Bu konuda takintili oldugum soylenebilir. Tanistigim insanlarda ellere bakiyorum temiz tertipli mi diye.
Bu sene moda renkli french oje. Benim de favorim oldu. Siz denediniz mi? Ya da denemek istiyor musunuz?

Bu konuda takintili oldugum soylenebilir. Tanistigim insanlarda ellere bakiyorum temiz tertipli mi diye.
Bu sene moda renkli french oje. Benim de favorim oldu. Siz denediniz mi? Ya da denemek istiyor musunuz?

Ben çok önem veriyorum gerçekten. Ben de tanıştığım insanların önce ellerine sonra ayaklarına bakıyorum. Bakımlı ve temiz insanların vücudu ile birlikte hayatları da güzel ve düzenli oluyor. Erkek kadın farketmez.
Buna katiliyorum. Kendine dikkat eden insan, hayatina da ozen gosterir
En guzelii, ben de aciyorum muzigimi 30 dk bakim rituelim var her gun, terapi gibi geliyor
Eller önemli insanın bakımlı ve temiz olduğunu oradan anlarsınız genelde ayaklarda öyledir.. temiz olmasına düzenli krem ve bakımlar yapıyorum... french ve bordo benim de favorim... ama french eli çok bakımlı gösteriyor karşı cinse en yakıştırdığım o oluyor 💅
Katiliyorum. French klasiklerdendir, gunluk kullanim icin en uygunu bence.
kesinlikle 💅👍 vazgeçilmemesi gereken bir renk
Teşekkürler Eig için 🙏😊
Vallaha ben k. marasta konteyner kentte temizlik yapiyordum sokak supuruyordum çöpleri alıyordum ona rağmen ellerime çok dikkat ederim çünkü mikroplar el , ve ağızdan bulaşır ağırlıklı olarak
Dogru
Elim sudan çıkmıyor ki. Her zaman ya temizlik, ya bulaşık ya da yemek yapıyorum. Oje sürsem 2 günde soyulur. Jel oje tavsiye etmiyorum UV’den dolayı. Bende sadece krem sürüyorum kısa tutuyorum. Seninkiler de süper görünüyor. Modellik yapsan yeridir 🥰
Yaa tesekkur ederiim. 🥰
🥰 NP
Cevap
10Cevap
El bakımına önem veriyorum
Özel bebek sabunu ve nemlendirici kullanıyorum sadece 😃
Ozel bebek sabununu ilk defa duyuyorum ama guzel fikirmis 😂
E bebekte var ya, bilmemene şaşırdım 😃
Hayir yani demek istedim ki bebek sabununun eller icin kullanildigini ilk defa duyuyorum yoksa cocuklar icin sabun var tabi
Aslında sen bu konuda bir bence yazsan ve hepimizi aydınlatsan güzel olurdu bence. Çünkü eğer profil fotondaki kız sensen cildin baya bakımlı görünüyor.
Evet benim, tesekkur ederiim 😅 az emek etmiyorum. Belki yazarim ama simdi tatildeyim geri donunce artik
Bu mevsimde tatil ne alaka 😃
Niye olmasin? Ingiltere soguk ve yagisli ben de Kibrisa geldim hava 25 derece gunesli. Yagmur cilesse bile hemen ardindan gunes aciyor daha nolsun 😂
Kıskandım ne diyim 😃😃
Turkiyedeysen Kibris uzak degil gelip sen de tatil yaparsin bir gun 😂
İngiltere'de yaşamanı kıskandım 😃
Belki bir gun sen de gelirsin belli mi olur
Tamam 😂 umarim gelirsin o zaman
Adını sormak istiyorum bu arada 😃
Acelya ben 👋🏻
Memnun oldum Açelya 😃😃
Tesekkurler sen de ismini bahsetseydin 😂
Bir kız gibi bakıma çok dikkat ederim ellerim kız eli gibidir 😂
Ne guzel 😂
Aşırı olmasa da önem veririm
Insanin bakimli olup olmadigini gosteren yerlerden birisi bence
Haklısın kadınlar gibi aşırı bakamıyoruz ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum kendimce, krem sürerim mesela
Iyi yapiyorsun. Erkekler icin zaten krem surulmesi ve tirnaklarin temiz olmasi yeterli
O kadar da dikkat edelim hiç dikkat etmeyenler uzak dursun bi zahmet 😄
E yani 🤣
🤣
Derken? İlk önce tırnağının içindeki pisliği temizle
Yok ki. Hani nerde?
İşaret parmağının içinde var gibi ya da fotodan öyle gözüküyor
Yansimadan oyle durmus yakinlastirinca fark ettim. Diger resimlerde oyle degil.
Benimde tırnak takıntım var. Cok bakım yapıyorum.
En guzeli
Eller önemlidir:)) Fotoğraftaki el halis mi? Çok hoş ya:)
Tesekkur ederim benim elim
Muhteşem ya. Çok vardır ama rahatsız etmeyeceksem ulaşabilir miyim sana?:)
Çok.
Asla tırnaklarım kötü gözükemez.
Katiliyorum 💯
Fena halde önemsiyorum
bu guzelmi
vermem
Çok güzel ellerine ihtiyacım var şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?