık etliyi dogy de iyidir. En çok balık etli tercihen. 0 0 Yorumla
koray121 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Yani iyi bir balık etlide olabilir ama zayıfta olabilir sanırım ya 0 0 Yorumla
Cajehon Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl zayıf zarif tercihim 0 2 Yorumla ruhumgitti +1 yıl Neden Cajehon +1 yıl hoşuma gidiyor zevkime uygun
zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Balık etli veya fit vücut severim 0 2 Yorumla ruhumgitti +1 yıl Spor yapan mı Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Spor yapan var mı derken 🤔 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 507 cevap paylaştı. Balık etli kilolu seviyorum 🤭 0 2 Yorumla ruhumgitti +1 yıl Neden Yorumla Konrad027 +1 yıl Bilmiyorum onlar daha Seksi geliyor zayıflar itici geliyor bana Yorumla
Mr_shn Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl ele avuca gelmeli balık etli tercih ederim 0 0 Yorumla
Şehzade81 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 34% +1 yıl Kesinlikle zarif ve zayıf 😂 ağzının tadını bilene 0 0 Yorumla
Emre3464 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Balık etli tercihim 0 1 Yorumla Emre3464 +1 yıl Siz öyle misnz ablam Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 390 cevap paylaştı. Farketmez ikisinde iyi 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı. Hafif balik etli iyidir ya 0 0 Yorumla
bay_ornitorenk Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Zayıf zarif kuru tahta 5 kilo tahta istiyom 0 0 Yorumla
Pokerrface Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sayıf zarif 0 2 Yorumla ruhumgitti +1 yıl Neden Yorumla Pokerrface +1 yıl Kadınlar doğum yapınca zaten kilo alıyor. Çıtı pıtı seviyorum Yorumla
asabikedii Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl balık 0 5 Yorumla ruhumgitti +1 yıl Neden Yorumla asabikedii +1 yıl daha yumuşak çünkü jdjd Yorumla ruhumgitti +1 yıl Haha 😂 Yorumla asabikedii +1 yıl öyle ama Yorumla asabikedii +1 yıl neyse zayıf ta güzel yani hafif balık etki olacak kraker gibi de hoş durmaz Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı. Zayif. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Zayıf. 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Et balıklı 0 15 Yorumla ruhumgitti +1 yıl Neden Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Daha kadınsı. Mesela sen 43 yaşındasın. Zayıflık hiç gitmez o yaşlara onun gibi Yorumla ruhumgitti +1 yıl Niye gitmiyo sen kaçsın Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Senden küçüğüm de kadında fark yaratan detay kadınsı hatlarda büyüklük olması. Göğüsler, kalçalar. Balık etli bu anlamda daha etkileyici Yorumla ruhumgitti +1 yıl Evet ama zerafette iyi bişi Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Siz yaşınız gereği öyle düşünmeniz normal yani daha olgunca ama genel olarak erkek gözünden böyledir Yorumla ruhumgitti +1 yıl Ben kendimde zayıf değilim zaten ama zayıfta kadınsı yine de ondan dedim Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Çocuk falan doğurduysanız o da etkiler bedeninizi ve hatlarınız iyice oturmuş oluyor Yorumla ruhumgitti +1 yıl Zamanla ilgili bi durum zaten 20lerde nerdeyse tüm herkes daha zarif fiziken ve ruhen sonradan değişiyor her şey 😂😂 Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Siz cidden 43 müsünüz? Yorumla ruhumgitti +1 yıl Evet Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Ne bileyim baya ruhunuz falan genç duruyor Yorumla ruhumgitti +1 yıl Ruhum mu kalmış ya Yorumla HinchAmarillo +1 yıl O niye nedir size bunu söyleten Yorumla ruhumgitti +1 yıl Hayat 😅 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. Zayıf 0 0 Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 330 cevap paylaştı. Zayif 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Balık etli olması daha iyi gadası
zayıf zarif
İkisininde yeri çok farklı ikisi de çok iyi. Yatakda balık etliyi daha çok seviyorum
Ortası, dolgun ama sıkı bir vücut. Böylesi ancak spor salonunda oluyor.
Zayıfı kucakta balık etliyi dogy de iyidir. En çok balık etli tercihen.
Yani iyi bir balık etlide olabilir ama zayıfta olabilir sanırım ya
zayıf zarif tercihim
Neden
hoşuma gidiyor zevkime uygun
Balık etli veya fit vücut severim
Spor yapan mı
Spor yapan var mı derken 🤔
Balık etli kilolu seviyorum 🤭
Neden
Bilmiyorum onlar daha Seksi geliyor zayıflar itici geliyor bana
ele avuca gelmeli balık etli tercih ederim
İkisinin de tadı ayrı be
İkisinin de güzel yanları var
Kesinlikle zarif ve zayıf 😂 ağzının tadını bilene
Ele avuca gelmeli
Balık etli tercihim
Siz öyle misnz ablam
Farketmez ikisinde iyi
Hafif balik etli iyidir ya
Zayıf zarif kuru tahta 5 kilo tahta istiyom
Zayıf. Çıtır
Sayıf zarif
Neden
Kadınlar doğum yapınca zaten kilo alıyor. Çıtı pıtı seviyorum
balık
Neden
daha yumuşak çünkü jdjd
Haha 😂
öyle ama
neyse zayıf ta güzel yani hafif balık etki olacak kraker gibi de hoş durmaz
Zayıf ama bir süre sonra balık etli
Onek etli
Nerde
Zayif.
Balık et
Balık
Degisir ya
Esmer
Çok zayıf iyi degil balık etli olur
Orta
Baliketli tabiki 😎😎
balıketli
Zayıf.
Et balıklı
Neden
Daha kadınsı. Mesela sen 43 yaşındasın. Zayıflık hiç gitmez o yaşlara onun gibi
Niye gitmiyo sen kaçsın
Senden küçüğüm de kadında fark yaratan detay kadınsı hatlarda büyüklük olması. Göğüsler, kalçalar. Balık etli bu anlamda daha etkileyici
Evet ama zerafette iyi bişi
Siz yaşınız gereği öyle düşünmeniz normal yani daha olgunca ama genel olarak erkek gözünden böyledir
Ben kendimde zayıf değilim zaten ama zayıfta kadınsı yine de ondan dedim
Çocuk falan doğurduysanız o da etkiler bedeninizi ve hatlarınız iyice oturmuş oluyor
Zamanla ilgili bi durum zaten 20lerde nerdeyse tüm herkes daha zarif fiziken ve ruhen sonradan değişiyor her şey 😂😂
Siz cidden 43 müsünüz?
Evet
Ne bileyim baya ruhunuz falan genç duruyor
Ruhum mu kalmış ya
O niye nedir size bunu söyleten
Hayat 😅
Balık etli iyidir
ikisi arası bir şey
Zayıf
Balık etli bence
Zayıf
Zayif