Perma pişmanlığı?

2 sene önce yaptırmıstım bsslarda begenmemistşm sonra begenöeye baslamjstjm iyidi güzeldi. iste 5 ay kullsndım artık sıkıldım düzlestirdim kestirdim sacımı perma gitsin diye. simdi yine perma yzptırmak istemistim okullar 1 hafta tatil oldu ya degisik gitmek istemistim. tekrar perma yaptırdım dün. sacımı uzatıyordum ama kadın kesmem lazım yoksa tutmaz dedi. neyse kesti. yaptı permayı. ya hem sacım cok kısa hemde cok kıvırcık 2 sene öncekinde hic böyle degildi. sacım sdkil almıyor bile. okulların acılmasına cok az kaldı. ben ne bok yicdm bu sacla. sacım güzelse bile yüzüöe bok gibi oldu. Allah kahrrtsin ben yaptıran kimseyi dinlemeyen aklıma tüküreyim. kendim ysptım kendim cdkiyprum. düzlestirsem annem agzıma sıcar o kadar para vdrdik. Yarım saatte bi sacıma bakıp aglıyorum. Dalga gecmeddn yardımcı olabileceginiz bi konu varsa simdiddn tesekkür ederim. bu dalgaların biraz genisleme imkanı yok mu ya? Şu an da aglıyorum bunları yazarken. ne bok vardı da gittşm güzelim düz saclarımı mafettim. isin yoksa ugras simdi. Düsündükce agliyasim geliyo. Allahım yardim ett.

Perma pişmanlığı?