Güzellik & Bakım Arkadaslar sacimin rengini 2 3 ton acmak istiyorum sari dursun profilimde var? Bosanska3434 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ne kullanmami onerirsiniz acil cevap dogal dursun kasimi da acicam Güncellemeler+1 yıl @Hullanza Arkadaslar sacimin rengini 2 3 ton acmak istiyorum sari dursun profilimde var? Cevapla Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Orialle açmak hızlı çözüm verir gadası 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Saç rengin açık kumral zaten, çok rahat sarıya yakın hale getirebilirsin 0 6 Yorumla Bosanska3434 +1 yıl Nasıl yapayım neyle yapayım Yorumla cesaretyada +1 yıl Bunun birçok yolu var, karbonatlı macun, papatya suyu, ya da renk açıcı sıvı Yorumla Bosanska3434 +1 yıl Papatya spreyi ile yapicam. Koyu sarı olmasını istiyorum. Ne kadar sıkayım bir kez yapsam yeter mi? Yorumla cesaretyada +1 yıl Hayır, birkez yapman istedigin ton için yeterli olmayabilir Yorumla Bosanska3434 +1 yıl Bir kez yapsam sarı gibi durur ama yine di mi, 3 -4 kez yeter o zaman Yorumla cesaretyada +1 yıl Rengini bir kez yaptiktan sonra kontrol edersin, birkaç gün sonra tekrar denersin istediğin gibi olmamissa Yorumla
ÜşengecEvKedisi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl profile baktım saçın kumral orijinal hali ise kolaylıkla saçın açma işlemi görür yakışabilir. 0 1 Yorumla Bosanska3434 +1 yıl Evet. Papatya suyu ile kendim açayım mi Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 468 cevap paylaştı. Kız rengi çok güzel yapmaaa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Orialle açmak hızlı çözüm verir gadası
Saç rengin açık kumral zaten, çok rahat sarıya yakın hale getirebilirsin
Nasıl yapayım neyle yapayım
Bunun birçok yolu var, karbonatlı macun, papatya suyu, ya da renk açıcı sıvı
Papatya spreyi ile yapicam. Koyu sarı olmasını istiyorum. Ne kadar sıkayım bir kez yapsam yeter mi?
Hayır, birkez yapman istedigin ton için yeterli olmayabilir
Bir kez yapsam sarı gibi durur ama yine di mi, 3 -4 kez yeter o zaman
Rengini bir kez yaptiktan sonra kontrol edersin, birkaç gün sonra tekrar denersin istediğin gibi olmamissa
profile baktım saçın kumral orijinal hali ise kolaylıkla saçın açma işlemi görür yakışabilir.
Evet. Papatya suyu ile kendim açayım mi
Kız rengi çok güzel yapmaaa