Güzellik & Bakım Cildim geleceğimden daha parlak diyenler var mı? haydilililili Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Cildimin ışıl ışıl olmasını istiyorum. Cildim geleceğimden daha parlak diyenler var mı? 🙈 Cildim geleceğimden daha parlak diyenler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Benimde öyle. 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Sabahları maden suyu pamukla siliyorum uzun zaman kullanımda parlak gösteriyor 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. O kadarda temiz değil😂 0 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Tipimde bok gibi cildimde 0 1 Yorumla Vortexxx_x +1 yıl Çok merak ettim seni kskkd Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Benn 0 5 Yorumla feminenoğlan +1 yıl Ya nasıl parlatiyosun bana da yardimci olur musun kanak Yorumla tamambuson +1 yıl Pirinç suyu buzu yap yüzüne sür Yorumla feminenoğlan +1 yıl Himmm deneyim surup kalıyor mu yoksa yikiyor musun? Yorumla tamambuson +1 yıl Yıkama mk zaten buz suruyon yüzüne Yorumla feminenoğlan +1 yıl Tamam kanka.. ben kız gibi olmaya biraz merakliyimda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benimde öyle.
Sabahları maden suyu pamukla siliyorum uzun zaman kullanımda parlak gösteriyor
O kadarda temiz değil😂
Yok o kadar iddialı değilim.
Evet 🙄 ben 🤭
Tipimde bok gibi cildimde
Çok merak ettim seni kskkd
Ben vrm
Ben 🫣
Benim
Benn
Ya nasıl parlatiyosun bana da yardimci olur musun kanak
Pirinç suyu buzu yap yüzüne sür
Himmm deneyim surup kalıyor mu yoksa yikiyor musun?
Yıkama mk zaten buz suruyon yüzüne
Tamam kanka.. ben kız gibi olmaya biraz merakliyimda
T bölgem bazen :D
Vardır
Ben öyleyim