Güzellik & Bakım Birinin burun estetiği yaptırdığı nereden belli olur? Lora34i Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Burun estetiği yaptırdıktan sonra burun hassaslasirmi? Güncellemeler+1 yıl Yaptırdığı* Birinin burun estetiği yaptırdığı nereden belli olur? Cevapla Estetik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
яüүαмsı Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 492 cevap paylaştı. Jskkss şey gibi burnu alıp oraya yapıştırılmış hissi veriyor bana açıksı 0 0 Yorumla
Hamraaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Alt kısımda bazılarında dikiş izi var. Birde belli ediyor burun ucuna bak anlarsın 0 0 Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Konustugu zaman burnu hareket etmez hicbir kipirdama olmaz 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Bak ben bakim hemen anlarım arası var burnunun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Jskkss şey gibi burnu alıp oraya yapıştırılmış hissi veriyor bana açıksı
Alt kısımda bazılarında dikiş izi var. Birde belli ediyor burun ucuna bak anlarsın
Konustugu zaman burnu hareket etmez hicbir kipirdama olmaz
Bence deliklerden
Bak ben bakim hemen anlarım arası var burnunun
Ayak baş parmağından belli olur
normal değildir
şeklinden