Güzellik & Bakım Erkekler bir kıza eyeliner çekebilir mi? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben erkek değilim ama bugün bir kıza eyeliner çektim ve çok değişik bir histi? Güncellemeler+1 yıl Erkekler Erkekler bir kıza eyeliner çekebilir mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Hayır gözüne zarar verme riski var gadası 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl çekemem sanırım ya kızın gözünü filan çıkarırım sonra :D :D 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Kesinn Yorumla KremalıKraker +1 yıl bir gün bir çılgınlık yaparım artık bakalım kız podyuma mı çıkacak yoksa acillik mi olacak :D :D Yorumla
Winlow Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Eski sevgilime çekmiştim eyeliner, olmuştu bence güzel çekmiştim 😄 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ellern titredi mi Yorumla Winlow +1 yıl Birazcık Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ben kendime zor çekiyorum sanmıyorum öyle marifetli olacaklarını 0 0 Yorumla
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 1-2 denemede yapamam ama sonra mantığını kavrarsam yaparım 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Çekemezler nerden anlasınlar eyelineri falan 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. denedim gözünü oyuyordum durduk :D 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir iki denemeden sonra en kralını çekerim. 0 0 Yorumla
mMaxcodeRİMm Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 876 cevap paylaştı. Bilmem çekerim ellamm 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Sanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır gözüne zarar verme riski var gadası
çekemem sanırım ya kızın gözünü filan çıkarırım sonra :D :D
Kesinn
bir gün bir çılgınlık yaparım artık bakalım kız podyuma mı çıkacak yoksa acillik mi olacak :D :D
Eski sevgilime çekmiştim eyeliner, olmuştu bence güzel çekmiştim 😄
Ellern titredi mi
Birazcık
Ben kendime zor çekiyorum sanmıyorum öyle marifetli olacaklarını
1-2 denemede yapamam ama sonra mantığını kavrarsam yaparım
Çekemezler nerden anlasınlar eyelineri falan
denedim gözünü oyuyordum durduk :D
Haha
Bir iki denemeden sonra en kralını çekerim.
Bilmem çekerim ellamm
Sanmam
çekemez