Güzellik & Bakım İdeal erkek suratı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Ortalama Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İdeal erkek suratı mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hayır benim için ideal erkek suratı bu değil 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Yani gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. Olabilir. 0 0 Yorumla
izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Ideal erkek suratı ne demek? Herkesin tipi farkli. Niye insanlar bi kalıba girmek zorunda ki toplumda kabul görmek için? 4 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Size aitse yanlış çekim yapmışsınız. Bayağı uzun birine benziyorsunuz boy olarak.Genel itibari ile vücut uyumuna bakmak lazım ama elbette ideal. Kafa ve yüz yapısının vücuda göre uyumu önemli asıl olarak. 0 0 Yorumla
karpathiancount Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl çenesi yeterince belirgin değil böyle olmalı yoksa intihar edin benimki böyle 1 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İdeal erkek evine bakabilen, sorumluluk sahibi erkektir. Surat yapısı 18-25 yaş arası için geçerli. Sonrasında sorumluluklar değerli oluyor 0 0 Yorumla
birgaripesmerkiz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Hayırı işaretledim. Çok kaba duruyor çünkü 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Kişiye gore değişir bu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır benim için ideal erkek suratı bu değil
Yani gadası
Olabilir.
Ideal erkek suratı ne demek? Herkesin tipi farkli. Niye insanlar bi kalıba girmek zorunda ki toplumda kabul görmek için?
Size aitse yanlış çekim yapmışsınız. Bayağı uzun birine benziyorsunuz boy olarak.
Genel itibari ile vücut uyumuna bakmak lazım ama elbette ideal. Kafa ve yüz yapısının vücuda göre uyumu önemli asıl olarak.
çenesi yeterince belirgin değil böyle olmalı yoksa intihar edin benimki böyle
İdeal erkek evine bakabilen, sorumluluk sahibi erkektir. Surat yapısı 18-25 yaş arası için geçerli. Sonrasında sorumluluklar değerli oluyor
değil böyle sevmiyorum
Hayırı işaretledim. Çok kaba duruyor çünkü
Kişiye gore değişir bu
Hyr.